בוקר טוב לכולם
א אושר מ New member 8/8/02 #6 בוקר טוב תגידו אתם לא עושים כלום חוץ מלשבת מול המחשב? כאילו בסה"כ לא הייתי 24 שעות. ממש אין לי כוונה לקרוא הכל עכשיו .
בוקר טוב תגידו אתם לא עושים כלום חוץ מלשבת מול המחשב? כאילו בסה"כ לא הייתי 24 שעות. ממש אין לי כוונה לקרוא הכל עכשיו .
ל ל א ק י New member 8/8/02 #7 אמממממ..... יש לי טלוויזיה בחדר.... אז אני לא רק מול המחשב.. אני מסתכלת טלוויזיה באותו זמן.. וגם מדברת בטלפון...וגם סובלת ת´גרמנית של אח שלי.. וגם אוכלת... וגם מסדרת ת´בית...ולפעמים גם מבשלת לעצמי אוכל..בקיצור אני לא רק מול המחשב...
אמממממ..... יש לי טלוויזיה בחדר.... אז אני לא רק מול המחשב.. אני מסתכלת טלוויזיה באותו זמן.. וגם מדברת בטלפון...וגם סובלת ת´גרמנית של אח שלי.. וגם אוכלת... וגם מסדרת ת´בית...ולפעמים גם מבשלת לעצמי אוכל..בקיצור אני לא רק מול המחשב...
S swirrrly New member 8/8/02 #8 אצלי אני כל הזמן מול המחשב כל עוד אני יכולה, וכמובן גם עושה את הדברים ההכרחיים בשביל לשרוד, כגון להתרחק מהאחים שלי..
אצלי אני כל הזמן מול המחשב כל עוד אני יכולה, וכמובן גם עושה את הדברים ההכרחיים בשביל לשרוד, כגון להתרחק מהאחים שלי..