בוקר טוב לכולם

Wild elf

New member
good morning, israel

i feel like nidhaf, but i realy interested in whats going on in here. i dont know anyone,so i`ll b glad 2 get 2 know. my name is alex, and for now i`m at gaza(but my home is at ashkelon). p.s. i`m writing in english cause my phone refuses 2 write in hebrew. thats what i get ח™ח¦ח™ח“חח–ח¦ח™

moon and sun

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo24.gif

מה שלומכם? איך עבר עליכם הסופשבוע? שיהיה לכם שבוע חדש כיפי! יוצא לנו שבוע קצר הפעם, רק 3 ימים!

AeroSlash

New member
בוקר מעולה ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

הסופשבוע היה מעולה, הסוף של הסופשבוע היה עוד יותר מעולה ותחילת השבוע החדש בכלל עולה על כל דמיון.. קיצר, אם לא שמתם
אני מרגישה ממש מעולה
שיהיה לכולם יום נעים ושבעו מ-ע-ו-ל-ה

ymz

New member
בוקררררר

אוף התעוררתי מוקדם ואין לי כ"כ מה לעשות ואני לא נרדמת

wildgirl1

New member
בוקר טוב....

אני הולכת לביהס בינתיים ואחר כך יש לי עוד תוכניות אוף יהיה לי יום עמוס

Pap3r B0y

New member
חחח תלמידי הנדסאים :]

מחר אני מגיע לשם חח יש לי 4 שיעורים ואני יגיע לשם לחכות ליאנקה ועוד מישהי :] אז ככה שאני יוכל לפגוש את מי שלומד שם מהפורום P:

M a r U s k A

New member
../images/Emo10.gif

אבל אבל.. אבל אבל... אני מחר לא בשקולה
אני מחר בתל השומר
נו למה דווקא מחר
=/

Pap3r B0y

New member
הא ?

למה בתל השומר ? ואני בא מחר כי יש לי רק 4 שיעורים ואין לי כח ליסוע לבד אז אני יסע לחכות ויאנקה ואלינה בהנדסאים P:

the freaky girl

New member
ומי שלא?!

אז מה אני אעשה שאני תלמידת תיכון של הבית הספר למדעים ואומנויות חדרה? הא?! אז מה שהוא צמוד מאד למכללה "מדעים ויהדות" (?????) ?!?!?!?! נשברה נפשי.. :O גאף גאף.... קוואק

the freaky girl

New member
וואף וואף!!!

גע גע!1 מיייאוווווווווווווווווווו.. מייאוווווווווווווווווווווווו גרררררררר מייאוווווווווווווווווווו האוווווווווווווווו האב האב וואף וואף :)) קוואק קוואק מור מור
חחחחחחחחח.... עכשיו אני ככה עם אופיר..

the freaky girl

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

אוי, אוי..
אני מאושרת :))) אני רוצה שהזמן יעבור לו מהר :)) רביעיייייייי שישייייייייי ראשוןןןןןן שלישייייי
יאי.. אני אוהבת אותכם!!
מרינקה :) את גם באה יום רביעי? :))))

wasted years

New member
תפסיקי לסלף את הדברים שלי...

ולהנפיץ... אמרתי שאם ביום ד' אני לא אסע למשפחה אני ומרינקה נבוא אליכם בערב..

למעלה