בוקר טוב לכולם

keren1

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo117.gif../images/Emo170.gif

היום ל"ג בעומר (אז מי שרוצה להסתפר להתחתן TODAY IS THE DAY) מתוכננות לנו מדורות של השכונה. רק צריך לבוא. מחר בערב יש מדורה למבוגרים (אף אחד לא הצליח להשיג בייבי סיטר להערב - מעניין למה?!). מה התוכניות שלכם. עוד דבר חשוב. היום בגן של דניאל באים לצלם אותם לתמונת מחזור - דהיינו סוף השנה = קיץ מתקרב ובא. הוא לא יוכל לברוח מזה הוא חייב להגיע. ורצוי כמה שיותר מוקדם האף שלי חנוק מנזלת.

בוקר טוב. טוב שהזכרת לי את לג בעומר

צריך לזכור לסגור טוב טוב את כל התריסים והחלונות. הבית שלנו ממוקם ליד שדה פתוח שבטח ישמש כמה מדורות.

נירית1

New member
בוקר טוב

לנו מתוכננת מחר מדורה עם הגן של ניצן
ואתמול אבא הכין לו חץ וקשת. שיהיה יום נעים

*שיר

New member
../images/Emo117.gif בוקר טוב וחג שמח לכולם ../images/Emo117.gif

ממממ...איך בא לי
על ה
... אבל אני אצטרך לחכות עד יום חמישי, כי אנחנו דחינו את ל"ג בעומר לסופהשבוע

בוקר טוב יותר אופטימית היום ../images/Emo170.gif

ל"ג בעומר שמח אנחנו לא חוגגים השנה הילדים עוד קטנים ואנחנו כרגיל לא יוצאים לשום מקום אז לדאבוני עוד ערב ואפילו עמית עובד אז אני לבד שוב עם הילדים לחוגגים הנאה מרובה

ועוד כמה דברים.......

1. ענתי אני מקווה שעידן ורז מרגישיםיותר טוב 2. טל 3 גם אצלכם מקווה שיש שיפור 3. שמתן לב שרוטרות - רותם נעלמה לנו???????

טל של 4

New member
שמתי לב ....

שגם רוטרוט וגם רון ואמיר (מלך הטריוויה\בלהבלה) נעלמו
חברה השמיעו קול קוקוריקו תרנגול

בוקר טוב ../images/Emo169.gif../images/Emo117.gif../images/Emo167.gif

וואלה, היום ל"ג בעומר, אז היום לפני ארבע שנים (תאריך עברי) התחתנו
באמת ראיתי הבוקר ילדים מסתובבים עם עגלות של סופר מלאות בקרשים שיהיה לכולנו יום טוב , ויאללה קיץ להזדרז קצת

nonana

New member
בוקר אור

אני כאן רק לכמה דקות אז שיהי לכולנו יום נפלא ולג בעומר שמח ובטוח.

טל של 4

New member
חג שמח../images/Emo168.gif../images/Emo117.gif../images/Emo170.gif../images/Emo167.gif../images/Emo169.gif

ויום נעים!!!! אנחנו חוגגים עם הכיתה של יואב,מה שמזכיר לי ששנה שעברה הפסדתי את המדורה הכיתתית כי הייתי בחדר לידה, מה שמזכיר לי שהבנות אוטוטו בנות שנה יווווווו איזה התרגשות.

קרנושה

New member
אני התחתנתי בל"ג בעומר...

היום לפני 4 שנים....(תאריך עיברי) תאריך לועזי אז היה 14.05.98

גם אני גם אני../images/Emo23.gif../images/Emo117.gif../images/Emo23.gif

בדיוק לפני ארבע שנים והנה יש לנו עוד דבר משותף - גם התחתנו באותו תאריך וגם הילדים שלך ואני נולדנו באותו תאריך

קרנושה

New member
איזה הצטרפות מקרים.....

מזל טוב יקירתייייייייייייייייייייייי מואאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

קרנושה יצאה לעבוד לילה...

היא כתבה כאן היום בין אתנחתא של משמרת בוקר למשמרת לילה..אני מאמינה שמחר בערב תהיה כאן לבטח, אני אחותה השליחה שלה...

למעלה