בוקר טוב לכולם:)) מה שלומכם?

ufo11

New member
בוקר טוב לכולם:)) מה שלומכם?

מקווה שיהיה לכם בוקר מקסים ונעים:) אוף... צריך לקחת את הלמיקטל המגעיל...:((( בעעע.... לכל החדשים, ברוכים הבאים:) יום טוב:) (נשיקות מותק, ובוקר טוב:))

NooPooN

New member
|בוקר בוקר

הי מה שלומך?? רציתי לשאול אותך, איזה בעי|ות הצבא עשה לך.. אתה אמור להתגייס? רציתי שוב להודות לך.. תודה

ufo11

New member
על מה אתה צריך להודות לי? לגבי הצבא

הייתי מעדיף כמה שפחות להתייחס.. זה עושה לי רע לחשוב על זה... מקווה שאתה יכול להבין...

ufo11

New member
אני לא עונה לא בגלל שאני לא מוכן

להפתח, אלא פשוט כי זה ממש עושה לי רע... ואני מעדיף כמה שפחות להתעסק (סליחה על הביטוי) בחרא...

מבינה אותך לגמרי עשיתי שירות מלא

ובלי שום קשר למה שהיה לי הצבא התייחס אלי בצורה מגעילה כל כך שנאתי אותו. מה גם שבגלל הצבא אבדתי שני אנשים מאוד יקרים לי בהפרש של חודש ועכשיו - ביום הזכרון, אין לי מושג את מי לבקר. אם היתה לי אפשרות לא לעשות צבא הייתי לוקחת אותה . עכשיו שאני נזכרת היה איזה יום שהרגשתי שיש לי כאבי ראש ושיום אחר זה יכאב לי עוד יותר הראש ( הרופאה אמרה שכל הכאבים קשורים לאפילפסיה ועכשיו אחרי שאני לוקח את הכדורים באמת יש קצת שיפור) אז אמרתי למפקד שלי שאני אנסה להוציא יום מחלה, ואם אני לא אצליח שיתן לי יום חופש - הוא הסכים - בע"פ. יום אחרי התקשר וצעק עלי כל כך שאני אגיע וזה לא מקובל עליו - בקיצור שבר את המילה שלו לא משנה שהוצאתי בסוף את הגימל המחורבן. באותו יום שהגעתי לבסיס נתנו לי 3 ימי ריתוק (כשחזרתי כל יום) ולא הזיז להם שאני לא מרגישה טוב . שפטו אותי על זה שהתחצפתי בטלפון ושיקרתי לא זוכרת מה זה התלונה שנתנו לי כאשר כל המחלקה ידעה בדיוק שהמפקד שלי חרא בן אדם כי זה מה שהוא אמר לי והיו עדים אבל זה ששפט אותי במקרה היה מישו שהיה בעדו... זה הצבא... לא רק אלי- לכולם. תסיק מזה מה שאתה רוצה.. אני את שלי סיימתי כבר תודה לאל...

ufo11

New member
לכן אמרתי ל NOOPON שהוא חייב

לדאוג לזכויות שלו, כי אפשר לדעת על איזה מפקד הוא ינחת... ואם הוא ינחת על מפקד בסגנון שלך... זה לא יהיה טוב...

מהניסיון שלי- אל תיפול על מפקד

דרוזי!!! ואם כן תבקש מיד להחליף!! אין בנושא הזה שום יוצאים מן הכלל!! דרוזים פשוט גרועים בתור מפקדים יש להם כבוד.. ואסור לדרוך עליהם

ufo11

New member
דרוזים עושים בעיות? הם נשמעים

דווקא בסדר... לפי מה שידוע לי..

ככה גם אני חשבתי

אבל כל הדרוזים שהכרתי בצבא- והכרתי הרבה- היו גרועים. וגם כשדיברתי עם אבא שלי הסתבר שהוא גם מכיר את העניינים האלה עם הדרוזים קיצר- גרועים

אתה צריך לתת חומר הסברה על אפילפס

יש לנו חוברות הסברה של אי"ל על אפילפסיה- צור קשר כדי למסור את חומר ההסברה לכל מפקדיך כך זה יבהיר להם את האמת ולא תתפס כבכיין.

hashy

New member
נראה לי היה לך מזל נאחס וגם לאביך

אישית אני נמנעת מהכללות והדרוזים שאני מכירה נפלאים כאנשים אלא כן, צריך להיות רגישים למנטליות האחרת... אין לדעת על איזה מפקד יפול ואין לדעת מה יהיה היחס שלו (אולי הוא יהיה דוקא כמו שלי שלא רק שתמך בי אלא עזר לחיילת אחרת שהסתירה מהצבא ומהחברים את המחלה לקבל טיפול פסיכולוגי ולספר לכולם בלי שיתבעו אותה על השקר ובלי שיאריכו או יקצרו את השרות... יש }8- ויש
אלה החיים...

qt1

New member
נצל"ש...../images/Emo13.gif היי לכולם ../images/Emo24.gif

אני אהיה כאן יותר מאוחר , רוני חזרה מפולין ויש המון להכין לסדר ולהקשיב...
אני יודעת שאתם מבינים , חייבת להיות גם קצת של המשפחה בשעתיים-3 הקרובות יש לי לא מעט לספר לכם על הראיון , בגדול היה ארוך ומייגע ומאוד רציני לשם שינוי! אז תחזיקו לי אצבעות כי אני הולכת להאכיל את הבת שלי בכל מיני מטעמים וגם להתיחס לבן שלי שהיה לבד כמעט כל היום... נשיקות ותמשיכו לתמוך ככה אחד בשני אין כמוכם
להתראות מאוחר יותר...
על ההבנה

למעלה