בוקר טוב לכולם. היום

חיניה

New member
בוקר טוב לכולם. היום

אני הולכת לראשונה לטיפת חלב עם הבת והנכד החדש.יש לנו בעיה. הילד נולד קטן ובבית החולים אמרו לא למול אותו לפני שישקול 2700.המוהל אמר למול כי הוא מרגיש פחות כאב.אני חשבתי לחכות שישקול 3 קג ויתחזק. עכשיו אנחנו לא יודעים מה לעשות ומחכים לחוות דעת מטיפת חלב.אין לי נסיון עם כאלה קטנים. אצלי הבנים נולדו כא מעל 3.5 קג והנכדים מעל 3.אז אם למישהי יש נסיון עם קטנים-אשמח לשמוע.שיהיה לכולנו יום טוב

erika6

New member
בוקר טוב - תנסו ותראו../images/Emo108.gif

זה!! קבלתי בדוא"ל כמה חכמה כף-רגל ימין שלך? זה כ"כ מצחיק שזה ישגע לכם את המוח. ואתם תמשיכו לנסות לעשות את זה לפחות 50 פעם כדי לראות אם אתם יכולם להערים על כף-רגלכם, אבל אתם לא יכולים. 1.בזמן שאתם יושבים ליד שולחן המחשב שלכם, הרימו את כף-רגל ימין שלכם מהריצפה ותעשו איתה סיבובים באוויר לכיוון השעון. 2.עכשיו, בזמן שאתם עושים את הדבר הנ"ל, ציירו באוויר את הספרה 6 עם יד ימינכם. כף-רגלכם תשנה את כיוונה. ואתם לא יכולים לעשות כלום כדי לשנות את זה...

אדזה

New member
היי אריקה

ברגע זה אני יושבת ומגלגלת את רגליי וידיי באויר,אם מישהו היה רואה אותי בוודאי היה מתפקע מצחוק.העניין הוא שבאמת לא מצליחה לעשות זאת.מזכיר לי את האימרה כאילו יש לי 2 ידיים/רגליים שמאליות.תודה על התרגיל,ממש נחמד.

erika6

New member
חיניה רצוי להתיעץ עם רופא../images/Emo108.gif

יש להם נסיון רב והם הכי טוב יודעים

erika6

New member
לידיעתכם../images/Emo108.gif

ס כ נ ת ס ר ט ן חדשות על סרטן מבי"ח ג'ון הופקינס John Hopkins 1. איסור מכלים פלסטיים בתוך תנורי מיקרוגל. 2. איסור בקבוקים מלאים מים בתוך מקפיא freezer . 3. איסור שמוש עטיפות ניילון / פלסטיק בתוך תנורי מיקרוגל בי"ח ג'ון הופקינס הוציא לאחרונה חוז בנושא זה. המידע מופץ במרכז הצבאי הרפואי ולטר רייד - Walter Reed. כימיקלי דיוקסין Dioxin גורמים לסרטן במיוחד סרטן השד. כימיקלי דיוקסין הנם רעילים מאד לתאי גופנו. אין להקפיא בקבוקי פלסטיק מלאים מים כי זה משחרר את הדיוקסין מהפלסטיק. לאחרונה, ד"ר אדוארד פוז'ימוטו, (Edward Fujimoto), מנהל תכנית וולנס Wellness ) ) בבי"ח קאסל,התראיין בתכנית טלוויזיה להסביר סכנה בריאותית זו. הוא דיבר על דיוקסינים וכמה הם מזיקים לנו. הוא אמר שאסור לנו לחמם את האוכל במיקרוגל בתוך מכלים פלסטיים. זה מתייחס במיוחד לאוכל המכיל שומן. הוא אמר שהצירוף של שומן, חום גבוה, ופלסטיק משחרר דיוקסין לתוך האוכל ולבסוף לתוך תאי הגוף. במקום זאת, הוא ממליץ להשתמש בזכוכית, כדוגמת Corning Ware או מכלים קרמיים לחימום חוזר של אוכל. מקבלים אותן התוצאות, רק בלי הדיוקסינים. לכן דברים כמו מאכלי TV וכ"ו, צריך להוציא מהאריזה המקורית, ולחמם בכלי אחר. נייר איננו רע, אבל איננו יודעים מה הנייר מכיל. פשוט בטוח יותר להשתמש בזכוכית מחוסמת, כדוגמת Corning Ware וכ"ו הוא הזכיר שלפני זמן מה, חלק ממסעדות מזון מהיר עברו ממכלי קלקר לנייר. בעיית הדיוקסין היתה אחת הסיבות. כ"כ הוא ציין שעטיפת סארן (Saran) מסוכנת באותה מידה כשהיא מכסה אוכל לבישול במיקרוגל. בעת בישול האוכל, החום הגבוה גורם לטוקסינים רעילים לנמס מתוך העטף הפלסטי, ולטפטף לתוך האוכל. מומלץ במקום זאת לכסות האוכל במגבת נייר. לדעתי יש להעביר מאמר זה למשפחה, ידידים – ולכל מי שחשוב בחייכם !!

