בוקר טוב לכולם

s h i r k u s h

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo140.gif

איזה כיף- קמתי בבוקר אחרי שאתמול היה לי כמו בכל יום ב' חופש, והייתה לי ההרגשה של יום א' אבל כבר אמצע השבוע
-הזמן ממש טס
שיהיה לכולנו יום מקסים ומלא בריאות למיס שמלו החולה שלנו ומלא אהבה לכולכם ובמיוחד לקאסי המדהימה שלנו

../images/Emo142.gif בוקר טוב לכולם ../images/Emo142.gif

פסח מתקרב כבר מתחילים להריח את החופש שיהי לכולנו יום טוב באדי

בוקר טוב לכולנו ../images/Emo42.gif

שיהיה יום סתמי, יעבור בכיף, בלי חוויות מיותרות.

lulit

New member
בוקר מצויין וירוק!

כן כן.. מכבי חיפה ניצחה אתמול את מכבי ת"א 3:1, והבטיחה לעצמה את האליפות.. ירווווווווווווק עוווווווווווווווולה!!!!!!!!!! איזו גאווה.

ShirShir

New member
אחי היה במשחק ונהנה מכל רגע!!../images/Emo45.gif

"ירוק עולה זה מכבי"

lulit

New member
חופשי עולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חסרו לי אתמול הצפצופים של "אחרי המשחק" איזה ח*א זה לגור במרכז. תמסרי לאחיך שיצא גבר גבר!

maybesure

New member
בוקר חמים ונעים

אתמול הבוסית שלי אמרה לי שאני יכולה לחפוש לי בחול המועד. נראה שאקח איזה יום או יומיים, אם אצליח לתכנן באמת ימי כייף. סתם לקחת חופש אני לא אוהבת אם אין תכנית כי אני ממילא עובדת רק חצי יום. והכי הכי: מחכה כבר למפגש שלנו!

ShirShir

New member
../images/Emo42.gifבוקר אור../images/Emo42.gif

שיהיה לנו יום מוצלח ונעים

g u r a

New member
../images/Emo141.gifבוקר טוב../images/Emo141.gif

קמתי מזמן.. רק עכשיו הגעתי למחשב.. נוסעת עם הילדים ליום כיף בבית חלומותי. אני אשב לי עם חברה והם...י ש ת ו ל לו!! יום טוב לכולם

g u r a

New member
תודה../images/Emo141.gif

חזרנו.. היה נחמד. הכל לפי התכנון..הם השתוללו אנחנו ישבנו ודברנו.. עוד יום של חופש הסתיים! כמה נשארו
?

היי רק עכשיו ראיתי

אני גרה מטר מבית חלומותיי ממש ליד צומת בילו איזה חבל יכולת לבוא לקפה לא נורא בפעם הבאה באדי

g u r a

New member
../images/Emo96.gifאם רק הייתי יודעת..

לא הייתי מחכה להזמנה אפילו

../images/Emo46.gifחצופה !!!

מה פתאום לבוא בלי הזמנה???? זה בית של פרסים ורומנים נראה לך לבוא בלי הזמנה ? אם פיספס - בעיה שלך תמתיני להזמנה עוד שנה-שנתיים משהו כזה חחחחחחחחחחחחחחחחח

את חסרה לנו יותר

כל היום מחכים לקאסי שתבוא בערב (כמו אמא שחוזרת מאוחר מהעבודה) את רוצה שנדבר עם הבוסים שלך???? שיקצו לך מחשב רק לפורום תגידי שיש ילדים מוזנחים בעולם כשאת לא כאן חחחחחחחחחחחחח

למעלה