בוקר טוב לכולם

מירבי*

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo140.gif

מטרת ההודעה הזאת היא החזרת הפורום למתכונתו הרגילה, אני סבורה שניתנה במה לכל מגוון הדעות, כולם כתבו את מה שיש להם להגיד אם בדרך כזאת או אחרת, ההתכתשות סביב מרכז או לא, לא רלוונטית לפורום. הפורום הזה הוא בית תומך ומסייע לכל הזוגות והפונדקאיות הנמצאים בתהליך ולאלו שעושים כרגע את צעדיהם הראשונים בהיסוסים וחששות. המפגש שייערך בשבוע הבא ביום חמישי פתוח לכולם, כולם מוזמנים ואשמח מאוד לפגוש פנים חדשות. בתפוז ישנה מערכת מסרים מצויינת שיכולה לתת מענה לכל מי שמבקש להביע את דעתו בנושאים שאינם רלוונטים לפורום ואני מתכוונת לכל נושא שתכליתו היא לא לתרום אלא להזיק ולבלבל. קיבלתי עשרות מסרים וטלפונים בימים האחרונים שקראו לי למחוק הודעות, להגיב בחומרה והחלטתי שלא, הנושא מוצה עד תום ומעתה ימחקו הודעות שאינן רלוונטיות. יום נפלא לכולם, בשורות טובות לכל הממתינים, ואל תשכחו לרגע למה התכנסנו כאן- זהו פורום פונדקאות שתכליתו לתת מענה, תמיכה, הסברים ושיתוף חוויות מהתהליך המורכב הזה.

mymay

New member
מרבי- תודה רבה!!!

לא הייתי בימים האחרונים בפורום- ואני נדהמת לראות מה קורה פה? חבל לי שזה ככה. אני בכל מקרה רק רוצה לומר לך מירבי- תודה על המענה המהיר ביותר בעולם, עם תשובות חד משמעיות שמקדמות אותנו. ברור לי שאת לא צריכה לעשות את כל זה ואת עושה את זה עם המון אהבה ורצון לעזור- זאת נדיבות לשמה. אולי אפילו אלטרואיסטיות. זה זמנך הפנוי ואת מתנהלת ברגישות מקסימלית. רק היה לי חשוב לומר לך את זה! רננית- תמשיכי לעשות מה שאת עושה, אני מחזקת אותך!!! אני מעונינת לבוא לפגישה שהבנתי שמתקיימת, היכן ומתי היא? שבוע טוב לכולנו מאי

חדוהיוס

New member
בוקר טוב../images/Emo13.gif

בוקר טוב לכולן...מספר ימים לא ביקרתי כאן,מסיבות שונות, אז ככה..אני עוברת את התהליך לבד.. כמעט כל מי שבקש מידע כיצד, קבל את מספר הטלפון שלי,התיעץ וקבל תשובות כיצד להתחיל..כאחת אוביקטיבית לחלוטין שמעולם לא הוזמנה לאף פגישה והאמת שגם לא ציפיתי מאחר שבחרתי לא לשלם למרכז,אני מרגישה חייבת לציין לשבח את מירב כאחת שלא הפנתה עורף כאשר התלבטתי, פניתי ,התייעצתי טלפונית לגבי בעיה שנוצרה.אני לא בטוחה שמירב זוכרת, אך אני לא שוכחת.ועוד אוסיף.. הבחירה ללכת עם מרכז ולשלם עלויות תווך הם של הזוג בלבד..אף אחד לא כופה זאת, התהליך לא פשוט ואם משהו מסיבה כזו או אחרת לא בשל להתמודד עם ברוקרטיה נוקשה ולהיות קשוב ואמפטי לצרכי הפונדקאית שלו עדיף להשתמש במתווך שמכיר ויודע את העבודה. טוב שקיימת האופציה, והעלויות הן חלק מחייב מציאות, זו עבודה,עסק,ואנחנו לא עובדים בחינם..זכור לי שכשהתחלתי את ההליך לא האמנתי שיהיה לי הכוח הנפשי להתמודד, עם חוסר הברירה נוצר כוח .אך ברורה לי מאוד ההעדפה להשתמש בסיועו של מתווך. והעיקר שלכולנו יהיה בהצלחה!

