בוקר טוב לכולם

דן צ

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo141.gif

ונפתח במקבץ בדיחות שאלה: "איך מקפיאים זרע?" תשובה: "שוכבים עם פולניה..." שני אנשים מתים ומגיעים לועדת המיון בשמים. אומרים לראשון: "אתה אמור ללכת לגהנום אבל בגלל שהיית נשוי לפולניה, לא ניתן לך לעבור גהנום פעמיים, לכן אתה הולך לגן עדן!" האיש השמח נכנס בשער גן העדן עם חיוך מאוזן לאוזן. עוברים לשני אומרים לו: "אתה הולך לגהנום!" הוא מתלונן ומספר: "אני סבלתי יותר מהקודם, אחרי שהתגרשתי מאישתי הפולניה, התחתנתי עם עוד פולניה! עכשיו אני רוצה ללכת לגן עדן." אומרים לו: "אנחנו מצטערים, אבל טיפשים לא הולכים לגן עדן..." שאלה: "מה זה שש עשרה פולניות מחזיקות ידיים במעגל?" תשובה: "איגלו..." שאלה: "איזה רחוב קרוי על שם פולניה?" תשובה: "רק לי בך..." שאלה: "איך קוראים לפטמה של פולניה?" תשובה: "קצה הקרחון..." שאלה: "למה לפולניה חזה אדום עוד לפני שהיא מניקה את התינוק?" תשובה: "כי היא חייבת להרתיח את חלב..." אישה אחת רצה לתחנת המשטרה וצועק: "נאנסתי על ידי פולני!!!" שואל אותו השוטר הפקיד: "איך את יודעת שהוא היה פולני?" מספרת לו האישה: "הייתי צריכה להסביר לו מה לעשות..." שאלה: "למה לפולניה חזה מרובע?" תשובה: "כיוון שהוא עדיין לא יצא מהאריזה..." שאלה: "למה פולניה שמה קרח על החזה?" תשובה: "כדי שהחלב לא יתקלקל..." פולניה אחת מנקה את הרצפות בבית בזמן שבעלה מגיע הביתה. מבלי לחושב פעמיים הבעל תפס אותה מאחורה, הרים את השמלה שלה והתחיל לזיין אותה. הוא עשה לה את זה מצד אחד, מהצד השני, מהפוזה הזאת ומהפוזה האחרת ולקראת הסיום לפני הסיום הוא שאל אותה: "נו, גמרת כבר?" השיבה לו הפולניה: "לא, נשאר לי לנקות רק את החלונות..."

בוקר סביר לערים ותקומו הישנים ../images/Emo42.gif

אני רואה שהמצב רוח כבר טוב: דנץ וציפי חובטים אחד בשניה בעזרת בדיחות עדתיות, lovelyhind חזרה לשמה המקורי (?) וריפלי ערה בשעות חריגות. מה היה לנו אתר שאלוני מבחני האישיות המצחיקים שאושר חשפה בפנינו אתמול, גרם להתעסקות רבה עד שעות הלילה המאוחרות. האתר נכנס אחר כבוד לקטגורית הקישורים שלנו (ראשון מסוגו
, ואף הצלחתי להכניס אותו כראוי,כמדומני). ציפי העלתה בפנינו בעיה מענינת, והויכוח התלהט קמעה, אך הבעיה נפתרה, בעיקר משום שציפי לא עושה בעיות משומדבר. הדיונים סביב תוצאות הסקר הקודם, והתשובה שלכם בסקר החדש עדיין לא מוצו, לטעמי, אך הדבר נתון להחלטתכם (ראו שרשורים קודמים). הנוירומטר מעודכן, ויש לו סיבה טובה להיות נקמני הבוקר. ג´חנון (האיש והתופעה המדהימה !) עדיין הראש הגדול
עד ליום שישי (המתקרב במהירות מסחררת). נקווה שיהיה יום מלא בעיות, צרות ואנשים שזקוקים לנו באופן קיומי. ודבר נוסף כידוע לכם לוח האירועים מכיל כעת גם את ימי ההולדת שלכם. באם יום הולדתכם כבר מופיע, וברצונכם להוסיף אי אילו מילות חכמה והגות, רישמו אותו כהצעת אירוע חדש, שילחו ההצעה, ואנוכי אכניס אותו כהוייתו. ולכל אלה שטרם הכניסו את יומולדתם, או סתם קוראים ומתחבאים בין השרשורים יא שפנים קטנים, מה כבר יקרה לכם????! נאכל אתכם ???

אושר מ

New member
הא!!

