בוקר טוב לכולם

בוקר טוב לכולם../images/Emo42.gif

אהלן, מה שלומכם?? אצלי בסדר. לא כתבתי אולי שבוע ויש קצת מה לכתוב אבל קצת. אז כפי שחלק מכם יודעים הייתי בתהליך של עזיבת העבודה שלי עקב מספר סיבותשלא נראו לי. במקביל לכך, חיפשתי והייתי בכמה ראיונות עבודה ואני רוצה לומר לכם שלסטודנטים המצב קצת לחוץ בלשון המעטה. התקבלתי לעבודה ב 012 כנציגת שימור לקוחות רק שהם רוצים ממני מינימום 4 משמרות בשבוע כשכל משמרת 8 שעות!!(מתי בדיוק אספיק ללמוד?|), ושעות המשמרות בכלל לא מתאימות לאוניברסיטה וזה לא רק אצלם. כשחזתי לעבודה אחרי חופשת מחלה, היתה לי שיחה עם המנהלת שלי. היתה שיחהלא קלה שבה הייתי על סף דמעות והייתי במצב שלעזוב את השיחה באמצע ולהמשיך אותה אחר כך אך היא לא נתנה לי והמשכנו אותה. בסופו של דבר, סיכמנו ביננו ויישרנו קו כמו שנהוג לומר היום ואני אשאר שם עד שאמצא משו ממש קרוב לאוניברסיטה או אולי אולי , אם ירצה ה' בתפקיד שלי שזה כמובן אין סיכוי. בינתיים, אני אוהבת את האנשים שם, ומוקד שירות הוא כמעט אוו הדבר בכל מקום אז עדיף לי כבר להישאר. עברתי תקופה קשה מבחינה אישית וזה לא תרם לי הרבה. מבחינת הלימודים, יש לי הרבה מועדי ב' לגשת אליהם כי את רו במועדי א' לא עשיתי אבל יהיה בסדר. אני משתדלת להיות אופטימית ולא לראות את זה כסוף העולם. אתמול לא עבדתי. הייתי אמורה לגשת למבחן אבל לילה לפניכן נרדתי על החומר ולא למדתי הכל. אז כבר קמתי בשבע וחצי, ניקיתי את כל הבית שנראה כחורבה!!!!(מלח, לא לצחוק עליי. באמת היה במצב קטטוני!!),אחר כך נסעתי לקניון בת ים לעשותשם קניות בסופר שהוא זול (אני ענייה, מה לעשות?:)......) ונפגשתי עם 2 חברות שעובדותאיתי והיה ממש כיף. חזרתי אחרי ארבע הביתה אחרי זמן רב שלא ביליתי כך בכיף עם חברות וגיליתי שזה היה ממש חסר לי. היינו בסופר פארם וקצת התפנקנו. ביום רביעי אנחנו ניגש לשם שוב כי יש מכירה של ח ברת האיפור ה אהובה עליי MAKE UO FOREVER אניחולת איפור שה' ירחם:) לפעמים, אני מרגישה שאניחיה בתוך בועה של בית, עבודה, לימודים, ניקיון הבית..(חחח זה במיוחד בשביל מלח)..שאני שוכחת כמה כיף זה להיפגש עם חברות ולעשות דברים שבנות אוהבות:) כשהגעתי הביתה, עם איזה 9 שקיות שסחבתי באוטובוס כמו סלאח שבתי, ניגשתי לירקן וקניתי קצת ירקות, אחר כך הלכתילאמא שלי להביא אוכל שאבא שלי הכין ורק בשער בלילה אכלתי אחרי שלא אכלתי כל היום ונראה לי שבסביבות 24:00 נרדמתי כבר.... והיום קמתי בעשר, תליתי כביסה ושמתי מכונה חדשה וזהו..אין ממה מה לעשות מבחינת הניקיון מלח:)..ז"א, תמיד יש אבל אני עדיין עייפה בטירוף ואין לי כוח. איןלי מושג מה הסיבה שסיפרתי לכם את קורותחיי אבל לא חשוב:) מי שירצה לקרוא בכיף. מה שלומכם? מה התוכניות לסופ"ש????? שיהיה סופ"ש נפלא חברים וחברות יקרים ויקרות!!
 
