בוקר טוב לכולם....... :cool: H-)

בוקר טוב לכולם....... :cool: H-)

הגעתי קצת מאוחר, אבל אני כאן..... בקשר לאתמול, אפריקה, סקאי ועל האש איפה נעלמתם ?..... נקווה פעם הבאה שתגידו משהו, תעמדו בו..... יום טוב לכולם ונראה מי מגיע אליי היום ?.......

נדב.....

בוקר טוב גם לך...... ואני רואה באמת שהשתנת...... עכשיו בשביל לדעת את הצד שלך, איך יותר טוב ויפה ???..... ככה או איך שהיה בהתחלה ??......

נ ד ב 19

New member
ברור שככה..

בהחלה התנהגתי כמו ילד קטן ואני מודה שטעיתי...

tali-tal

New member
אהה.... ;-(

עדיין עושים דברים מאחורי הגב שלי ולא מגלים לי....נעלבתי.... לא אוהב אתכם יותר!!!!!! טלי טל (עצוב)

למה עצובה ???.......

הגבתי לך כבר בהודעה שלך מה אני מרגיש כשאני רואה אותך...... וזה שלא ידעת על זה, זה בגלל שאני לא ידעתי שהם לא באים בכלל..... אז יאללה בלי נקיפות מצפון, למה אין לי מצפון.......

CRAZYIT

New member
בוקר טובבבבב זהר

בוקר טוב לךךךךךךךך זהר... לא חשבתי שזה תחרות מי מגיע לפה ראשון :cool: בכל אופן..... שיהיה לך יום נעים ביי מאמי }{ נדבר

קרייזלרית.......

תראי, אין כאן שום תחרות...... פשוט כל יום אני כאן בערך ב-10:00.... והיום הגעתי מאוחר אז הודעתי ``לדואגים`` לי <-----<< אם יש כאלה ???..... ושיהיה גם לך יום יפה קסום ויפה.......

דואגים

בעיקר אני עשיתי כבר חיפושים ואני אצלך היום תכין תפנטע או תמיץ ענבים סחוט טרי

candybox

New member
=זוהררררררררר=

בוקר טוב לך חומד... כאילו צהרים טובים לך חומד, והמשך יום מצויין!!! :cool: :) :cool: :) :cool:

tiger rrr

New member
היי היי, את כיין את !!

את מוכנה להרגע עם ה- רררר שלי אולי..?!?! אלא אם את מוכנה לתת לי סכום מאוד נחמד עבור שימוש בו !! חצילונת שלי התגעגעתי אליך תהיי בקשריםםםםםםםםםםםם מוואה (-:

candybox

New member
איזה קשרים?

כאילו אין לי בעיה עם קשרים... יש לי מלא כאלה בשיער, ואם את מתעקשת אז אקס טוען שהקוקיות שעשיתי לו עשו לו קשרים, אז אולי הוא יסכים להלוות לך כמה... טוף? הא? הא? הא? חיחיחיחיחיחיחיחיחיחי :cool: :) :cool: :) :cool: :cool: :) :cool: :) :cool: :cool: :) :cool: :) :cool:

יאאא!!!

אני לא אמרתי שהן עשו לי קשרים... כאילו.. אולי זה היה עושה קשרים.. אם היה נשאר לי שיער...

candybox

New member
=עאלקקקקקקקקקק=

לא לא לא... בעצם צודק... לא אמרת שעשיתי לך קשרים ממי, התבכיינת שעשיתי לך קשרים!!!!!!!!!!!!!!! יא תינוק בכיין!!!! אבל מה... מתאים לך קוקיות.... חיחיחיחיחיחי :cool: :) :cool: :) :cool:

קנדי.....

צהריים טובים גם לך....... ואני מקווה שאת תמיד מחייכת..... :cool: :cool: :cool: :cool: , לפחות ככה...... המשך יום נעים, סגריר, אורירי ושקט.......

למעלה