בוקר טוב לכולם-מצטרפת חדשה....

nirits1

New member
בוקר טוב לכולם-מצטרפת חדשה....

אז ככה: אני בת 28 עוד מעט, והייתי מגדירה את עצמי כטיפוס ששרוי תמיד במין עצבות/מלנכוליה תמידית. מאז שאני זוכרת את עצמי. לא תמיד יש סיבה, זו מין התנהלות כזאת של החיים...(דיסתימיה??)אני גם כמעט ולא מחייכת... לאחרונה לאחר שנפרדתי מחבר לאחר מערכת יחסים של 7 שנים אני מרגישה שהתחושות של העצב, הפחד והחרדה הלכו והתעצמו מה גם שפיתחתי אובססיה חזקה מאוד לקשר...עד כדי מחשבות טורדניות שלא עוזבות אני נמצאת בתחילתו של טיפול פסיכולוגי (פגישה 10-11 משהו כזה) ועדיין לא מתחילה להרגיש שינוי בגישה. אני שומעת המון על טיפול תרופתי ורציתי לדעת מה השינוי שאמור לחולל בי טיפול תרופתי והאם זה מומלץ

טיפול תרופתי

אני שמח שהתחלת טיפול פסיכולוגי אשר נשמע במקום. לגבי תרופות, במצבים של העדר שמחת חיים כרונית אכן יש לשקול גם ניסיון טיפולי בתרופות. הטיפול לפעמים מאוד עוזר ולעיתים לא עוזר... זה תלוי בהרבה גורמים שלא כולם ידועים לנו. לדעתי, אין מה להפסיד וצריך לנסות!

מאמר...

ועוד דבר, אני ועוד רבים כמוני וכמוך במצבים טובים יותר וטובים פחות הקשיבו לתוכנית של ורדה רזיאל ז'קונט והבינו שכדאי להם לנסות לקחת כדורים, היא מבחינתי מביאה מודעות מאוד גדולה לאנשים שאפילו מתקשרים אליה עם פידבקים ומאוד נחמד לשמוע פידבקים של אנשים. שהיו במצבים כמו שלך מעין אובססיביות ועצבות שהעיבה עננה על חייהם, למרות שהיו בעלי משפחה ועבודה אבל הכל התנהל בצורה מין מלנכוליה וכשלקחו כדורים פתאום האיר להם האור, גם אני סבלתי ועדיין סובלת לצערי הכדורים לא פתרו את הבעיה, אני מנסה דרך חדשה, שמאוד חדשה ועדיין לא התחלתי אותה, היום אחרי שקראתי מאמרים על תזונה בריאה ונכונה שבהעדר תזונה כזאת ההשפעה על מצבים נפשיים יכולה להיות אפילו קשה,עד כדאי שיגעון... חוסר בויטמיני B למשל מביא לדיכאון. אני חושבת שאת צריכה להמשיך בשיחות עד שתגיעי למודעות עצמית ותביני מי נגד מי, תקראי ספרים בנושא,ואולי תקשיבי גם לתוכנית של ורדלה ב103 FM אני מאזינה קבועה שלה ומאוד נהנת ולומדת המון.

אסתי123

New member
ממליצה להתנסות בטיפול קינסיולוגי.

טיפול ללא תרופות , לא מנוגד לטיפול פסיכולוגי, לא מנוגד לטיפול תרופתי. משלים אותם, תומך, משפר. ולא מדובר בהרבה טיפולים.

טיפול תרופתי יכול וגם יכול להזיק!!!

במיוחד לאדם שהוא עצוב מסיבות הטמונות בתוכו עמוק הרופאים שנתקלתי רושמים תרופות הרגעה כאלה ואחרות בלי לדעת מה הן עושות באמת לאדם המטופל. לי זה הזיק מאד מאד!!!!! התשובה שאין מה להפסיד היא חסרת אחריות מינימלית

אגב קפה ועישון גורמים לדיכאון ../images/Emo9.gif

אחרי כל בילוי הייתי מרגישה הרגשת דיכדוך,ולא הייתי מבינה אותה, עד היום כשקראתי מאמר בנושא כשחיפשתי חומר על ויטמין B ונכון יש כדורים שרק מחריפים את המצב, אבל יש כדורים שעוזרים לאנשים שהיו במצוקות כל או רוב חייהם, התרופות של היום מתקדמות יותר, למרות שאני ממש לא בעד תרופות... תזונה נכונה, שיחות מעמיקות ומודעות עצמית עוזרת. רופא לא מתעמק וגם אם יתעמק ואני מתכוונת לפסיכיאטר לא יכול לשנות כל כך, מפני שהתרופות שרופאים מסוג כזה נותנים עובדים על המוח שלנו והם באמת לא יכולים לדעת בפן הפיזי מה יתאים למוח שלנו, ואני דיברתי כאן על הצד הפיסי של הנושא, אצל פסיכיאטר אין צד אישי. לצד הרגשי אישי נוצרו הפסיכולוגים,שעוזרים בכל מיני שיטות, במיוחד 'חביבים' עליי אלא ששותקים ומהנהנים... לא יזיק להקשיב לתוכנית של ורדה רזיאל ז'קונט, היא מספקת הרבה מידע...

למעלה