בוקר טוב לכוללללללם !!!!!!!

בוקר טוב לכוללללללם !!!!!!!

לכל הנמצאים,הנעדרים, המבלים, המנקים לפסח, לאלה שיש עוזרת, ולאלה שמגחכים על עבודות הנקיון. אני מנקההההההההההה! לכבוד האביב והקיץ-מחליטה מה לזרוק חלק מהדברים. לפעמים יש לי הרגשה שהבית שלי הוא מחסן, אני מאלה ששומרים משהו עשר שנים ובסוף זורקים. בשנים האחרונות אני מנסה לשמור רק לחמש שנים ובסוף...... לזרוק או לתת. היידה דיאה בואנו אטודוס לוס קרידוס באשר הם.

Sarika

New member
בוקר טוב אי אטי טאמבין......./images/Emo185.gif

סניוריקה יו סו ארב'יס דטי, יו אצ'ו טודו, טאנטו אצ'ו קי מי מארידו מדיזי: "און דיאה מב'ה טופאר אי יו אל אסיירקו"...

Sarika

New member
ביעור חמץ בנוסח ישראל....../images/Emo104.gif

יאסר עראפת חולם גם הוא להיות שאהיד, חייבים להגשים לו את החלום.

angelici

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo151.gif../images/Emo163.gif

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif שריקה אס לאס פאלב'ראס דה

ממרידו טמיין, "און דיאה אי אמי מבאס אצ'ר אל סיירקו. "

בואן דיאה הטודוס...

יה סטו דה סליר אמה סין בואן דיאה אה טודוס אקי נו סה פואדה. יו לוס דולאפס לוס ב'ו אנדרצ'אר דספואס די פסח...נו איי אג'ילה אגורה... דאינדה לאס נוצ'ס מה ויסטו קליינטיקו... (אני עם רגל בחוץ אבל בלי בוקר טוב לכולם אי אפשר. את סידור הארונות אני דוחה לאחרי פסח כיוון שבערבים אני עדיין לובשת בגדים חמימים) אלב'קמוס

אסטרלו

New member
אנדי מי אז אלה ארוב'ס

מי מארידו אז אל אספן אי יו אצ'ו. מאניירב'ו קה מה אזה דה לה צ'יקה קאזה מיה און מחסן. אמה קואנדו קרו אונה קוזה פישין סאלטה אי טראייה. אי מדיזי ויטיס? סי לו אצ'אב'ה אגורה נו איב'אס הטנר!

מואיס

New member
און אב'וקטו קיז'ו אזר סדר, לי דישו

הסו סקרטריה(מזכירה) קה ארונג'ה טודוס לס לטרס דה אל אניו קה פסו. פנסו אל אומברה דוס טרס מינוטס אי לי דישו "פורסי פור נו, אנטס אצ'ר לס, אזי און פוטו דה קדה לטרה

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif התכוונת להעתק = קופייה

אם אנחנות נשמור תמונה של הדברים - זה בהחלט יעזור לנו.

Sarika

New member
../images/Emo6.gif פחחחח.... קי אומברי מאויודו ../images/Emo22.gif

אסטרלו

New member
../images/Emo6.gif זה מזכיר לי

לה מנהלת מואסטרה נו פואדה סין אזר 3-4 קופייס דה קאדה פאפל. אונה ווז לה דמנדי פארה קואלו, אי מדישו: אונו פארה מי, אונו פארה טי, אונו אה לה צ'נטה (תיוק) אי אונו פארה מי אסחואגרה!

רותי ב.

New member
יו סו א'לה רובס

מוי פרסטו מי דיצ'יזו ארונג'ר קוזאס, אי מי מארידו, דאינדה טיינה בלוזס קי ויסטיו אל 'תיכון'... אנטיס די נו'סה קוואנטו אניוס.

למעלה