בוקר טוב לכולם!

שרונס

New member
בוקר טוב לכולם! ../images/Emo24.gif

התגעגעתי! עברנו דירה לפני שבוע ויש לנו בעיה עם החיבור לאינטרנט בבית החדש. אמנם ניסיתי לעקוב מדי פעם, אך לא היה לי מספיק זמן לכתוב. אז ככה, קודם כל רציתי לכתוב על התמונות המדהימות שרצו כאן בשבוע האחרון: שירשיר - איזו מקסימונת את! פשוט פיה אמיתית עם שמלתך המתנפנפת! התלהבתי מאוד מהשמלה ואת נראית בדיוק כמו שדמיינתי לעצמי, יפה ומתוקה להפליא... השטרודלית כל-כך יפה שבא לבכות. כזו אצילות לא ראיתי הרבה זמן. מחכה בקוצר רוח לשמוע על החתונה! ויפעתי, מה אומר? את מדהימה, בעלך חתיך לא נורמלי והחתונה נשמעת כמו החלום הכי רומנטי שיש! מה עוד אפשר לבקש? באמת חשוב לי להקדיש את ההודעה הזאת ליפהפיות הפורום ולכן אמשיך לספר את מעללי בהודעה נפרדת... שרון.

שרונס

New member
המשך... ../images/Emo9.gif ופרטים על הבאר של סבא

היתה לי השבוע מדידה כמעט סופית של השמלה. מה אגיד, המציאות עלתה על כל דמיון. למי שלא מכירה את הסיפור, אני תופרת את השמלה אצל תופרת שהיתה מטפלת שלי בילדותי. לא הלכתי למדוד אף שמלה אצל שום מעצב. לכן לא היה לי מושג איך אני נראית עם שמלת כלה. השמלה יצאה פשוטה אך נסיכתית לחלוטין, אפילו אפשר להגיד בסגנון הרנסאנס. היו לי חששות כבדים כי בשלב כלשהו כבר לא הצלחתי לדמיין את מה שעיצבנו ביחד. לשמחתי זה יצא אפילו יותר יפה ממה שתכננו בהתחלה. יש עוד כמה תיקונים קטנים ומכפלות וזהו! דרך אגב, החתונה שלנו עוד שלושה שבועות ויום, אבל מי סופר?... הבאר של סבא: אתמול הייתי שם בחתונה של חברים. המקום מהמממם! עמוס בפרחים, קבלת הפנים היתה על פוטונים קטנים שהיו מסודרים בריבועים בין ערוגות הפרחים. השולחנות היו מקושטים בעששיות יפניות ופרחים מיובשים. הכל עשוי מעץ. רחבת הריקודים נמצאת בביתן עץ וזכוכית ליד השולחנות. קראתי כאן כבר כמה פעמים שרחבת הריקודים מופרדת ורחוקה מהשאר וזה לא מדוייק. קודם כל, ניתן לצפות בכל הרוקדים גם מהשולחנות. דבר שני, הרחבה קרובה מאוד לשולחנות, רק שיש מסביבה את הביתן, שלפי דעתי מאוד מוסיף. זה גם מומלץ למי שלא רוצה שלאורחים בשולחנות תהיה מוסיקה רועשת מדי מרחבת הריקודים, אף על פי ששומעים טוב את המוסיקה ואותי היא הצליחה להקפיץ מהשולחן הישר לרחבה (DJ עופר מקליינטה). וחוץ מהכל אני חייבת לציין את השרותים רק בגלל שהם כל-כך מקסימים. הם בביקתת עץ קטנה ומוצפים בפרחים וסלים קטנים מקש. אמנם הולכים לעשות PP אך מרגישים כאילו נמצאים בביקתה של המכשפה הטובה ביער. זהו להפעם! מקווה להכנס ולעדכן עוד בהמשך! שרון.

*שיר

New member
הי שרונס, באמת לא הבנתי לאן נעלמת

אני שמחה שהיית עסוקה בדברים טובים!
אז איך הדירה החדשה? כבר סידרתם הכל? וכמובן - תודה תודה על המחמאות!!

dorlim

New member
מזל טוב על ה ../images/Emo82.gif החדש

נראה שיש בינך לבין התופרת כימיה מצוינת ושהשמלה תצא בדיוק כמו שרצית
מזל טוב ובהצלחה בדירה החדשה.

שירי71

New member
הי שרון מזל טוב!!!

להיכן עברתם? וגם - נשמע מעולה וגם מרגש לעשות שמלה אצל מישהי שיש לה משמעות עבורך - נשמע מעניין ומרגש (Tת בכלל זוכרת אותה? כלומר באיזה גיל היא היתה מטפלת שלך?) חוץ מזה המון בהצלחה עם הבית החדש ועצה שלי, בתור מישהי שעברה לפני שלושה שבועות ומתחתנת בעוד שבועיים ויומיים - תנסי לא להעמיס על עצמך יותר מידי סידורים, ולא נורא אם לא הכל יהיה פיקס בבית לפני החתונה, זה פשוט כל כך מעייף לסדר הכל וכו וכו... אז תתני לעצמך הנחות למען תשמרי על עצמך!!! ממני.

למעלה