בוקר טוב לכולם!!!!!!

ענתינה

New member
בוקר טוב לכולם!!!!!!../images/Emo104.gif

איזה כיף,מחר שוב חופש! שיהיה לכולנו יום נפלא נ.ב קרן????? אני רגילה שאת מתפקדת ראשונה! טל3-חשבתי שאולי תשאלי באתר של השלישיות אם מישהו מוכר או רוצה לתת עגלה לשלישיה יד שניה.מה דעתך?

חיבנוקי

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo140.gif

יום נעים לכולם,אני מותשת,עייפה,רוצה את יואבזקוקה ללילה של שינה.ליעד אתמול נרדם רק ב1וחצי בלילה ואז עדן התעוררה.ונרדמה אך כל כמה זמן התעוררה בגלל משהו אחר. מקווה שהיום יהיה יום יותר מוצלח. שיר נ.ב מצטערת על כל הקיטורים על הבוקר

keren1

New member
בוקר טוב ../images/Emo25.gif

ענת - איך הסתדרת אתמול בלי יריב? ואיפה ה
ככה פותחים את הבוקר? שיר ....את הורסת לי את כל התאוריות על ילדים בגיל של ליעד שישנים לילה שלם. ממש מתסכל. תחשבי על זה שמחר בזמן הזה אתם ביחד שוב. וחוץ מזה שאנחנו פה. אז יאללה לעבודה. קרן

*שיר

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב לכולם!

אני במצב רוח די טוב הבוקר
השיפוץ נגמר אתמול בשעה טובה, ובזכות אחותי המתוקה שבאה לנקות לי את הבית, הבית חזר לקדמותו, פחות או יותר
. עכשיו אנחנו ערוכים ומוכנים להתחיל לסדר את החדר לילדים (נו, רק שהבעל כבר יחזור) שיר, תחזיקי מעמד לבד עוד קצצצצצצצת קצת. מתי יואב מגיע?

נירית1

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo1.gif(זה הכי קרוב

למצבי) שיר אני מזדהה עם עיפותך הבן הגדול שלי התעורר הלילה איזה חמש פעמים אני לא יודעת מה עבר עליו פעם חלום רע פעם נפלה לו הבובה, פעם נגמרו לו המים(הוא שתה בקבוק שלם) ופעם כמובן הוא צריך פיפי. בקיצור לילה יותר קשה מאשר עם אופיר וקרן. אז יום נעים ויש לי שאלות מקווה שיהיה לי זמן לכתוב אותן.

בוקר טוב ושרבי ../images/Emo96.gif../images/Emo24.gifלכולם

נראה לי שמזג האוויר מתחשב במוראל הלאומי ולכן הוא עגמומי לא?? בנות תחזיקו מעמד יום קל

nonana

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo42.gif

אני כאן רק לגיחה קצרה. אני נוסעת איתם לראש פינה. שיר- תחזיקי מעמד. קרן- מה קורה? נדבר היום? שיר2- מתי אתם בצפון שוב? ולכולם המשך יום נפלא- וחג שמח.

*שיר

New member
בוקר טוב נונאנא, שיהיה לכם כיף

בראש-פינה (איך אני אוהבת את האזור הזה) אני חושבת שאולי נגיע צפונה בסופשבוע הזה, ואם לא - אז בטוח בסופשבוע הבא. האמת היא שכבר לא נעים לי להבטיח
לאור ההברזה האחרונה, אבל עכשיו אנחנו כבר ממש חייבים להתחיל להתארגן ואין יותר תירוצים

למעלה