בוקר טוב לכולםםםםםםם

• פותח הנושא @@
  • פורסם בתאריך

@@

New member
בוקר טוב לכולםםםםםםם

בשעת צרה..... חבל לבזבז מאמץ על ניתוח הסיבות לצער. אי אפשר לחזור לאחור. שום קסם לא יכול לשנות את מה שקרה, אין טעם להאשים. כשאתם מוטרדים מאוד, שכנעו את עצמכם להתרכז בהנאות קטנות בהווה. תנו לעצמכם זמן להחלים. חכו בשקט. * * * אובדן מותיר אותנו ריקים - אבל אל תלמדו לסגור את לבכם ואת ראשכם בעת צער. תנו לחיים להזין אותכם מחדש. כשבא הצער, זה נראה בלתי אפשרי - אבל שמחות חדשות מחכות למלא את החלל. * * * אני מאחלת לכם שתשיגו אושר בכך שתניחו לעבר - ותמצאו התחלות חדשות. * * * הלוואי ויכולתי להציל אותכם מכל צער, מכל אסון, מכל כשלון. אבל אז הייתם מנותקים מכל היצורים האחרים על פני האדמה. כאב לב, ממש כמו אושר, הוא הבונה משפחה, או חיי נישואים, או חברות. * * * אילו יכולתי להעניק לכם משהו, זה היה אי של שקט במרכז חייכם, שהיה נשאר שלו ומוגן בכל מצב. * * * אחזו באושר בעדינות הוא ניתן לכם בהשאלה. * * * לכולכם, לכל אחד ממכם אני מאחלת את זה מכל הלב, תדעו שאני אוהבת אותכם מאוד מאוד ולכל אחד ממכם יש לי פינה בלב עבורו. שלכם ריקי

בונבונת

New member
בוקר טוב מתוקה!../images/Emo42.gif

מה שכתבת היה ממש חמוד!את ממש מתוקה! זה גם מה שאני חושבת ואני בשלב הזה של להתמקד בהווה ובעתיד ולא רק בעבר אם כי קצת קשה להתנתק ממנו לגמרי,אחרי הכל זה משהו שחוויתי וממנו אני מסיקה מסקנות וצוברת כלים להתמודד עם דברים דומים בעתיד...אבל אני חושבת שאני פחות עצובה כבר...
...אבל בכלל עדיין לא סיפרתי את ה-sad sad story שלי..אז אני מאמינה שקצת קשה לכם להתחבר...בהזדמנות אני אגולל את סיפורי כדיי שתוכלו להבין אותי קצת יותר... בברכת יום טוב,שמח ומאושר!!! אוהבת עד ה
ובחזרה!
בונבונת

@@

New member
בונבונת, אם לא עכשיו אי מתי ?

תספרי, עכשיו ומיד, כולנו מצפים לשמוע ממך למה את פה איתנו. אוהבת אותך חמודה שלי ריקי

golem

New member
יפה ריקי...../images/Emo24.gif

ואם תרשי לי להוסיף עוד כמה משפטים שקיבלתי במייל עכשיו..ותסלחו לי שזה באנגלית???
1. I love you not because of who you are, but because of who I am when I am with you. 2. No man or woman is worth your tears, and the one who is, won´t make you cry. 3. Just because someone doesn´t love you the way you want them to, doesn´t mean they don´t love you with all they have. 4. A true friend is someone who reaches for your hand and touches your heart. 5. The worst way to miss someone is to be sitting right beside them knowing you can´t have them. 6. Never frown, even when you are sad, because you never know who is falling in love with your smile. 7. To the world you may be one person, but to one person you may be the world. 8. Don´t waste your time on a man/woman, who isn´t willing to waste their time on you. 9. Maybe God wants us to meet a few wrong people before meeting the right one, so that when we finally meet the person, we will know how to be grateful. 10. Don´t cry because it is over, smile because it happened. 11. There´s always going to be people that hurt you so what you have to do is keep on trusting and just be more careful about who you trust next time around. 12. Make yourself a better person and know who you are before you try and know someone else and expect them to know you. 13. Don´t try so hard, the best things come when you least expect them to. ואם נפנים אפילו חלק מהמשפטים האלה....זה רק יהיה לטובה..

@@

New member
גולם, לא קראת את ההודעה שלי למטה?

אני לא מתכוונת להגיב על זה, אני פשוט כועסת עלייך וזהו.

mariana

New member
היי עזרא...

תגיד לי אני צריכה לכעוס עלייך כמו שריקי כועסת? מה זה אתה מסתיר פה חדשות אתה מפחד מעין? אני מקווה שתתחיל להזרים פה חדשות סופסופ ומה שרשמת שם באנגלית הייתי צריכה לפתוח מילון ולפרש כל מילה ומילה
אחח היד. חמודי המשפטים מדהימים וזה עוזר לראות את החיים בצורה הרבה יותר אופטימית. אגב המשפטים גם צריכים לעזור לך ,כי זה מדבר גם עליך המון אני מחקה לתגובה ומהר. אוהבתתתתתתתתתתתתת(אתה יודע המקלדת השבורה) מרין

golem

New member
מרינגוש..מה פתאום לכעוס ../images/Emo13.gif

לא הסברתי לריקי ולך הכל בשרשור אחר - אז תקראי ותגידי לי -טוב מתוקה?? ולא נורא שהתאמצת לקרוא את המשפאטים - אולי ככה הם ישפיעו עלייך יותר לטובה??? מעניין לחשוב על זה.. אוהבבבבב אותך (הדבקת את המקלדת שלי..
עזרא

אני מכירה את זה עזרא.... מדהים!!!

דברים כאלה אני יכולה לקרוא 20000000000000 פעמים
וזה תמיד עושה טוב -
דרך אגב, פתאום עלתה בראשי שאלה
למה בחרת בכינוי גולם??? אתה לא חייב לענות אם לא תרצה..... המשפטים מדהימים באמת ומדברים אלי כפי שבטח מדברים אל כולנו פה!! יום נעים אוהבת!!!

golem

New member
שאלה טובה...../images/Emo13.gif

האמת שאני לא ממש יודע...סתם מין מילה שהשתרשה לנו בין החברה פה בעבודה שקוראים אחד לשני בשם הזה...אז סתם רשמתי את זה בהתחלה בשביל הצחוק - ומאז זה נשאר...0אני לא באמת גולם....

mariana

New member
נשמתי.........

היי ריקי מה שלומך? אני חושבת שאת כועסת, כועסת על עזרא, אני משתתפת בכעסים, כי גם אני כועסת עליו שהוא לא סיפר כלום אולי הוא מפחד מעין רע
אני כל כך אהבתי את מה שרשמת אני כבר אמרתי שאני חולה עלייך ואוהבת אותךךךךךךךךךךךך אין את הכי מתוקה בעולם וזה ממש עוזר את מה שרשמת פה אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת מאודדדדדדדדדדדדדד מרין

@@

New member
מרין, ואת הנשמה המתוקה שלי

היחידה שמטריפה אותי ואיתך אני כל העולם ואיתך (לא יודעת את ההמשך)...... אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

תרשי לי בבקשה ריקי.......

לאחל לך בדיוק את אותם הדברים - בחזרה אליך!!! מגיע לך כל הטוב שבעולם.

@@

New member
סערה, תודה נשמה

על האיחולים שלך, רשמתי לך הודעה באישי אני ממתינה לתגובה. אוהבת ריקי

למעלה