בוקר טוב לכולם שאלה איך אני מחשבת 350 מ"ל קמח בכוסות איזה ממרח שוקולד ללא גלוטן תודה כוכבה
כ כוכבה48 New member 25/9/06 #1 בוקר טוב לכולם שאלה איך אני מחשבת 350 מ"ל קמח בכוסות איזה ממרח שוקולד ללא גלוטן תודה כוכבה
א אלפקה פקה New member 25/9/06 #2 קמח במ"ל? נשמע כמו טעות קמח זה לא נוזל. בכל מקרה אני מניחה שהתכוונו לנפחי הכוסות.
כ כוכבה48 New member 25/9/06 #3 סליחה טעות שלי 350 מ"ל מים כמה זה בכוסות סליחה על הבורות אבל אני לא יודעת לאפות ומתקשה בכמויות האם שוקולד למריחה של שחר העולה ללא גלוטן תודה כוכבה
סליחה טעות שלי 350 מ"ל מים כמה זה בכוסות סליחה על הבורות אבל אני לא יודעת לאפות ומתקשה בכמויות האם שוקולד למריחה של שחר העולה ללא גלוטן תודה כוכבה
פ פומיקיז New member 25/9/06 #7 גם נוטלה מותר - אם אני לא טועה ומבין השוקולדים, בהרכביו הוא נחשב ה"בריא" יותר.
פ פומיקיז New member 25/9/06 #8 חוצמזה שאצלינו יש גם "שוקולד": חרובים, חרובים ושקדים - שהם לחלוטין טבעיים ובריאים ורק בגלל שאנחנו קוראים להם שוקולד - הם נאכלים!! עובד טוב על ילדים. נ.ב: (לא לנסות על מבוגרים)
חוצמזה שאצלינו יש גם "שוקולד": חרובים, חרובים ושקדים - שהם לחלוטין טבעיים ובריאים ורק בגלל שאנחנו קוראים להם שוקולד - הם נאכלים!! עובד טוב על ילדים. נ.ב: (לא לנסות על מבוגרים)