בוקר טוב לכולם

s h i r k u s h

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo39.gif

מרגישה הרבה יותר טוב תודות לכל החברים הנפלאים הרגילים ותודות לכם ולשאר האנשים המקסימים מפורומים אחרים. ייקח לי זמן לעבור ולהמשיך הלאה, אבל לפחות אני כבר חוזרת לאט לאט לחייך. אז תודה לכל מי שעזר ותמך ושיהיה לכולנו יום מקסים

ShirShir

New member
../images/Emo42.gifבוקר אור לכוווווולם../images/Emo70.gif

שיהיה לנו יום נפלא!

maybesure

New member
למה זה קורה?

שירקוש, מצאתי איזו כתבה שאולי תעניין אותך, אם כי גם אחרי קריאה שניה קשה לי להכנס לראש המעוות של גברים אם אכן ההנחות בבסיסן נכונות. כל הסיבות נראות לי ילדותיות (אינפנטיליות במובן המדעי של המילה), לא בוגרות, משוללות אחריות ומאוד לא מחמיאות לגברים שאיתנו
בכל אופן ראיתי לנכון לצרף לכאן את הכתבה, אולי יש עוד ששואלות את השאלה שלך. בתקווה לעתיד ורוד יותר. מייבי

s h i r k u s h

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo25.gif

שמחה שנשארתי איתכן למרות שאני כבר לא בזוגיות. אתם מקסימים!

הלכתי קצת אחרוה כדי לחפש מה קרה

ושמחה לשמוע שאת מרגישה יותר טוב. אני מקווה שתוכלי לראות שזה לא היה זה, ותתקדמי הלאה למישהו שיותר ראוי לך

lili81

New member
איזה כיף את מחייכת אני יכולה לראות

את יודעת שירקוש.. שדברים לא קוראים סתם ככה.. ויש סיבה יפה לעניין שאתם כבר לא ביחד. שמחכה לך בחור ניפלא הרבה יותר טוב שיעריך מה שיש לו בידים.. והאהבה שלכם תיהיה כזו גדולה שחבל על הזמן.. אני שמחה שאת כבר לא עצובה ותמיד תיזכרי ששום דבר לא קורה סתם ככה תמיד קורה משהו כדי שיקרה משהו אחר יותר טוב..תמיד.. אומנם כבר לא בוקר.. אבל שיהיה לך יום ניפלאא.. באהבה לילי

למעלה