קמתי בשמונה. איך אני? הא? אני רוצה לשמוע איך היה אתמול אחרי שהלכתי
. ואני כבר בודקת איך הוכנס האתר לקישורים
. באשר למומלדת, אני עדיין עובדת על פיתוח הרעיון של הראש הגדול (איזה גדול? ע-נ-ק).. אז נראה בממשך. ודווקא אני משמ שמחה היום. יש בר מצווה משפחתית וכל המשפחה נעלמת לי מהבית לכמה שעות טובות
.

tsipi35

New member
אפיל´ה היקרה בוקר טוב

מכיוון שלא מצאתי היכן לשרשר את תאריך יום הולדתי אז אני אשים את זה כאן - מצטערת אם זה לא במקום הנכון. יום הולדתי - 2.3.66 - ומיום ההולדת שלי אני דווקא כן עושה עניין ובגדול... ממני ציפי מהעיר הקטנה שהולכת לכבוש היום את העיר הגדולה בסערה...ת"א היכוני לביאת המשיח....

דן צ

New member
קניות והעיר הגדולה

תעשי חיים ותקני המון [גם בשבילי]

tsipi35

New member
היידי בת ההרים

ככה אני קוראת לעצמי. כשאני יוצאת מהעיר הצפונית הקטנטנה שלי ונוסעת מפה ולא משנה לאן ועיני בורקות וזורחות, מנסה לא לפספס כלום, לספוג את הכל בתוכי כמו שואב אבק של קירבי, מנסה להנות מכל רגע ורגע, אוקצור כשאני נוסעת מפה אני לא עוצרת באדום....

דן צ

New member
עוד יחשבו שאת מחוץ לאינקווזיציה

גרה באיזו שהיא מערה אי שם בצפון

tsipi35

New member
זה ממש כמו שאתה אומר דנץ

עיר צפונית קטנה, כמו שתיארתי אותה ברשימת ה- 50 שלי, אני גרה שמאלה משום מקום וימינה משם....... אבל הנוף והאויר שווים את הכל, הא כן, וגם האנשים החמימים שגרים פה

אושר מ

New member
בוקר טוב ציפי. אני במצב רוח טוב

בניגוד לאפי מסתבר. ככה. את יום ההולדת יש להוסיף ללוח הארועים של הפורום. הוא נמצא בשורה האפורה למעלה (באותה שורה של הצ´אט שהופך להיות מצרך חשוב פה..). אבל בגלל שאני נורא בחמדה, אני אוסיף קישור היום. הנה
. מה שקורה זה שאת מוסיפה ארוע, נשלח מייל לאפי, וכמו כן הוא מופיע לאפי ברשימת ההצעות לארוע, ואז, כשאפי רואה שהופס יש ארוע חדש (כדאי לציין זאת בפורום, כי מיילים היא לא מקבלת מסיבות השמורות עמה), היא מוסיפה אותו ללוח. יום מצויין.

../images/Emo2.gif בוקר טוב למשכימים

שמתם לב שבבוקר, אנשי העבודה (ואושר) הם הפעילים, מהצהריים מתעוררים ילדי החופש הגדול/הסטודנטים ומפציצים (ואושר), ובערב יש פה בליל המוני של שכבות גיל ודעות (ואושר)... אני מקצר כי אתמול קיבלתי הודעה קצת מבלבלת במייל, ואני רוצה לשתף ולשאול מה אני עושה עם זה... אושר, אני לא צוחק עלייך, אני מעריץ אותך ותו לא.

אושר מ

New member
טוב שהוספת את המשפט הזה.

ואם כבר אז כבר, אני לא אהיה בצ´אט לא היוםב ערב לא בחמישי בערב ואולי אף לא בשישי שבת. מה לעשות אני גם עסוקה לפעמים. וכבר ניגשת לבעיתך. תן לחשוב קצת קודם
.

Dor K

New member
../images/Emo163.gif

בוקר. קמתי (איכשהו), אחרי שינה של שעתיים פלוס מינוס (בעיקר מינוס), עם כאב ראש (
), ויש עבודה (
). אני יוצא בחמש וחצי (שעה שצריך להוציא אותה מחוץ לחוק!!!
), ורגע לפני שאני מגיע למכוניתי, ציפור (לא ציפי. ציפי ממי
אל תעלבי), באה והטילה את ארוחת הערב של ליל אמש, על החולצה החדשה שקניתי אתמול, (וגם קצת על היד
). כבר התחיל נפלא הבוקר הזה, הלוואי שהיום הזה לעולם לא יגמר!!!!!!
אני רוצה הבייתה!!! ועכשיו!!!

jahnon

New member
מה קרה לך כשציפור מחרבנת זה מזל

מזל שפרות לא יודעות לעוף

tsipi35

New member
דורוש לא נעלבת - השם השני שלי הוא

ציפור, תוכי, תוכיהו איך שאתה רוצה בתנאי שמוסיפים ליד את ה-

למעלה