בוקר טוב לכולם...

בוקר טוב לכולם...../images/Emo24.gif

מה שלומכם הבוקר? טוב לראות שכולכם עם מצב רוח טוב הבוקר, הלוואי שיהיה כך כל יום. ניקולי, התמונה עם התינוק ממש מדהימה חבל"ז, איזה דבר מדהים זה הטבע, ובמיוחד את, איך גילית את זה? הבנתי שהלך לך טוב בראיון עבודה
, אז שיהיה לך המון הצלחה והלוואי שתתחילי לעבוד כבר ביום א´ הקרוב, אמן. ג´ס, מה שלומך? איך הבית החדש? התרגלתם כבר? אני שונאת לעבור דירה כי מעצבן אותי הזמן שאני צריכה להתרגל לבית חדש. החלמה מהירה לניר! מרינוש´, מה שלומך? הרבה זמן לא שוחחנו, קראתי את המסר ואני אבדוק מה קורה. מישהו יודע מה עם שירן? היא לא עונה ל
!

חס וחלילה...

אני אמרתי שאת לא פירמה??? שכתבתי שלום לכולם אז התכוונתי לזה, שוב פעם, " שלום לכולם
וגם לך ענתוש´"
מה שלומך?

mariana

New member
אחותי הגדולהההההההה

מה שלומך???
אצלי הכל בסדר ת´אמת שירן נעלמה, אני מקווה שהכל בסדר איתה. ואת איפה היית יומיים האלה??? את ראית לפני איזה שבוע יוסי ביקר פה בפורום והוא הציע לך נישואים, ראית את זה?

מיקי 35

New member
קטנטונת

מה שלומך יקירה ? הרבה זמן לא ראינו אותך כאן... שירני בסדר... עוברת עליה תקופה קשה, אך היא תהיה בסדר.

מיקי...

אצלי הכל טוב, איך אצלך? תמסור לה שהיא יכולה להרים
לפעמים, כי אני מתקשרת כל יום והיא לא עונה לי!!!

ניקולי

New member
קטנה וחמודה ../images/Emo24.gif

רק עכשיו ראיתי את ההודעה שלך.. מה שלומך? תודה על האיחולים הלבביים לגבי העבודה שלי
ונכון התמונה מהממת (עם התינוק) את זה קיבלתי מחברה באימל ואת השאר מצאתי כבר לבד.. ראית את השאר?

למעלה