בוקר טוב לכולם!!!!!!!

ענתינה

New member
בוקר טוב לכולם!!!!!!!../images/Emo39.gif

מקווה שעבר על כולם לילה שקט! מרב תשישות הלכתי לישון אתמול ב9:00 שזה שיא מבחינתי,מזל כי רז התעורר ב4:00 מכאבי שיניים ועידן ב5:00 . שיהיה לכולנו יום מקסים ענת

nonana

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo42.gif

שיהיה שבוע טוב שקט ונעים לכולם

*שיר

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב לכולם ../images/Emo142.gif

יציאת שיניים קלה לרז!

madas

New member
בוקר טוב לכולם. ושאלה כללית למנוסות

איך אתן מזהות כאבי שיניים? אצלי כל אי שקט מיידית מפורש כ"שיניים" ונראה לי שזה יותר מדיי כללי כמו להגיד "זה וירוס". מיה ודנה שלי בנות 9 חודשים וללא שן אחת בפה למרות שהן אוכלות ולועסות הכל (טוב כמעט הכל, סטייקים עדיין לא)
יום מצוין לכולנו

ענתינה

New member
כאבי שיניים../images/Emo67.gif

כשהם היו קטנים הייתי מזהה או על פי זה שהייתי רואה שהחניכיים נורא נפוחות או ממש רואים שבוקעת שן או במקרים של בכי ללא הפסקה ולפעמים חום ,הייתי לוקחת לרופא ואם לא היה זיהוי של שום דבר (כולל וראלי) הייתי מניחה שזה שיניים. במקרה הנוכחי פשוט רואים שהחניכיים בשני הצדדים למטה ממש נפוחות ומרגישים עם האצבע שיוצאות שיניים טוחנות(לעידן למטה ולרז למעלה) לי שי שאלה אחרת, עד איזה גיל יוצאות שיניים? ומה יהיה התירוץ הבא שלנו שלא ישנו טוב בלילה?

madas

New member
תודה ובקשר לתירוץ הבא .......

אוטוטו "כ הם מוציאים רשיון נהיגה ,יוצאים לבלות, הולכים לצבא אני כבר הבנתי שטוב אני כבר לא אישן. או כמאמר הפולניות "אני אנוח כבר בקבר"

בקשר לחניכיים נפוחים ושיניים - ../images/Emo67.gif

אצלינו כבר 4 חודשים לא פחות ולא יותר 4 חודשים שהחניכיים נפוחים בטירוף והם משפשפים את החניכיים בכל דבר ודוחפים אצבעות לפה ומזילים ריר בקיצור כל הסימנים של שיניים אבל אין שיניים והם כבר בני 10 חודשים בקיצור אני לא חושבת ששינה בלילה והתעוררויות ואפילו בכי ניתן לתרץ ע"י שיניים לפחות לא אצלי הם פשוט מתעוררים ורוצים צומי

קרנושה

New member
שריתוששששששששש

ושלי בת שנה ו4 חודשים וחניכיים נפוחות כבר מעל חצי שנה ועדיין כלום.....נדא.....כשחמי מתקשר ושואל אם לליהיא יש שן ראשונה הוא כבר יודע שהתשובה תהיה "מחר"!! חחחחחחחחחחח......אנחנו כבר צוחקים על זה... לגביי זיהוי כאב ...אז רז צודקת פחות או יותר זה אכן כמו וירוס ואכן ברוב ההיתבכיונות בשלב הזה מאשימים את השיניים-זה כמעט בלתי נמנע.....

רז2

New member
זכורה לי התקופה שמבחינתי

כל הבעיות שלהם בחיים היו כאבי שיניים. היום אני יודעת שזה לא היה רק זה. יש עוד דברים שמציקים לילדים ולנו קשה להבין ולדעת הכל. כיום כשהם בני שנה וחצי רון מצמיח שיניים טוחנות. החניכיים שלו נפוחים כבר חודשיים בערך, הוא כל הזמן עם הידים בפה ומרייר, ורק לפני כשבוע יצאו השניים. לא היו שום התעוררויות בלילה, שום בכי מנדנד. ואלו אמורות להיות שיניים שמכאיבות יותר. אז בהתחלה באמת לקחתי קשה את הקטע של צמיחת השניים. היום כבר לא.

אני החלטתי שהשיניים יבואו כמו כל הש

השאר בסוף זה יקרה ומה שברור שהפסקתי לחשוב שכל בכי או קצת חום זה שיניים

למעלה