בוקר טוב לכולם

שירן 27

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo39.gif

טוב סתם רציתי לעדכן ולספר לכן משהו שקרה לי ,אני שירן פונדקאית, ואנחנו בהריון כבר בשבוע 20 עוד מעט ,איזה כייף כמעט חצי מההריון עבר, התחלתי ממש להרגיש את העוברית הקטנה .אוףףףף אני רק מפחדת נורא מהלידה ולא מפסיקה לחלום ולחשוב עליה ,למה תמיד אנחנו צריכות לעבור הכל בסבל?! פגשתי מישהי ויצא לנו לדבר ,סיפרתי לה שאני פונדקאית והיא התלהבה,ורצתה שאני יעשה לה גם (בטוח שהיא לא מכירה את התהליך ) ואתן לא תאמינו למה היא רוצה פונדקאית,היא יכולה ללדת רגיל ובריאה ב"ה אבל היא מפחדת מהלידה,אמרתי לה את לא רצינית?! את יודעת כמה היו מתחלפות איתך?! יש כאלה שרוצות לחסוך לעצמן את הכאב ולקבל ילד מוכן שלהן,או שרוצות לשמור על הגוף שלהן ,הן לא מבינות שזה הליך מסובך שלא מאושר לכל אחת ובטח לא מהסיבות האלה . טוב אז שיהיה בהצלחה לכולן ורק טוב אמן ואמן ושתהיה לי לידה הכי קלה בעולם כמו הבת שלי השלישית אמן ואמן

מירבי*

New member
בוקר אור ליפהפיה../images/Emo99.gif

איזה כיף שאת מרגישה אותה!! התקשרת כבר ל-ס לספר לה? חצי מההריון מאחורייך יקירה, מאחלת לך שהחצי השני יעבור בקלות ובמהרה. ב-25 יש מפגש פונדקאיות ואני אשמח לראות את הבטן היפה שלך
לגבי האישה שפגשת, את בודאי מבינה שפחד מלידה זה לא סיבה מספיק מוצדקת לעבור תהליך פונדקאות, על האישה הזאת לפנות לטיפול פסיכולוגי כדי שיסייע לה לנטרל את הפחד. ולגבייך יקירה, אני בטוחה שתהיה לך לידה קלה, ילדת בעבר ואת גיבורה אמיתית, מבטיחה להחזיק לך את היד ולתת לך להתעלל בי
נשיקות ויום נפלא!

שירן../images/Emo140.gif

המשך הריון נפלא
עצובה מאוד התפיסה של נשים שיחשבו לעבור תהליך של פונדקאות בגלל פחד מהלידה או בכדי לשמור על הפיגורה
מאחלת לך לידה קלה ובריאה

למעלה