הגעתי קצת מאוחר, אבל אני כאן..... בקשר לאתמול, אפריקה, סקאי ועל האש איפה נעלמתם ?..... נקווה פעם הבאה שתגידו משהו, תעמדו בו..... יום טוב לכולם ונראה מי מגיע אליי היום ?.......
הגבתי לך כבר בהודעה שלך מה אני מרגיש כשאני רואה אותך...... וזה שלא ידעת על זה, זה בגלל שאני לא ידעתי שהם לא באים בכלל..... אז יאללה בלי נקיפות מצפון, למה אין לי מצפון.......
תראי, אין כאן שום תחרות...... פשוט כל יום אני כאן בערך ב-10:00.... והיום הגעתי מאוחר אז הודעתי ``לדואגים`` לי <-----<< אם יש כאלה ???..... ושיהיה גם לך יום יפה קסום ויפה.......
את מוכנה להרגע עם ה- רררר שלי אולי..?!?! אלא אם את מוכנה לתת לי סכום מאוד נחמד עבור שימוש בו !! חצילונת שלי התגעגעתי אליך תהיי בקשריםםםםםםםםםםםם מוואה (-:
כאילו אין לי בעיה עם קשרים... יש לי מלא כאלה בשיער, ואם את מתעקשת אז אקס טוען שהקוקיות שעשיתי לו עשו לו קשרים, אז אולי הוא יסכים להלוות לך כמה... טוף? הא? הא? הא? חיחיחיחיחיחיחיחיחיחי
לא לא לא... בעצם צודק... לא אמרת שעשיתי לך קשרים ממי, התבכיינת שעשיתי לך קשרים!!!!!!!!!!!!!!! יא תינוק בכיין!!!! אבל מה... מתאים לך קוקיות.... חיחיחיחיחיחי