בוקר טוב לכולםםםםם!!

keren1

New member
בוקר טוב לכולםםםםם!!

סוף סוף הגעתי לעבודה. הייתי צריכה להכניס את הילדים היום לגנים. לא היה פשוט אבל בהחלט לא היה נורא. היה לנו סוף שבוע נהדר עד אתמול בערב. החדשות הרסו לנו את המצב רוח. חייבת לספר. אתמול בבוקר הקטנים גילו שקית של אפרופו. מתן התיישב עם השקית והתחיל לזלול. שני באה אליו ואמרה לו "אחד" "אחד". והוא כיבד לה אחד. למות פשוט לאכול אותם. היו המון הודעות ביומים האחרונים ואנסה להתייחס לכולם. אבל לרונה שבהריון עם תאומים. בהתחלה הכל נראה מבהיל. הריון ראשון ועוד שני עוברים. לא לאבד את קור הרוח. אלוהים נותן למי שמסוגל. יהיה קשה, אני לא אשקר לך, ויהיו רגעים שיהיה מאד קשה (אני מאד עדינה). אבל חכי ותראי שזאת תהיה החוויה הכי נהדרת שלך. עכשיו עוד מוקדם. כרגע את צריכה רק לשמור על עצמך. אל תתעסקי במה שיהיה בעוד כמה חודשים. תשמרי על עצמך כרגע. לאט לאט כשהבטן תתחיל לצאת ואת תתגלגלי לך ברחובות העיר זה הזמן להתחיל לחשוב על ההלאה. מה שאני באמת מייעצת לך זה להתארגן עם עזרה. משהי שתבוא בבקרים לכמה שעות (אפילו לא כל יום) ושתעזור לך. ביי בינתיים (צריכה לעבוד קצת, לא?!) קרן

ענתינה

New member
בוקר טוב ושקט לכולם../images/Emo42.gif

השבת עברה בכיף ולמרות שעידן לא הרגיש טוב ואפילו היה עם חום ביום שישי, התיצבנו בים בשבת בבוקר והבאנו את כל החול אלינו הביתה. היה ממש כיף והילדים ממש נהנו (גם ההורים) בערב,איזה חדשות אלוהים ,מה יהיה ? כל המצב רוח השתנה . ובבוקר-יצאתי ב6 בבוקר מהבית והגעתי לעבודה ב8!!!!!! שיהיה לכולנו יום נפלא ושקט!!!!!!!1

*שיר

New member
בוקר טוב ../images/Emo4.gif לכולם. קשה לקום הבוקר

כל הלילה היו לי סיוטים על פיגועים, על ההריון ועל התאומים. אני לא אפרט, זה מספיק גרוע לחלום על זה...
הלוואי שיהיה לכולנו שבוע טוב ושקט

rotrot

New member
בוקר לכולם ../images/Emo5.gif

טוב אז בוקר לא ממש מדהים, וגם השבת לא היתה משהו... היינו בים אבל השמש ברחה בדיוק לכמה שעות אז מיצינו את הענין די מהר והתקפלנו בחזרה הביתה.... חוץ מזה שנמאס לי להתווכח עם כל מיני אנשים בימי שישי בערב על ה"מצב" ועניני פוליטיקה למיניהם והחלטתי ש STOP, לא לדבר על הענין עם אנשים יותר... שיהיה שבוע שקט!

rotrot

New member
איזה שבוע שקט ואיזה נעליים ../images/Emo7.gif

עכשיו התאומה שלי מתקשרת אלי בהיסטריה ומודיעה לי שהיא מכירה את אחד הבחורים שנהרג ב"מומנט" (היא אצלה בדירה בניו יורק) וזאת שבוע בלבד אחרי שבחור נוסף מהאוניברסיטה שהיא הכירה נהרג אף הוא..... והכי נורא זה שהיא אומרת לי "הטבעת מתהדקת סביבי".. מה אני אמורה לעשות עם זה עכשיו????

למעלה