בוקר טוב לכולם + שיר

alpha80

New member
בוקר טוב לכולם + שיר

שמח לחזור.. רציתי שוב להודות לכולם על התגובות מהמסיבה, ולמסור את איחולי לעובי על יום ההולדת שלך לא יצא לי לקרוא את כל מה שנכתב פה בשבועיים האחרונים אז ככה שאם שאלתם אותי משהו ולא התייחסתי אז זה פשוט כי לא ראיתי ... לחפי - שאלת על הקליפ ששמתי במסיבה ל PERSONAL JESUS - הקליפ הוא מתוך תכנית טלויזיה שבה דפשמוד התארחו ב 1990 ושרו את ENJOY THE SILENCE ואת PERSONAL JESUS, והיות והסאונד מהתכנית הזו היה די זוועתי אז הלבשתי עליו את הסאונד מהמופע של VIOLATION TOUR שחלקים ממנו מופיעים בשלושת הסינגלים של IN YOUR ROOM. ולענת - תודה על ה VCD שנתת לי, אכן יש שם כמה דברים מאוד מיוחדים שדורשים עריכת סאונד מחודשת... ואז הכל יהיה מושלם..
ולשיר הבוקר.... להקת TALK TALK עם הסולן מארק הוליס, מתוך אלבומה השלישי THE COLOUR OF SPRING LIFE'S WHAT YOU MAKE IT ונראה לי שתוכלו להוריד את השיר פה
Baby life's what you make it - can't escape it. Baby yesterday's favourite - don't you hate it? Ev'rything's alright - live's what you make it - ev'rything's alright. Baby life's what you make it - don't backdate it. Baby don't try to shake it - beauty is naked. Ev'rything's alright - live's what you make it - Ev'rything's alright - what you make it. Baby life's what you make it - celebrate it anticipate it - yesterday's faded. Nothing can change it - life's what you make it. Ev'rything's alright - life's what you make it. Ev'rything's alright - life's what you make it. Ev'rything's alright - ev'rything's alright.​

שמש27

New member
אחח, אלפא, איזה שיר...

בכלל טוק טוק היא להקה מאד מאד מיוחדת בעיניי... אני זוכר שאחותי הגדולה (שתחייה) התחילה עם טירוף הטוק טוק בבית, וכל שבוע צץ תקליט חדש, או סינגל או משהו - ממש לא הבנתי על מה כל המהומה... הם נשמעו לי דיכאוניים להחריד (עוד לא שמעתי את מוריסי אז
) ולא הבנתי את המוזיקה וכלום... ואז... אחרי שנים... התחלתי לשמוע שוב את כל התקליטים לאט לאט, ואת History Remixed וכו' - ואז הבנתי שזאת להקה גאונית... איזה שימוש נכון בקלידים ובגיטרות... לא יותר מדי משום דבר... ובאס מעולה... וכל שיר אחר, שונה, מעביר רגש אחר... והמילים, כמובן... ויש גם שירים שמחים... התאהבתי.

alpha80

New member
TALK TALK

שמש יקירי! שמח לשמוע אותך מפזם פה על טוק טוק... הלהקה התחילה כהרכב מאוד אלקטרוני ב 1982 עם להיטים כמו TODAY ו TALK TALK, מתוך האלבום הראשון THE PARTY IS OVER. באלבום השני הם שילבו המון גיטרות אקוסטיות ושירים שקטים יותר ועצובים, פרט ללהיטים IT'S MY LIFE ו SUCH A SHAME והלהיט הבינוני DUM DUM GIRL, השירים המומלצים הם TOMORROW STARTED ו RENE המדהים. האלבום השלישי THE COLOUR OF SPRING כבר היה אקוסטי לחלוטין, ופרט לסינגל הראשון - KUFE'S WHAT YOU MAKE IT רצוי להזכיר את LIVING IN ANOTHER WORLD ו HAPPINESS IS EASY עם המקהלה של הילדים החמודים בסוף... האלבום הרביעי והחמישי היו כבר אלבומי יצירות ולא כל כך שירי פופ, שירים של 7 ו 8 דקות, מאוד מורכבים טקסטואלית ומוסיקלית, המצריכים המון סבלנות לשמיעה... אלבום הרמיקסים הוא מושלם מבחינה הפקתית, אם כי אני אישית הייתי מעדיף את ASIDES AND BESIDES שהוא אוסף כפול עם ה 12 אינצ'ים שלהם וה B SIDES המעולים. אגב - לפני כשנה הופיע אלבום סולו (שני) ומארק הוליס הסולן, ואם שני האלבומים האחרונים של TALK TALK נשמעו לך מורכבים ודכאוניים, עוד לא שמעת דכאון מהו. אבל הקול של הוליס עושה הכל.

greenzg

New member
אלפא - האם נכונה השמועה

שהשמעת לג'ננאים ברמקול של המואזין את Killing an Arab?

ט ו ר ה

New member
היי אלפא, ברוך השב.

מה שלומך? מקווה שעבר עליך לא קשה מידי. אחלה שיר שמת בדיוק שמעתי אותו אתמול ורציתי לשים אותו לחתימה שלי (מה עוד חדש) אבל בסוף בחרתי שיר אחר שלהם..שיהיה יפה לך

adiville

New member
היי אלפי !!!!!!!! לונג טיים......

