בוקר טוב לכוללללם

tot15

New member
בוקר טוב לכוללללם

השישו ושמיחו של הבחילות התחיל אני מתה וחוץ מזה משגעים אותי בעבודה רוצים אישורים אז הבאתי להם מקווה שהם ירגעו

sahr12

New member
אני מאשר לך.......

להגיד שעשינו את זה.......חחחחחחחחחח ויש לך קליטה כמו הלווין של YES..:) תרגישי טוב תותי פרוטי...

חחחחחחח,,,,,,,,צוחקת,,,

אני מדמיינת את הסיטואציה,, היא עומדת עם כוס של קיא,, ומבט של עיני עגל,, "הנה קחי,, הבאתי לך אישור,,,"

tot15

New member
אני שמחה שאני מצחיקה אותכם

לא אישור מהרופא אבל בלי שום קשר הצעתי לה לעשות לי בדיקה גנקולוגית אם היא לא מאמינה לי חחחחחחחחחחחחח יום מקסים שולי ועוף

מה לגברת,,,,.?

מה תרצי לאכול,,, מיכלללללללללל,,,,,הילדה רעבה,, מה לשתות,,,, מיכללללללללללל,, היא צמאה,, תזהרי את עם הנופשים שלך,, אחרת, ,תהיי בהריון כל שנה,,, המלצה,, בלי קשר לפורום זה,, פורום , הריון ולידה,, מדהיםםםםם,,, תקראי קצת,, במשך כמה ימים,, ותתחילי לכתוב שם,, הן מדהימות,,, עוזרות , תומכות, שמחות, עצובות,,, הן אחלה,,,

חחחחחחח,,,,,,,,אחחח,,הלוואי עליי,

בעלהההההה,,, איפה אתה בעלההההההההההההה,,,,,?????????

יוווו את בהריון ???

עכשיו תוכיחי לנו ...

מיכל31

New member
תותי-כרגע לא מקנאה בך אפילו טיפה

אבל בעוד תשעה חודשים כשיצא מהתנור... תקראי לי אם תצטרכי בייביסיטר טוב?

../images/Emo24.gif תודה מיכל,,

אני הרגשתי לא בנח להגיד את זה,,, אגב,, אני מבינה שהמשחקים של רואי מצאו חן בעיניך ובעיני בעלה,,, בגלל זה את מתחמקת,,אה?

חחחחחח,,,במה את מתביישת,,,

בזה שהמשחקים מצאו חן בעיניך ובעיני בעלה,, ואיתם אתם משתעשעים,, תשמעי,, אחרי ש MICHALI ואני ביקרנו בחנות ההיא,, והמחירים שם בשמיים,,, המשחקים האלו,,,יחסית זולים,,, העיקר שאתם נהנים ממוש,,,

tot15

New member
תודה חמודה

טוב את מוזמנת לשמור לי גם על הבונבון שלי עכשיו

למעלה