בוקר טוב לכולם.

אנפה2

New member
בוקר טוב לכולם.../images/Emo24.gif

מזל טוב לציפי לחתונת נכדתך, כמה טוב לראות בבוקר את כולם מתיצבים ומברכים ומאחלים לכולם יום טוב , בריאות, הרבה שמחה שיהיו לנו בימים קשים אלה, שאף אחד לא יקח מאיתנו את השמחה. ושלא יהיו אזעקות, נפילות, פגיעות ועוד כל מיני זוועות. מחבקת את כולם עם הרבה הרבה תקוות.

רונה 2346

New member
בוקר טוב יום טוב ושקט לכולם

לסבתות נעמי ורות ברוכות הבאות שיהיה לכולם יום טוב ושקט המלצה www.wids.co.il www.youtube.com לחוגגים שמחות מזל טוב לתושבי הצפון שבינינו ולתושבי הדרום אוהבים אתכם ומחזקים את ידיכם יעלי תיקון קטן ברשותך: המדיטק אינו קניון הוא בנין ספריה מודרני ליד קניון חולון. רונה 2346

sitvaniyot

New member
../images/Emo104.gifהגעתי

כמה שונה מלחמה זו מקודמותיה. במלחמת השחרור ומבצע סיני, ישבנו במקלטים ועל סמך חוש השמיעה, ניסינו להבין מה קורה. במלחמת ששת הימים הצטרף רדיו הטרנזיסטור ורב סרן שמועתי עלה לדרגת סגן אלוף. במלחמת יום הכיפור, נכנסה הטלויזיה למקלט, קיבלנו קצת בידור וסגן אלוף שמועתי עלה לדרגת רב אלוף. היום בעזרת האינטרנט וטלפונים דור שלישי, אנו מקבלים את המידע בזמן אמת עוד לפני שהוא משודר ברדיו ובטלביזיה ורב אלוף שמועתי מת. וכדי שלא אקפח את מחלקת הבידור, לחצו על הקישור ופתחו גם רמקולים, ותראו מה גברת בת 84 יכולה לעשות, למי שמה גברתלא ראה זאת בטלביזיה.

עמליה3

New member
../images/Emo192.gifבוקר טוב

שינו לנו את הפורמט של ההודעה וכמעט התבלבלתי. יש צורך בזכוכית מגדלת. אבל אחרי הגברת הגמישה ה"זקנה" יש לנו עתיד. מאחלת לכולכם י שיעבור היום הזה בקלות. ימותו הרשעים.

וו'אוו איזו זקנת הגומי שסטווי הביאה

בהתחלה חשבתי שזו תעותועי מצלמה, לא להאמין ,אבל ראיתי את תגובות הצופות,נו ברור שהיא כל חייה נערת גומי,יפה,,,,,, היום בבוקר בשעה 6 איך שאני מתחילה עם ה-
ואצבעותי רוצות להקליד בוקר טוב,, בדיוק נפלה קטיושה לא הרחק מביתי(עכו)הקטיושה נפלה לפני האזעקה, והטלפון והנייד שלי התחילו גם לצלצל, אז עכשיו היום מחר ובכל יום מאחלת רק טוב

ברכת בוקר - בוקר טוב. ראינו כבר

בקרים טובים יותר, אבל גם הם יחזרו אלינו. סיתווניות - וואוו , הלוואי עלינו בגיל 84 מה שהגברת הזו עושה ואיך שהיא גמישה. מתנת אלוה. רונה לא הצלחתי לפתוח את הקישורים שהבאת, אנסה שוב יותר מאוחר. כרגע פשוט אני ממהרת לצאת ליום להלימודים שלי. שוש - מרחוק אני רק יכולה לחזק את ידיך, את גיבורה. ציפי - מזל טוב לנישואי נכדתך. הרבה אושר. מצטרפת לאיחולי אנפה שנדע ימים שקטים יותר, וגם אני
את כולם במיוחד את אלה שנמצאים בלב הזוועה הזאת. בתקווה לסיום מהיר וטוב של האירועים ,

mini25

New member
בוקר טוב לכולם החזיקי מעמד

אנחנו ננצח רק אם נהיה חזקים ומאוחדים אנחנו שולחים לצהל חיזקו ואימצו.רק שלא יפסיקו עכשיו נלך עד הסוף .עצוב היום לויות השם ינחם .נהיה אופטמיים ואמונה .