רגע, בעצם דיברנו אתמול בלילה, לא ?
יאללה תכין לי מהר את ההופעה - אני חמה על מריאן
סתם סתם סתם
אם מדברים על talk talk אני מצטרפת לשבחים והמחמאות - להקה גדולה עם סולן בעל קול מאוד מיוחד ! כשהייתי בצבא היו משמיעים המון ברדיו שיר ממש יפה ורק אחרי שהשתחררתי גיליתי שזה its my life - שיר ע-נ-ק !!!!!!! אלפא : למה במסיבה רק שמת את הקליפ של its a shame ולא השמעת לנו גם את השיר....? אני תכף שולחת לך עידכון עיסקי

alpha80

New member
מה זה "יאללה תכין..."

עובד שלך? למה לא השמעתי את SUCH A SHAME - מאותה סיבה שלא השמעתי והקרנתי עוד כמה עשרות קליפים מדליקים שתכננתי. סגרו לי את המוסיקה ב 2, שכחת...... רגע, הגיע לי מייל.

adiville

New member
תתחיל להרגיע או ש.......

אותך למריאן על כל הבוטלגים...... אה רגע, גם אני שותפה לזה...... טוב לא משנה......
צחוקים אחי !!!!!!!!! ת'געגעתי !!!!!!!!!
דרך אגב, ראית את הקליפ של FY2001 שיש שם באחד הדיסקים ? נכון חמוד ?!?

alpha80

New member
מי מקבל עונש יותר חמור?

המפיץ או המשתמש? ראיתי אותו עוד בפעם היחידה שהוא הוקרן באם טי וי, חמוד לאללה...

Ovi Basha

New member
שיר פיצוץ ../images/Emo59.gif

קודם כל אלפא, ברוך שובך לפורום ותורה רבה לך על איחוליך. Life's What You Make It שיר מעולה וגם הקליפ שלו הוא קליפ מאוד מיוחד במינו ( מעין "שיעור מאלף" בהכרת חיות היער הליליות לרבות נחשים חרקים חולדות ועטלפים, מה שלא ממש מפריע למארק הוליס הסולן לנגן על פסנתר בלב היער למרות הסביבה הלא סימפטית הזאת ). דבר דומה נעשה גם בקליפ של הלהיט It's My Life שבו למעשה עורך מארק הוליס "סיור מעמיק" בספארי ובטבע בהם נראים עשרות בעלי חיים מכל המינים והסוגים. להיט מקסים , אחד מהטובים ביותר של Talk Talk . כמה הערות לגבי מה שכתבת על Talk Talk : אני דווקא חושב שהשיר Dum Dum Girl הוא שיר בהחלט טוב, והייתי מגדיר אותו כיותר משיר בינוני. מסכים איתך לחלוטין לגבי מקהלת הילדים החביבה הנשמעת בסופו של השיר Happiness Is Easy . אני כבר המלצתי כאן לפני כשבוע על השיר הזה בתור פוטנציאל לשיר ערש לפני השינה ( גריני, האם אימצת את המלצתי זו עבור ביתך הקטנטנה ?
). Today , Talk Talk וכמובן הלהיט הענק Such A Shame הם שירים סוף הדרך שכמה שיכתבו עליהם כאן יותר ויותר שבחים , זה יתקבל בהבנה עיוורת ובתמימות דעים מוחלטת. ואני מצטרף לקריאתה של עדי להשמיע את Such A Shame במסיבה הבאה. אלפא, אני סקרן לדעת מהי דעתך לגבי השיר Desire שמופיע באוסף הלהיטים של Talk Talk. השיר הזה נראה לי די "מוזר" שכזה מכל להיטי הלהקה, ואני לא ממש יודע איך להגדיר אותו... שורה תחתונה - Talk Talk להקה גדולה וזה ממש תענוג לשמוע את האוסף שלהם. כמה שאתה שומע את השירים האלו יותר ויותר, הם בכלל לא נמאסים ומשאירים תמיד טעם טוב. ופעם נוספת, ברוך שובך אלפא לפורום האייטיז. הרבה אנשים פה בציפייה למסיבת האייטיז הבאה בניצוחך !

alpha80

New member
תודה!

ובכלל - ל TALK TALK היתה סימפטיה מאוד מיוחדת לבעלי חיים, רוב עטיפות התקליטים שלהם מלאים בפרפרים, ציפורים וזוחלים צבעוניים מדהימים. השיר DESIRE הוא מהאלבום SPIRIT OF EDEN, שהוא האלבום הרביעי שלהם, שכמו שכתבתי הוא מאוד מורכב מוסיקלית, כל שיר בו הוא למעלה מ 7 דקות. מי שמחפש להיטי פופ לא ימצא את זה פה, והוא מעין הקדמה לאלבום שבא אחריו - LAUGHING STOCK שהוא מורכב אפילו יותר ממנו. SUCH A SHAME יושמע, אני מקווה במסיבהה באה, כי אני אדאג למצוא מקום שלא יסגרו לי את המוסיקה ב 2

newave

New member
ברוך שובך אלפאאאאאא

כאילו שלא בירכתי אותך לפני 10 דקות... אחלה שיר!!!

alpha80

New member
מה עם הביקורת

ל ASIDES AND BESIDES? העולם משתוקק לשמוע!!!!!!!!!!! איך שמת את ידייך על אחד האלבומים המושלמים בעולם

turrican

New member
היי אלפא 1980 ../images/Emo6.gif

אמנם קצת באיחור אבל קבל ח"ח על השיר המעולה של TALK TALK LIFE'S WHAT YOU MAKE IT ברוך שובך לפורום מלך הדיג'יי. קיבלת את הג'ננה בג'נין? אני מקווה שהשמעת להם רק ניווייב משובח . שלא יהיה להם עוד תירוץ להרוג אותנו!!

למעלה