בוקר טוב לכולםםםםםם

בוקר טוב לכולםםםםםם

יהודה ויעל היום בשער של ראש 1 ויש איתם גם ראיון על כל החוויות שלהם במקסיכו שווה לראותתתתתתתתתתתתתתתת

בוקר טוב...

אוףף אני מנויה למעריב לנוער טוב לא נורא אני יביא מדודה שלי את העיתון(מזל שיש דודים חחח..)ואם יצא לי אני יסרוק לכם.. סיוונוש תנקיו.. מיכל איך היתה הגלידה? המשך יום טוב לכולם...

KaPLAn8

New member
בוקרר מושלםםם על הבוקר ראיתי את יהו

דה בראש 1 חחח אני כזה פותחת את הזה של העיתון ופתאום אני רואה יהודלהההההההההה ישר צעקתיייייייי ייההווווודדההה ותבינו ב8 בבוקר בערך צעקתי ואמא שלי כזה קרןןן את תעירי את מורןןן שקטטט! חחחחחחחחחחחחח כמו שאתם רואים חזרתי למחשבב שלייי :):) מיכלוששש??? איפה אתתת??

פלורי2

New member
בוקר טוף לכם../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

חבל שאני לא מנויה
...

נילוש את יכולה לקנות ... זה 12 שח'

חחחח... שח' עלק ... בוקר-טוב!@!!@!$# $% אני מחורפנתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת חלמתי שבובוה פראית מתה!!@Q(לא נטליה אוריארו).... ורק עכשיו ניזכרתי שזה חלום........................ פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.... היא מתה ....................................................................

בוקררררר../images/Emo70.gif

לא לשכוחחחחח
היום אגם בפיספוסים... עבדו עליה מסכנה
חחחחח חזרתי עכשו מהבית ספרר... אינעל אחותם... 4 שעות לשוןןן
סיווווווטטטט
שיהיה לכולם יום מדהיייםם
ניבה אם אתה קוראא אני חייבת לדבר איתךך... איילת כנ"לל

איזה כתבה מושלמתת... קראתי עכשיו

הוא מגלה קצת מה יהיה בעונה השלישית (למרות שאנחנו כבר יודעים). אתם יודעים שהציעו לו פעמיים את התפקיד הראשי של השיר שלנו...אבל הוא סירב

אביחי 33

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif

הכאבי גב שלי יותר ויותר גרועים... אבל למרות זה זה לא יהרוס לי את היום.. קמתי בכיף על הבוקר... וגם חוץ מזה אגם בפספוסים
אתמול ישבתי עד 2 בלילה
כן כן 2 בלילה, לעדכן את הבלוג
, סידרתי שמה את כל הדברים שמובלגנים במהלך כל השנה
, וגם כמובן הוספתי רשומה על הפספוסים היום איתה.
המשך יום נעים עם חיוך מקסים|
אוהב מיליון
אביחי

למעלה