בוקר טוב לכולםםםםםם,,,,

בוקר טוב לכולםםםםםם,,,,

היכן אתם,,??? או שמא רק אני ערה,,, קדימה,, התפקדות בוקר,, וקפה כמובן,,

sahr12

New member
בקרררררררררררררררררר.....

איזה יום יפה בחוץ..........אוררררררר......שמשששששששש....... יום מקסים לכולנו....אכלתי עכשיו 3 פרארו רוש´ה...זה עושה מתוק... אני פה מסובב סביבון פלסטיק ביד.. ומודד זמן....עד שהוא נופל על צידו...חחחחח יום טוב חברים-ות... לקוםםםםםםםםםםםםםם.....

מיכל31

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo42.gif

אפשר עדכון? מה עם הילדים? עשו שולם, שולם לעולם...

sahr12

New member
עשו שולם כמו גדולים...

ראיתי שוטר בצומת גן הוורדים...אם זה מעניין אותך...חחחחחחחחח בקר טוב..

מיכל31

New member
לא להגיד את המילה ש...

על הבוקר... זה כמו חתול שחור. השלימו???? איזה יופי. נו עכשיו נשאר רק שלום עם הפלשתינאים ואנחנו מסודרים. בוקר טוב מותק.

sahr12

New member
לא להגיד תמילים.....חתול שחור...

זה מזכיר לי את עצמי.......חחחחחחחחחח

קסומה

New member
תשמעו קטע על חתול שחור

לפני יומיים היתה לי אפשרות נדירה ביותר לנוח בשעת ערב מוקדמת....עליתי על ייצועי, הגפתי את התריסים והתכרבלתי לי להנאתי. אט אט עיניי נעצמו והתחלתי לשקוע בשינה... כשלפתע.....אני הרגשתי שמישהו עולה לי על השמיכה... לשניה, חשבתי שאולי זו אחת הבנות שלי (הן נוטות להצטרף אלי בכל הזדמנות) אך כשנזכרתי שהן לא בבית, השתתקתי מפחד... כסוף סוף אזרתי אומץ לבדוק את העניין, גיליתי על השמיכה שלי חתול שחורשמנסה לתפוס לו תנוחה בין רגליי. קפצתי מהמיטה במהירות וניסיתי לגרש אותו.....החתלתול היה ידידותי להפליא ואפילו ניסה להתקרב אלי ולזכות בתשומת לב חיובית.... זה לא ממש עזר לו..... בסופו של דבר פתחתי לו את הדלת ובצעקות קישתא, הצלחתי לגרש אותו...

מיכל31

New member
חחחחח קסומית

אצלי זה היה נגמר בהתקף לב. לחברה שלי קרה משהו דומה, בליל קיץ חם, השאירה את חלון ביתה פתוח על מנת לתת משב של רוח נעימה לחדור... פתאום הרגישה שזוג עיניים צופות בה פקחה את העיניים ומה היא רואה חתול שחור מביט בה מתמוגג מיופייה חחחחחחח אמאאאאאאאאא

../images/Emo108.gifזה../images/Emo108.gifזה../images/Emo108.gif

לישון עם חתול ולא משנה הצבע מכורבל סביב הראש בתנוחת ביגלה ולגרגר בהנאה. גררררר...

שייכת

New member
מה יש לך מחתול שחור על הבוקר?!

חתול ג´ינג´י לא טוב?!! בוקר טוב והמשך יום נפלא לך

שייכת

New member
לא!!!

ג´ינג´י זה אופי שחור זה נאחס!!! חחחחחחחחחחח שייכת, גזענית בחתולים.

נעמי 1

New member
ראיתי עכשיו...

שני ילדים צועדים יד ביד לגינה. לאחד הייתה לחמניה ביד... ולשני שקית שוקו. בוקר טוב לכולם... יום יפה... השמש זורחת... ואני כבר יושבת על התחת. נעמי

מיכל31

New member
בוקר טוב נעמי

זה לא טוב, עוד תפרוץ מלחמה על השקית שוקו... חחחחחח

sahr12

New member
אפשר למשוך לך בשערות?????

זו דרכי לאחל יום טוב....חחחח יום קסום נעימה..

למעלה