בוקר טוב לכולם

אהוד_

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo1.gif

איזה משמרת לילה הייתה לי.... בגלל שיש שביטה בנתב"ג, כל הטיסות התבטלו ולא היה במי לטפל ככה שהיינו ארבע חבר´ה, וכולנו נכנסנו לואן שמענו קצת מוסיקה טובה של לילה ונרדמנו לישון עד ככה שש וחצי בבוקר, איזה יופי...משלמים לי על כלום

ביג דיל

New member
אהוד יקירי../images/Emo23.gif

מצטער שעדיין לא יצא לי לדבר איתך. החל ממחר זה ישתנה. האם אני אראה את זיו פנייך היום בשאדו? אם השמועות נכונות, עושים שם ערב המוקדש למדונה, למרות שאני מקווה לכמה שירי קיילי.
דבר איתי לכשתקום, ותודיע לי מה פסק הדין. אולי סוף סוף נוכל לבחון את כישורי הריקוד שלך...

אהוד_

New member
אהלן דילדו

אממממממ, לא לא...אני לא יוכל להגיע לשם יש לנו מחר מפגש מחלקה יום ספורט משהו כזה וחובה ללכת, זה ביער בראשית וזה בבוקר, אין ממש מושג איפה זה, (ליד הממימדיון) WHERE THE BLOODY HELL THAT IS? נו, טוף....גם אני שמעתי שיש ערב מדונה, חבל, אני דווקא אוהב את מדונה גם קיילי אחלה, יצא לי לראות MTV פעם ראשונה אחרי כמה חודשים (נשבע!), ובוא הנה כל עשר דקות קיילי....לה לה לה לה לה לה לה איי ג´סט...שטיפת מוח, אחלה הופעה... איחולי על ההצלחה של הארי פוטר, קראתי בעיתון שזה הולך יופי טופי! יאללה, אם את הולכת, תהני!

אהוד_

New member
ביג דיל-דו, הלא כן?../images/Emo94.gif

לא שאני משתמש או השתמשתי בזה, זה נראה לי דבילי

ביג דיל

New member
לא לזה התכוון המשורר בדבריו...

אבל לא משנה. לא הייתי אתמול בשאדו, כי הייתי צריך לקום מוקדם כדי להגיע לתחנת המשטרה. למה, אתה שואל? (ואם לא שאלת - זה הזמן). כי גנבו לי את התיק ואת הארנק. הלכתי להתלונן וביום ראשון אני אוציא תעודת זהות חדשה, וזה מבאס, כי רק לפני כמה חודשים הוצאתי אחת עם תמונה עדכנית וטובה, לא פוטו רצח. אם אני אתפוס את מי שגנב לי את התיק, אני אשבור לו את שתי הידיים, ואכרות משהו חשוב ביותר להמשך הגזע (ואני גם נגד אלימות באופן עקרוני). סופשבוע הגיע!!!!!! ווווויייייי!!!!!!!!!

ביג דיל

New member
לא לדבר אלי בלשון נקבה! ../images/Emo46.gif

סליחה על כל השירשורים, אבל פתאום קלטתי מה אהוד הוסיף... לא מוצא חן בעיניי!!! אהוד - התנצלות תתקבל בשמחה

אהוד_

New member
אופסס....

אני מצטער אם פגעתי בך, אבל אולי הכל זאת, זו מחמאה לחבריי טובים ביותר אני מבדר בלשון נקבה אז... אפילו אני ואחי לפעמים מדברים ככה, סתאם בשביל הצחוקים.... אבל שוב, אם נפגעת, אני מתנצל אאו´ץ, איזה סיפור עם הארנק, יאאאא, בכלל, ללכת למשרד הפנים זה העונש

ביג דיל

New member
../images/Emo8.gif אם רק היו כוסים במשרד הפנים...

אני גם אסתפק בגברים שגילם נמוך בשמונים ושבע. נסלח ונשכח. אבל אם תקרא לי אחותי עוד פעם אחת אני לא אחראי למעשי...

אהוד_

New member
אז זהו...

בביקרו האחרון, לפני כשנה וחצי זה היה פקידות אחרי גיל 35 אבל, אתה יודע...יש מאבטח, תתפלל שגם הוא לא פנסיונר או משהו כזה.... יאאאאא, אני חייב לעדכן את התמונה שלי בדרכון....אחרת לא יהיה טוב :)

למעלה