בוקר טוב לכולם

בוקר טוב לכולם../images/Emo42.gif

היום קצת פחות חם מאתמול או שנדמה לי? בכל מיקרה היום החלטתי להשאר בבית ולארוז, תאמת, אין לי כבר כוח למעבר הזה ודיי נשבר לי מכל זה... טוב בכל מיקרה, יום טוב לכולם, תשתדלו להיות פה יותר

zahav2007

New member
בוקר טוב!../images/Emo140.gifבאתי...וכולם!

אני אמרתי לעצמי הבוקר שהיום יהיה לי יום נפלא! וכך יהיה! הנה כבר דבר חיובי...הבוס שלי נתן לי להיות ביום חופש ביום ראשון. אני נוסעת עם בעלי לסידורים חשובים מאוד! אל תתייאשי באתי...קחי את זה בכיף! לסדר את הדירה שלך! לעצב אותה כמו שאת אוהבת ורוצה... יכול להיות שזה קשה לך פשוט בנוסף לעבודה שלך? את עובדת הרבה שעות? מה עבודתך? שיהיה יום טוב זהב

היי זהב

אני לא עובדת כרגע, אבל הילדים איתי בית מה שמקשה ל האריזה וחוץ מזה משום מה המיקת שלי שווקה חיים ואני כותבת עם המקלדת הוירטואית, זה מעצבן ויש מלא טעויות....

zahav2007

New member
היי באתי...../images/Emo13.gif

מצטערת על האיחור בתגובה,פשוט רק עכשיו נכנסתי. הייתי בפארק עם בעלי...הלכנו להתאמן!לרוץ...כפיפות בטן...מתח... זה ממש הרגשה טובה לעשות ספורט! אני מבינה את הקושי שלך בסידור הבית עם הילדים בוריד...זה בטח לא קל בכלל! חזקי ואמצי!!! חבל שלא עברת בספטמבר...כי אז היה לך שקט מהם! יהיה טוב בסוף... שיהיה לך לילה טוב,אם את לא ישנה כבר עכשיו ומתהפכת לצד השני...חחחחחחחחחחח...
לילה טוב לכולם
מחר יום חדש... זהב

סילבי 22

New member
כמו שבאתי איזה הקלה ממש תנור חזרתי מסידורים

ואני הרוסה אבל זה עוד לא הכל מחכה גם מחר יום של סידורים בגלל מה שעשתה לי החברה

למעלה