בוקר טוב לכולם

בוקר טוב לכולם ../images/Emo13.gif

שיהיה סוף שבוע נעים וחמים לכם אנשים יקרים
סקר יומי: מה דעתכם על חוק החמץ? א:צריך לבטל ב:יש לאשר את החוק ג:להחרים את אוכלי החמץ בפסח ד:להבין שיש אנשים שעושים מה שמעבר לחוקי אלוהים הצביעו ותשפיעו

../images/Emo46.gifKמה להחרים אותי? למה?

תמיד ידעתי שאתה לא אוהב אותי אפללו, אולי תקח לך איזה סמוי... שיבדוק מי אוכל חמץ ומה... מה אכפת לכם מה אנשים חביבים ותמימים ונפלאים כמוני אוכלים ועושים בבית? האם זו כפיה דתית? בשביל מה לכפות עלי מנהגים וטכסים שאינני מאמינה בהם?! אני אדם שלא פועל והולך לפי חוקי האלוהים. זה לא עושה אותי אדם פחות טוב מאדם ששומר... אוטוטו אנחנו נהיה כמו באיראן!

*טקס- סברינה אשמה היא אמרה לי עם כ'

עוד התווכחה איתי השומר מצוות הזו... היא הטעתה אותי במזיד!

מכשושה היקרה

לא עשיתי ביקורת זה רק סקר על חוק החמץ וכל אחד שיאכל מה שהוא רוצה בפסח ביקשתי דיעה לא תגובה :-\

Sheli66

New member
אוייש

לרגע קטן חטאתי בסטיה שהתגעגעת אלי או משהו....

GAme OvRr

New member
כמה שאני...

תאמינו לי אני לא מבין תאנשים-= אבל אני תמיד מסתכל על עצמי. אני אדם שמכבד את האמונה של האחר- וכל אחד יעשה מה טוב לו תוך כדי זה שהוא מכבד. עכשיו עם החוק הזה של החמץ , זה ממש מתחת לכל ביקורת זה כמו שבכיפור יגידו עכשיו נפתח את נתיבי אילון שדרך אגב הם באמת פתוחים - אבל מקובל לא לנסוע . ברגע שזה יתאפשר לעסק למכור חמץ ,אנשים יכלו ויקנו.... ופה אנחנו מאבדים לדעתי את המדינה היהודית. וזה ממש ממש חבל רק שתדעו לכם. מי שרוצה לאכול חמץ שיקנה פיתות יקפיא וזהו מה הבעיה פה? וגם ככה אנחנו יוצאים בפסח ושותים בירה.. שזה חמץ... תאמינו לי גם בלי לעשות רעש החוק הזה לא שווה שום דבר. סתם קורעים את העם. דעתי בנושא:)

גיימוש צודק אחי ../images/Emo13.gif

שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה כל אחד ודרכו שיילך בה אבל למכור חמץ בפסח בחנויות? זה ממש לא יהודי אני חושב שכל חנות כזאת שתעשה זאת פשוט לעשות עליה חרם קשה לאנשים לאכול מצות בפסח בשביל זה יש עוגות מצות שהם ממש טעימות ותחליף ללחם חבלז אני אישית אוהב אותם

../images/Emo196.gifלא אוהבת מצות!

לא אובת עוגות ועוגיות של פסח! ולא קמח מצות! מה לעשות? אתם כיהודים מאמינים תשמרו על מה שאתם מאמינים, ותניחו לי כיהודיה שלא מאמינה לחיות בשקט ובכבוד! תניחו לי להתחתן בצורה שאבחר! להפיל אם אבחר, להתגרש כפי שארצה! (לא ברבנות!!!) להקבר בצורה שארצה ולנהוג ולחיות באמונה שלי. לפי דבריכם, אני מניחה שאתם מאמינים גם בצנזורה שהמפלגות הדתיות שואפות לעולל לנו בגלישה בנט! אני מאמינה בחיה! ותן לחיות! מי שלא רוצה לקנות שלא יקנה! בדיוק כפי שהוא לא קונה שרימפס, חזיר וכו'. תאמינו חברים ותצייתו לחוקים של ההוא למעלה! אם ככה אתם חשים שאתם בני אדם טובים יותר! אני מקסימה גם בלי האמונה בו ובלי הציות והכפיה בחוקים! תתחילו להבין שדרך ארץ קדמה לתורה! וחלק מדרך הארץ הזו זה חיה ותן לחיות! ואל תכפו עלי דבר! לגבי פיתות קפואות??? תקפיאו תדיקט שנקרא מצה אתם! נראה באיזה מרמור ושאת נפש תקבלו מזה! למאמינים שבינינו שבס טוב!

נגד חמצ<(רוני)

חג גדיא חד גדיא חחחחחחחחחחח לא צריך חמצ בכלל תאכלו רגיל ללללללללללללללל חחחחחחחחחח

למעלה