בוקר טוב לכולם

בוקר טוב לכולם../images/Emo25.gif

זהו, סופ"ש פה....... יאללה זהב, עוד קצת ואת בבית שלך
שיהיה יום טוב לכולם

סילבי 22

New member
בוקר מצוין לכולם

נכון כמו שבאתי זהב אותותו את במקום שלך מאחלת לך מעבר קל ומהנה ולכולם סופ"ש הכי מהנה

zahav2007

New member
בין כל האריזות...../images/Emo219.gif

תודה בנות,אתן חמודות! בהחלט,הספירה לאחור התחילה... 10 9 8 7 6 5 אני לקחתי 3 ימי חופש,ובבוקר נפגשתי עם הבחור מהדירה,והוא נתן לי מפתח. עכשיו אני ממשיכה לארוז את כל הדברים שלנו,וישששששששששששששש דברים ברוך השם! כמו כן,אני מתבאסת שעוד מעט אני צריכה לנסוע במיוחד לת"א לכלבים המתוקים שלי להוציאם...כי אין לי ברירה ממש. ואחרי שאחזור,אני מתחילה לנקות בדירה. נראה לי שזה יהיה מעבר בשלבים...לאט...לאט...אבל...בטוח!
טוב,אז יום נפלא שיהיה לכן ומתי עופרה חוזרת ארצה? באהבה זהב

ע ו פ ר ה

New member
בוקר נפלא לכולם

וגם אני סופרת עם זהב את הימים, השעות, הדקות עד למעבר. נחתתי אתמול בערב. היום אני הפוכה בזמנים (קמתי ב 3 לפנות בוקר) ואין לכם מושג כמה שזה יוצר אצלי חוסר שקט. אבל עד שזהב תעבור דירה גם הג'ט לג שלי יעבור. באהבה עופרה

zahav2007

New member
היי עופרה!../images/Emo24.gif

ברוך שובך ארצה...
איך היה? ספרי חוויות... אני עייפה מאוד כי בקושי ישנתי,ומהבוקר אני מטורטרת,אבל כמובן שהכל למטרה טובה!
אתמול עשיתי קניה גדולה באייס של רהיטים והיום מגיע המזרון שלנו לדירה ואני עדיין באריזות(אני אורזת לבד,כי בעלי לומד כל הזמן) וביום ראשון בשעה טובה ההובלה של כל הדברים שלנו...וזה היום הרסמי שאנחנו עוברים לדירה החדשה שלנו!
טוב,תנוחי לך מהג'ט לג שצברת... ונדבר מאוחר יותר... באהבה זהב

סופ"ש נעים.. עפרהההה../images/Emo140.gif

ברוך שובך ארצה, נו היה מספיק מקום במזוודה לכל החוויות?? זהב, כולנו איתך בספיר השניות, מתרגשת בשבילך. זהו, עוד שבוע חלף.

ע ו פ ר ה

New member
היי רחלי

בעניין המזוודות, היה עודף משקל. אז חלק מהציוד העברנו לתיק יד שהיה לנו, את החוויות שמנו בתיק יד אחר וקצת בכיסים, כי היו המון וחזרנו הביתה שמחים ועייפים. הבוקר חשבתי שהשבוע הזה היה כמו הטיסות של קיסינג'ר.... איך הוא לא התעייף? באהבה עופרה

zahav2007

New member
איזה כיף שאתם ככה איתי../images/Emo24.gif

זה ממש מחמם את ליבי
תודה! אוהבת את כולכן זהב

למעלה