בוקר טוב לכולם כאן..

magy

New member
51.2 בוקר טוב אורניהו....בכל שנה

נציין את התאריך........ חזרתו של אורני לפורומינו הדל........... לא אשאל אותך איפה היית ומה עשית....זה לא העסק שלי... העיקר שאתה פה.......שוב........

magy

New member
דווקא חשבתי שתעדיף קורקבנים

ברוטב...... הא???????????

magy

New member
לרדת? לרדת? לרדת? לרדת?

כמה לרדת?????????? כמה? עוד לרדת? הגעתי כבר??????????

יייששששששששששש !!!!../images/Emo24.gif

אל תעשה לי את זה יותר אורניהו ! ככה להעלם ? עשית לי את היום ! ברוך השב !

אורניהו

New member
ברצון,,כבר אכלו אצלי השבוע,,כמה

לחמניות בבוקר,אבל תמיד אשמח לארח..מה זה כבר כמה לחמניות ..

zahavashanny

New member
כמה טוב שחזרת כמה טוב../images/Emo79.gif../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif

אני פשוט לא זוכרת את המשך השיר וכמובן את המילים אני מניחה שאתה יודע על איזה שיר אני מדברת בכל אופן כמה טוב שחזרת ואני בטוחה שאני לא היחידה שחושבת כך , אורניהו שיהיה לך שבת שלום ושבוע טוב. ממני פה בנירובי

magy

New member
הביתה

כמה טוב שבאת הביתה כמה טוב לראות אותך שוב ספר מה נשמע, ספר ספר איך היה ולמה לא שלחת גלויה כמה טוב שבאת הביתה קצת רזה, אך מה זה חשוב עשית חיים, עשית דברים ראית קצת צבעים אחרים. אך כמה שטוב אתה כאן כמה שטוב אתה כבר כאן כמה שזה טוב, טוב. כמה טוב שבאת הביתה בית זה אומר כבר הכל היה לך חם, היה היה לך קר אתה עכשיו יותר מאושר כבר יותר מאושר. אז כמה טוב שבאת הביתה כאילו שיצאת, יצאת רק אתמול הכל פה נשאר אותו הדבר אתה עכשיו יותר מבוגר כן, יותר מבוגר. כמה טוב שבאת הביתה באמת, חשבת עלי כמה טוב שבאת הביתה כמה טוב שבאת אלי כן, שבאת אלי. מילים , יעקב רוטבליט

tsipi35

New member
אורניהו ברוכים החוזרים....../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

כל הכבוד

בוקר טוב אורנייייייייייייייייייייי../images/Emo25.gif

כיף לראות אותך פה!
הקפה ביד - תביא עוגה

אורניהו

New member
תקבלי גם טלפון,,,היא לא רוצה,,אבל

למרות הכל שיתקשר...אני מחר אתקשר בבוקר

אורניהו

New member
תודה לכולכם כאן,על תשומת הלב..

והעידוד הרב שנמשך כמעט כל השבוע שחלף.חן חן.

מן הים הכללי...

...וטיפה משלי(ככה אני תמיד אומרת) יופי שחזרת אורניהו... זה מה שאומר שלכל פולני...יש פולניה שדוחפת.. מי הפולניה?זה אני כבר אגלה לך בסוד.. אגב...צהריים טובים לכולכם בזמן שאתם ישנתם או התהפכתם לצד השני לי היה עוד פעם מפגש עם אבו טילון... להתראות

למעלה