../images/Emo207.gif ארוחת בוקר יום שבת

כיוון שאני כבר נטאשת מלחפש רעיונות מה לאכול בשבת בבוקר, אשמח לכל רעיון אפשרי שלא כולל בתוכו בשר:) וזה גם יכול סתם להיות נחמד לשתף אחד את השני בחוויות האוכל שלנו:) אז קדימה המלצות לארוחות בוקר בשבת ובכלל. אניא תחיל עם כמה משלי אפילו: פיתות עם זעתר שעושים בבית, עם סלט ירקות קצוץ, גבינות.., חביתה עם סלט וגבינות סנדויץ' טוב עם סלט(אצלי הכל הולך עם סלט).....
 

lion 7

New member
חביתה או אומליט

לשים זעתר מעל הביצה , לבשל בתוך שמן זית אמיתי , להוסיף פירורי גבינה צהובה , עוד שכבה ועוד שכבה , לבסוף לטעום , סלט ערבי : חותכים מלפפונים לחתיכות קטנות , עגבניות גם לערב ביחד , להוסיף שמן זית אמיתי , בצל גם קצוץ , מעליהם אפשר לשים שכבת פירורי גבינה לבנה ערבית (וזה כבר סלט יוני) בתיאבון
 
בוקר טוב../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif

בוקר טוב איש הפיל וליון, טוב אני כבר אכלתי מסבחה אז ממש לא יכול לחשוב עכשיו על אוכל, ההמלצה של ליון נשמעת טעימה.
 

rotemfiji

New member
ערב טוב לכולם !!! ../images/Emo24.gif

לא כל כך יוצא לי לכתוב בפורום..יש לי דיי עומס בזמן האחרון, אבל שמחתי לראות שיש יותר תחרויות ומאמרים ומידע מקצועי אודות נושאים ואישיים בנצרות. בהחלט ח"ח על כך !!
כמה עידכונים מBIBLEWALKS: אתם מוזמנים ביום שלישי בין 19-21.00 להקשיב לתוכנית של נפתלי מנשה ברשת ב' (וואלה לא יודעת מה התדר, אני אבדוק את זה) או להקשיב לתוכנית באתר אינטרנט שאני מצרפת לכם את הכתובת: פה . אני מתארחת בתוכנית לדבר על האתר. רק מה- יש לי דילמה קטנה...אני אצטרך להגיד כניראה את המילה ישוע (מן הסתם..) ועורכי השידור אמרו לי שאם אבטא את השם בצורה זו זה לא יהיה ברור לקהל היהודי. מממ, מה אתם אומרים ? וכמעט סיימתי לכתוב על כנסיית הקבר בירושליים. נישאר להכניס עוד מידע ותמונות אבל בגדול זה הושלם ... אה- והכנסתי את הסיפור שלכם עם האש , תחפשו אותו
מה שכן, רציתי לשאול אם מישהו יודע למה בכניסה הדרומית להר הבית (הדלת הראשית), צד אחד של הדלת חסום בלבנים כפי שתוכלו לראות אצלי בתמונה שנימצאת בדף הבית באתר, או בדף על הכנסייה. אשמח לתשובה מהירה... ומשהו אחרון - צילמתי היום בתל יזראעל, אז בטח בימים הקרובים אכתוב על המקום ואשים באתר. אולי מחר אני אעלה תמונות מהמקום שאהיה בעבודה (למרות שאין כל כך מה לראות שם..).
 

lion 7

New member
בקשר לשם

אז פשוט מאד , לומר שהשם היה נפוץ בין היהודים , תראי להם קטעים מהברית הישנה , מה גם התרגום של השם לשפות שמיות מהם ערבית מבטים את ה`ע` כמו בשפה הערבית יסוע , ולא יסו אחרת יחשב למלה יוונית יאסו , בברית החדשה בעברית כתוב ישוע , השפה העברית הושפעה מהמגמתיות של דת האם שרדפה במאות הראשונות את חסידי ישוע ..
 

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifלילה טוב לכולם../images/Emo29.gif../images/Emo199.gif../images/Emo23.gif

 

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifתודה על השיתוף אחות יקרה../images/Emo13.gif

אני שמחה שיצא לך לבלות ולהרגיש איך זה להתנתק מהמטלות היומיומיות שחונקות אותנו לפעמים ולחפש תרופה לנפש
ובילוי עם אנשים שאנו אוהבים
בהצלחה בהמשך המבחנים ושבעבודה גם תהיה זרימה וסך הכל תוכלי להגיע בכדי לעבוד ולהפיק את המיטב ולתת את הטוב שבך..מבלי שהדברים שעד כה העיקו עלייך כלכך, יצליחו לקחת ממך את השמחה והתפוקה
אמן.
 
למעלה