בוקר טוב לכולם

eXtreM1

New member
שלומלום לך

אני מאחל לך המשך יום טוב של יום שלישי, ועם אני כבר מגיב ,שיהיה גם המשך יום טוב של: יום רביעי יום חמישי יום שישי יום שבת ושיהיה לך שבוע הבא שבוע טוב.

יש בפורום אנשים

שאני לא שונא ולא אוהב ולכן אני מעדיף שהברכות שלי יחשבו בשירשור נפרד,למעשה אני אישית לא אהבתי להגיע למצב שההודעות של הברכות שלי יכולים להיות משורשרים אל אנשים שאני לא שונא ולא אוהב כי לפי דעתי זה גורם בילבול וכתוצאה מכך יכול להיווצר רושם מטעה מבחינת גולשי הפורום שלהם זה נראה שהאחרים חושבים שהם אוהבים אותי,ומבחינתי שהאחרים חושבים שאני אוהב אותם,וזה לא כך הדבר כי זה פשוט שקר, אז באם את מיתעקשת לשרשר את ההודעות שלי להודעות של אנשים שאני לא אוהב ולא שונא אז בלי נדר אני אהפוך את הברכות שלי ליותר סלקטיביות כי לפי דעתי אם אין תחרות ואין מיבחן ואין דיון מישפטי וכדי שלא תהיה הטעיה שעלולה להפוך למידע כוזב,אז לפי דעתי במצב כזה כן מותר לרשום הודעה בצורה סלקטיבית, אז מה היא החלטתך בנושא זה?

רiנה

New member
אי אפשר לפתוח פה כל בוקר 50 הודעות

בוקר טוב/חג שמח/מזל טוב/צהריים טובים/לילה טוב וכו' כל אחד רוצה הודעה/שרשור משלו וזה דוחק את ההודעות החשובות והמעניינות אחורה לדפים הבאים. אז בבקשה ממך. אם אתה כותב הודעה בנושא שמישהו אחר כבר פתח, שרשר! תודה ויום טוב.

נראה לי שהדיבורים לא יעזרו יותר מדי

צריך פשוט לעבור למעשים ולחסום את הגורם המפריע מהפורום

רiנה

New member
הודעת המנהל/ת - למעלה

הקפידו לקרוא אותו לפחות פעם אחת לפני שאתם ממשיכים לכתוב בפורום. והנה מה שרשום שם בנושא השרשורים. "מכיוון שמספר השרשורים בדף הינו מוגבל, כל הודעה ראשית חדשה שנפתחת דוחפת הודעה אחרת לדף השני, וכן דוחפת הודעה ישנה יותר לארכיון. על כן, לפני פתיחת הודעה חדשה, חפשו האם ישנו שרשור קיים שניתן לשרשר אליו את הודעתכם. הודעות שלא ישורשרו על-ידכם למקום הנכון, ישורשרו לשם על-ידנו. אז אנא התחשבו בנו: מדובר בעבודת נמלים, ועל כן הקפידו לכתוב את הודעתכם במקום הנכון."

קראתי את כל הודעת המנהל/ת

ולדעתי הלוין של הצאט משתייך לגורם שמציף = חסימה למרות שזה לא באשמתו...הוא לא משוגע

אז ככה

בהנחה שחוקי הפורום לא תקפים על תיבת המסרים האישיים אז אני מסכים לתקנון, אך בהנחה שאם למשל מישהו מפרסם בפורום בבלוג טיוי חברתי הודעה שאני שלחתי לו מתיבת המסרים האישיים שלי בפורום,אז לי יש טעונים משלי בפני המנהלים הראשיים של תפוז אנשים וכן בפני גורמי החוק של מדינת ישראל

אז ככה

פסיכולוג דחוף עלול לעזור אבל לא בטוח- אם זה יקר לך מדי תמיד אפשר לפנות לעוזרת סוציאלית או לכל גורם ממשלתי אחר שיכול לעזור. המחלה שלך נקראת פראנויה אבל תיגש לשם עם צילומי מסך הם כבר יבינו לבד. אסור לי לגרום לריב בפורום אפשר לפנות אלי עם מסר אישי

אחי לוין אתה בערוץ אחר לגמרי

עברה לך תחנה בשלט כפרה תחזיר לערוץ של הצאט ככה תראה תמונה חלקה וברורה אתה כרגע בערוץ הסרטים אתה רק סרטים אוכללללללללללללללללל

אז ככה

אסור לי ליגרום לריב בפורום,זמנית אני מנוע מלהגיב לך על הנושא הזה,אפשר לנסות לפנות אלי במסר אישי

תיקון טעות

אסור לי ליגרום לריב בפורום,באופן זמני אני מנוע מלהגיב בצורה אישית לגולש הזה או לגולשת הזו,על הנושא הזה,אפשר לנסות לפנות אלי במסר אישי

למעלה