בוקר טוב לכולם + שיר
שמח לחזור.. רציתי שוב להודות לכולם על התגובות מהמסיבה, ולמסור את איחולי לעובי על יום ההולדת שלך לא יצא לי לקרוא את כל מה שנכתב פה בשבועיים האחרונים אז ככה שאם שאלתם אותי משהו ולא התייחסתי אז זה פשוט כי לא ראיתי ... לחפי - שאלת על הקליפ ששמתי במסיבה ל PERSONAL JESUS - הקליפ הוא מתוך תכנית טלויזיה שבה דפשמוד התארחו ב 1990 ושרו את ENJOY THE SILENCE ואת PERSONAL JESUS, והיות והסאונד מהתכנית הזו היה די זוועתי אז הלבשתי עליו את הסאונד מהמופע של VIOLATION TOUR שחלקים ממנו מופיעים בשלושת הסינגלים של IN YOUR ROOM. ולענת - תודה על ה VCD שנתת לי, אכן יש שם כמה דברים מאוד מיוחדים שדורשים עריכת סאונד מחודשת... ואז הכל יהיה מושלם..
ולשיר הבוקר.... להקת TALK TALK עם הסולן מארק הוליס, מתוך אלבומה השלישי THE COLOUR OF SPRING LIFE'S WHAT YOU MAKE IT ונראה לי שתוכלו להוריד את השיר פה
שמח לחזור.. רציתי שוב להודות לכולם על התגובות מהמסיבה, ולמסור את איחולי לעובי על יום ההולדת שלך לא יצא לי לקרוא את כל מה שנכתב פה בשבועיים האחרונים אז ככה שאם שאלתם אותי משהו ולא התייחסתי אז זה פשוט כי לא ראיתי ... לחפי - שאלת על הקליפ ששמתי במסיבה ל PERSONAL JESUS - הקליפ הוא מתוך תכנית טלויזיה שבה דפשמוד התארחו ב 1990 ושרו את ENJOY THE SILENCE ואת PERSONAL JESUS, והיות והסאונד מהתכנית הזו היה די זוועתי אז הלבשתי עליו את הסאונד מהמופע של VIOLATION TOUR שחלקים ממנו מופיעים בשלושת הסינגלים של IN YOUR ROOM. ולענת - תודה על ה VCD שנתת לי, אכן יש שם כמה דברים מאוד מיוחדים שדורשים עריכת סאונד מחודשת... ואז הכל יהיה מושלם..
Baby life's what you make it - can't escape it. Baby yesterday's favourite - don't you hate it? Ev'rything's alright - live's what you make it - ev'rything's alright. Baby life's what you make it - don't backdate it. Baby don't try to shake it - beauty is naked. Ev'rything's alright - live's what you make it - Ev'rything's alright - what you make it. Baby life's what you make it - celebrate it anticipate it - yesterday's faded. Nothing can change it - life's what you make it. Ev'rything's alright - life's what you make it. Ev'rything's alright - life's what you make it. Ev'rything's alright - ev'rything's alright.