בוקר טוב לכולם...

A B S

New member
זוגיות בריאה?

זו זוגיות שאולי טובה ללילה אחד...

hatul

New member
כל אחד והפנטזיות שלו... ../images/Emo8.gif

זוגיות בריאה היא מתוך אהבה, כבוד הדדי ועוד גורמים. כעיקרון ה"אני אומר ואתה תבצע" נשמע לעיתים משעשע...

עודד א

New member
אתה תצא מכאן../images/Emo70.gif

שלא תקבל לי רעיונות... אני קיבלתי מספיק בשביל שנינו...

Z o d i a c

New member
שלום לך ABS

תרשה לי לחלוק על דבריך. למילה "זוגיות" פנים רבות. בניגוד לדעה הרווחת לא כל זוגיות חייבת לכלול הדדיות על בסיס 50-50 שכן ישנם כמוני המאמינים שזוגיות יכולה להתבסס נפלא גם על 70-30. אתן לך דוגמא - העבד שלי ואני. שום דבר ביחסינו לא נעשה בכפיה
אני יודע מה מקומי והוא יודע את מקומו. כשהוא חורג ממנו הוא מקבל תזכורת שתחזיר אותו לתלם. אני בחיים לא אנצל את מעמדי ואעשה משהו שיכול לפגוע בו במזיד פיזית או נפשית אך יחד עם זאת חוסר ההדדיות בינינו קיימת בדברים הקטנים יותר: אם נשב יחדיו לצפות בטלויזיה ולפתע אחוש בצמא, לא אני זה שאקום להביא שתיה. במטבח אני אמנם לא רע ואשמח לפנק את שנינו בארוחה, אבל לפנות ולשטוף כלים? אין סיכוי. כשאני חוזר מיום עבודה מפרך יש מי שידאג לי למקלחת חמה, מסאג' מפנק בכפות רגלי ומציצה מושקעת. "חוסר ההדדיות" הזה הוא בתיאום מושלם של שנינו ולכן אין כאן מבחינתנו שום דבר שלילי.

מפ33יצה

New member
חבל, נראה שלא חווית עדיין זוגיות

שהיא טובה.. מאחלת לך כזו במהרה.. זוגיות טובה היא מה ששני בני הזוג מסכימים עליו בין אם בדברים הקשורים לבית ובין אם זה בסקס זוגיות זה משהו שמבוסס על משך זמן- יום אחד אינו נחשב בעיניי לזוגיות.

למעלה