בוקר טוב לכולם

ק ל י ד ן

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo24.gif

אני לא משתתף פעיל בפורום,אבל,כשאני מגיע למשרדי בבוקר,הדבר הראשון שאני עושה זה להכנס ולראות מה התחדש וכל יום יש חדש.אני אוהב את הפרגון של ובין החברים פה.זה קצת מעצבן שאני עם כמעט 5ג'יגה של שירה יוונית,לא מבין את השפה ובטח לא את שמות השירים ואפילו את שמות המבצעים אני מבטא נכון למרות שמאז שאני עוקב אחרי הפורום,השתפרתי.אחלה יום לכולם.

ל-ק ל י ד ן, אל תרגיש רע עם כך, לא

כולם נולדו יוונים, גם גם, מרבית תותחי הפורום...כולנו דרך החיפוש לומדים המון, היתרון שלך הוא משמעותי 5-GB מוסיקה, הלואי עלינו...תהנה...

וואווווווווווווו הזמינו אותי לקפה .

בוקר טוב לכולם .מי בא לשבת לידי ?הקפה על השולחן????? עכשיו נראה אם יש קופצים עלי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחח

כמה באו לשבת לידי .........רק נאווה חסרה כי היא כותבת בפורום גברים בעידן המודרני חחחחחחחחחחחחחחחחח .אוקיי חברה הלכתי מבטיח שלא תראו אותי כאן .סך הכל אני לא אדם שלילי מבטיח לכם .מאחל לכולם שתמשיכו לשמוע מוזיקה יוונית טובה ..ולא לשכוח חיוך שווה המון ואין לו ערך לא בכסף ולא בממון .

מנדובלה

New member
רציתי לומר לך...

יוונית או כל מוזיקה זה משהוא מהנשמה ואם זה ערב לך אין פה צורך לעדת איך למה ומי שר רק להנות...

ק ל י ד ן

New member
בתכנית של אנגל'ו

הושמעו 2 שירים שאני מעוניין בשמם. האחד של מרגריטה המדהימה כמו שהוא אמר(מרגריטה ????????.בספרייתי מצאתי רק את i nargarita i margaro) והשני שהושמע לפני זה והוא שיר בקצב הוואלס. מי יבוא לעזרי?

למעלה