וואוו מה שכאן קורה,

אז ככה, אני סמויה ולא נשלחתי ע"י אף אחד!!! אבל! אני רוצה להגיב, אנחנו הלכנו לתהליך הקשה והמורכב עם מירב! כן מירב ! מירב מצאה לנו פונדקאית מקסימה וכמעט לא ההיינו צריכים את עזרת מירב בתהליך(כי היא שידכה שידוך מצוין), אבל, כשנזקקנו לה היא תמיד היתה ועדיין פנויה ועוזרת. אנחנו לא משופעים בכסף, אבל לנו כך זה התאים, מי שמתאים לו ללא מרכז שיילך לבד, מה הבעיה? מירב תמיד עונה עינינית לשואלים חדשים ואף פעם לא ראיתי שהיא מפנה למרכז!!! ולאחר כל ההוצאות שהיא משלמת (ממה שהמיועדים משלמים לה-מרכז) נשאר לה, אז סליחה זו הפרנסה שלה, מותר לה! למה כשאני או את/ה עובד אנחנו לא מקבלים כסף בעד העבודה שלנו???? באמת, לרדת לכזו רמה על מה ולמה? נכון הדרך חשובה, שכל אחד יבחר לו מה שטוב לו, אבל מה שכי חשוב זו התוצאה עצמה, ילדים בריאים!!! בהצלחה לכולם!!!

נס שיש את הפורום המדהים הזה!!

לא יודעת איך הייתי ניגשת לכל הסיפור הענק הזה של פונדקאות בלי כולכן. הרבה לפני שהייתי על המסלול, ושידעתי שאני נעזרת במירב - כבר היה הפורום בשבילי פינה חמה ובית חם ותומך, המספק תמיכה, תקווה, אופטימיות ועוד המון דברים נפלאים. המשכנה להיות כאלה, כי כולנו זקוקות אחת לשנייה כדי לחזק ולתהחזק!!!

eay

New member
שלום לכולם../images/Emo13.gif

מזמן לא נכנסתי לפורום ופשוט נדהמתי לקרוא מה הולך כאן.ממש לא לעניין!!! כמו שכבר כתבו, הבחירה אם לעבור את התהליך דרך מרכז או באופן עצמאי היא חופשית ונעשית משיקולים שונים. אף נציג משום מרכז לא כופה את עצמו. נראה לי שהדברים יצאו מפרופורציה, וחבל. בואו נמשיך קדימה ונתרכז בהצלחת התהליך, כל אחד בשלב בו הוא נמצא... שבוע טוב ול"ג בעומר מהנה לכולם

טליה321

New member
חיזקי ואימצי יקריתי

מירב יקירתי קראתי את כל אשר נאמר פה ורציתי להגיב אבל לצערי הייתה לי בעיה במחשב אני תומכת בפורום הזה וביתך תמיד היה בית חם ופתוח לזוגות מיכל הסוגים וגם לאלה שהיו ממרכז אחר הייתי נוכחת בכמה מיפגשים בביתך שבהם היו לא זוג אחד שהגיעו לא מהמרכז שלך את אישה מדהימה עם נשמה ענקית מהיום שניפגשנו הרגשתי שאת שליחה של אלהוים למטרה אחת לעשות עוד המון זוגות מאושרים בידיוק כמוך אני מאוד גאה במטרתך וחייבת לציין ששום השמצה לא תעזור את מלאך בדמות אישה היית לי כמו אמ רוחנית וביזכותך תמי ומשה חובקים היום ילדה מהממת ואני הפכתי את בני לילד המאושר בעולם אז בנות רק רציתי שתדעו שיש לנו תמיכנ מאישה מדהימה אוהבת תמיד טליה

למעלה