sitvaniyot

New member
בוקר טוב, לא תאמינו......

חשבתם פעם כמה זמן לוקח לקטע להסתובב ברשת? ובכן, יש לי תשובה. שלושה וחצי שבועות. זוכרים? לפני שחליתי שלחתי קטע של תיירת שויצרית באנגלית על הרגלי הנהיגה בארץ. התלוננתם וביקשתם שאתרגם לעברית. תרגמתי ושלחתי אותו לכאן שנית. באחריות, לא פרסמתי בשום מקום אחר. נו.. הבוקר אני פותחת את הדוא"ל שלי, ומה אני מוצאת שם? את הקטע על הרגלי הנהיגה בארץ בתרגומי המסור. מדהים לא? ואם חשבתם שקיבלתי אותו מבן שישים פלוס? טעות בידכם. השולח הוא מבני הארבעים. אז עכשיו מצגת נחמדה

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב לחיניה אריקה ולשאר

שלום כולם שלום סיתוונית, הסיפור שלך ממש מדהים. אנשים מבקרים כאן, עובדה שזה הגיע. שאלי אותו אם הוא קיבל את זה במייל, אם כן אז לא הוא ביקר. זה רק מוכיח שיש לו טעם טוב אם הוא אימץ את זה כדי להעביר את זה (זה שראה את ההודעה במקור), על זה נאמר "הגונב מהמתרגמת פטור" יום בריאות וכיף לכולם

בוקר טוב אנשים יקרים../images/Emo140.gif../images/Emo42.gif

חיניה, הכי טוב לשאול רופא מוהל, שהוא גם סמכות רפואית וגם מומחה בעיסקי מילה. אריקה, זה מדהים, את צודקת, קשה לשלוט על זה, הרגל לא נשארת בסיבוב לכיוון השעון. זה בשליטה של המוח מבלי שיש לנו אפשרות לשנות את זה, בקשר לצורת החימום במיקרוגל, כל פעם מגלים גורמי סרטן אחרים ונוספים. ממש מפחיד, ולכו תדעו מה שאנחנו עדיין לא יודעים ועושים דברים מזיקים בתום לב. סיתווניות, זה מוכיח שבאינטרנט הכל ממוחזר, מעתיקים אחד מהשני, מפיצים , ממחזרים,הכל פתוח לכולם,חבל רק שאנשים לא טורחים לציין מה המקור כאשר מדובר בקטע מילולי .חתיכת קוריוז. המצגת ששלחת נחמדה, קצת נוסטלגיה על ימים עברו, ימים אחרים, שלפעמים, אבל באמת רק לפעמים אני מתגעגעת אליהם. ולמה רק לפעמים ? כי אני תמיד אומרת, שאנחנו חיים בכאן ועכשיו,בהווה, העבר היה קיים ואי אפשר להתכחש לו, אבל אנחנו כבר לא שם. המשך יום נהדר לכולם.