צהריים טובים, לא הספקתי להכנס הבוקר

כי הייתי עם בעלי בקופת חולים. גם מקום לבזבז בו חצי יום. אני רוצה להודות כאן לכל אלו שקבלו אותי בברכת ברוך הבא, אני אשמח להכיר אתכם עם הזמן. בינתיים עוד לא כל כך השתלטתי על כל השמות. אבל אני יודעת שאהנה בחברתכם. ואולי אפילו אבא למפגש. (רק תשאירו לי מסר אישי עם הפרטים - תודה)

מלכה 5

New member
מבקשת לקבל פרטים במסר אודות המפגש,

אשתדל להגיע. להתראות בקרוב.

רונה 2346

New member
לכולם ולרוקסן תיקון על אתר מומלץ

בבוקר המלצתי על אתר ישראלי שקיבלתי באימייל ודובר על קטעי סרטי ווידאו חדישים מסתבר לצערי שאין אפשרות להגיע לאתר אברר זאת והודיע לכם בהמשך האתר www.wids.co.il כאמור אברר והודיע לכם בהמשך... רונה

yaely2

New member
מנהל
צהריים טובים לכולם, ../images/Emo197.gif

שלום כולם, בא לי לספר. אך לפני הסיפור כמה מילות רקע. בתלמוד, אותם ספרים שהכילו את חוקי העם, את הוראת דרך ארץ, גם הלכות ונימוסים, כינו את היחסים בין גבר ואישה גם ובעיקר בשם "כמכחול בשפופרת". כדי לתאר במדויק אם הזוג הגיע לבגידה של ממש או לא, נהגו לכנות זאת ב"מכחול בשפופרת" כך שמרו גם שמרו על שפה נקיה, וגם הצליחו להעביר במדויק את כוונתם. נזכרתי שהיום הוא יום הזיכרון לפטירת חיים נחמן ביאליק ביום כ"א תמוז תרצ"ד. אם יתנו לכם תאריך אחר אל תקבלו, כי לפי הדת היהודית עד היום, יום הפטירה האזכרות והתפילות כולן כולן נערכות על פי התאריך העברי. ביאליק נפטר היום לפני 72 שנים. היום יודעים כולם שלביאליק הייה רומן עם הציירת אירה יאן. אירה האמינה שביאליק יעזוב את אשתו ויחיה עימה, אך לביאליק לא הייתה שום כוונה כזאת אירה כעסה מאוד. היא הייתה אשת העולם הגדול, התרועעה עם כול מיני אנשים היו לה יחסים עם כל מיני ומיני אנשים והשמיצה את ביאליק על תכונותיו הגרועות. לביאליק כאב הדבר מאוד אך בהתאם לאופיו הוא לא השיב. כשבאו ואמרו לו "ביאליק" היא מספרת עליך כך וכך, אתה מכיר אותה? השיב ביאליק "ודאי, היא ציירת וידועה במכחול בשפופרת שלה"

עמליה3

New member
ערב טוב

כדי לברוח מהטלויזיה הלכתי לסדנת הציור. ושם פגשתי את חברי ולצערי ישב חבר ומתח ביקורת על צה"ל והמודיעין שפישל ועוד. סתמתי לו את הפה -שיתבייש לו למתוח ביקורת בימים קשים אלו במקום לאמץ את ידי הלוחמים. כל אחד שהיה (פעם...)בצבא חושב שהוא יודע יותר טוב מכולם איך לנצח במלחמה שנכפתה עלינו. כמובן שהוא התנצל כששמע את תגובתי הקשה ולא הוסיף. אני חושבת שכולנו צריכים להתאחד בעידוד ואמונה ולא למתוח ביקורת וכך ייקל לכולנו וללמנהיגנו. כדי לשנות ראש ולהרגע מצרפת לכם מצגת מרחובות הולנד.

למעלה