בוקר טוב לכולם!!!!!1

ענתינה

New member
בוקר טוב לכולם!!!!!1../images/Emo24.gif

אז זהו,חזרנו לעבודה לאחר 10 ימים של חופש (כמעט והמשכתי לנסוע באילון בטעות) וצריך לחזור לשגרה. נהנינו נורא במפגש! היה כיף, בילינו ,צחקנו ואנחנו כבר מחכים למפגש הבא! שיהיה לכולנו יום נפלא ושבוע נעים1 מקווה להתאפס קצת בהמשך היום נשיקות ענת

בוקר טוב ../images/Emo96.gif

היה כיף להכיר אתכם גם אנחנו מאוד נהנינו ומאוד שמחים שהגענו שיהיה לכולנו יום טוב ושבוע טוב ו- ש ק ט

keren1

New member
בוקר טוב לכולם!!! ../images/Emo42.gif

אני רואה את התמונות ונעשה לי עצוב שנאלצנו לוותר על המפגש. כל כך חיכיתי לו. אני מקווה שנוכל לארגן משהו נוסף כמה שיותר מהר ואם לא אז אני מזמינה אתכם אלי..... ח"ח לרונית על התמונות של המפגש ושיר סחטן על התמונות את משיבה את הרומנטיקה לנשמה. אצלנו (תכינו את המדליות כי באמת מגיע לי....) העברתי סוף שבוע שלם ועוד הכנתי את כולם היום לגן ל-ב-ד!!!!!!!! ארוחות אכלנו אצל חברים/שכנים וחוץ מזה ON MY OWN!! ההורים חזרו הביתה ביום שישי בבוקר ואני נשארתי איתם לבד ואני חייבת להודות שהיה בסדר. הם התנהגו למופת (הכל יחסית). מחכה שהבעל יחזור כבר ממילואים כי נורא קשה בלעדיו. אוהבת קרן

nonana

New member
היי ובוקר טוב ונפלא לכם../images/Emo140.gif

באמת שיהיה שבוע שקט. נהנתי במפגש- כבר אמרתי לא? אז תרגישו טוב ולקרן- קבלי חח- אצלי סוף החודש בעלי יוצא למילואים-
אבל לחודש לצערי.

חיבנוקי

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo24.gif

שיהיה לכולנו יום נעים וששששששששקט. תודה לכולם על המחמאות בקשר לתמונות.

*שיר

New member
צהריים טובים לכולם ../images/Emo42.gif

נשמע שהיה לכם כיף במפגש. איזה באסה שלא הצלחתי להגיע
במקום להנות אתכם נאלצתי להסתובב בין חנויות קרמיקה ברחבי העיר בחיפוש אחרי הבלטות החסרות (משפצים לקראת הזאטוטים) . נו, טוף, מה לא עושים בשביל הילדים
?!

*שיר

New member
../images/Emo13.gif אני בטוחה! ואולי בפגישה הבאה

כבר אוכל להביא את זוג הגברברים שלנו
ראיתי שיש כמה מועמדות שוות...

keren1

New member
שיר, אני לא רוצה לחכות כל כך

הרבה זמן עד המפגש הבא. תזכירי לי באיזה שבוע את (בסביבות ה- 22, לא?!) מאד הייתי שמחה למפגש באזור המרכז (קרוב לבית במקרה הצורך - במקרה שלך) ובזמן הקרוב לפני שאגיע לגיל המופלג של 30 ..... קרן

*שיר

New member
../images/Emo6.gif היום התחלתי 25...איך שהזמן רץ

כשנהנים, הא?... טוב, אז צריך לארגן מפגש באזור המרכז...ואם זה יהיה עוד כמה שבועות, אז משהו שיהיה קרוב לאיכילוב...
ודרך אגב, קרן, 30 הוא לא גיל כלכך מופלג...את ממש ילדונת
!

למעלה