אדזה

New member
עייפים

כמעט צהריים טובים לכולם,המחשב שלי חזר למוטב בעזרת תוכנת פי-סי דוקטור נגד תוכנות ריגול שעשו לי שמות במחשב. לפחות 4 שעות עבודה ואני מרגישה שחזרתי לחיים,רצ"ב מצגת חמודה ,העיפו מבט.

הודה 77

New member
ליעלי ולכולם

קודם כל יעלי,גם אני השכרתי דירה .במקום להתרוצץ,פרסמתי במודעה שני תאריכים ושעות שבהן אהיה בדירה. כמו כן דאגתי שיהיה אתי מישהו נוסף שיסתובב יראה ויסביר הכל. אני ישבתי ומחברת בידי ,שם רשמתי בטור מי ביקר ומי מעונין כולל פרטים וכך השכרתי במהירות רבה. אתמול הייתי בבית התנך. התקימה שם תערוכה של נשים יוצרות. עצם המפגש היה מעניין ביותר.זוהי במה שבה נשים יוצרות בכל תחום אמנות יכולות להתבטא. יש אפשרות גם להלחין שירים במנגינות מקוריות יפות ביותר. האגוד נקרא בשם אנ"י ונפתח להן אתר באנטרנט. כל יוצרת יכולה להצטרף. להתראות אצלי ביום ו' ב24 לחודש הזה.ביי

שי1951

Member
צהריים טובים לכל באי ../images/Emo82.gif הפורום

מזג האויר אביבי ונעים (נא לא לשכוח שאנו לפני פורים) וממש נעים לטייל בחוץ
ולאחר שנחזור מהטיול אפשר לנוח להתרגע, ואפשר גם להאזין למוסיקה מרגיעה. מאחל המשך יום טוב ונעים לכולכם.
(Mozart-sonata-in-c)

yaely2

New member
מנהל
צהריים טובים שי ../images/Emo51.gif ../images/Emo168.gif

שלום שי, בדרך כלל קשה לי עם מוסיקה שאינה מתלווה למילים של שירים עבריים, אבל הפעם המוסיקה הייתה נעימה מאוד. תודה לך שהבאת לנו את המוסיקה ואני מקווה שתיכנס יותר, עם מוסיקה, בלי מוסיקה, העיקר זה אתה.

עמליה3

New member
ערב טוב

כל היום לא הייתי בבית=פשוט ביביסיטר לנכד החולה.רק נקוה שלא נדבקתי ,הם כל המשפחה חטפו וירוס מגעיל. אתמול בערב ראינו את "המפיקים". מאד נהניתי רק הזכרת שמו של היטלר ימח שמו(אומנם בליגלוג)הפריע לי. המופע מרשים ומהנה. לחיניה מזל טוב חנכד החדש.לאריקה תודה לעצות החשובות.לאדזה, סתיונית,רוקסן, הודה, שי ויעלי שלוחה ברכת לילה טוב. מחר מצפה לנו טיול לכיוון הכרמל במזג אויר מצוין. להתראות.

yaely2

New member
מנהל
ערב טוב עמליה, הודה וכולם../images/Emo24.gif

שלום,
לפעמים עצה טובה שווה יותר מכסף. עמליה יעצה לי לקבוע עם כל המעוניינים בשכירת הדירה באותו יום ובאותה שעה, גם הודה יעצה לי כך. אני חושבת לאמץ את זה כי כבר אין לי רגליים. אני מודה לכן מקרב לב על העצה. חייבת להיפרד כי אני ממש ממוטטת. היום אני הולכת לישון עם התרנגולות

אדזה

New member
היי עמליה

מאחלת לך טיול עם המון חוויות אותן נשמח לשמוע אחרי שובך הביתה.

למעלה