בוקר טוב לכולכן

בוקר טוב לכולכן

תודה על כל התגובות אתן ממש מקסימות.האמת שכבר אמרתי לעצמי שאני אתפוס קצת מרחק בכדי לצאת קצת מהמירוץ,לא לא מהנסיונות אלא מהלחץ שנכנסתי אליו אבל האמת היא שפשוט חבל לי לאבד אתכן כיף לי אתכן נעים , מה שתרצו, וכן אתן צודקות צריך לדעת שיש גם את הדברים האלה ולשמוח על חלקנו כל אחת על שלה. בכל מקרה אנחנו עובדים יום יום,מרגישים שמשהו נחלש אבל מקווים. אתמול הלכנו לראות אוטו משפחתי וזה היה נורא מרגש.מיצובישי סטיישן לבנה אהבה ממבט ראשון.זה נפלא אני רואה אותה ואני רואה את הקטן יושב לו בריפוד חדש ונוח,אני רואה את הבגז' ואני מדמיינת כמה ציוד של עגלות יכנס לשם.בכל מקרה זה צעד בשבילנו וזה ממש כיף.היו שלום מחכה לי יום ארוך היום.תהנו,נשיקות

ו שתי

New member
תתחדשו על הרכב!

אני חושבת שלחץ אינו פונקציה של כמה מדברים על זה. להיפך- הדיבור מחצין החוצה רגשות שאם היו מתבשלים רק בתוך הראש שלך- היו מתעצמים. לדעת שאצל כולן זה לוקח זמן מרגיע. לדבר על זה עם בנות שעכשיו ממש נמצאות באותה סירה- רק עוזר. ואגב, לכל הבנות שחוששות מ"לחץ". כל המחקרים שנעשו בתחום, מגדירים לחץ (סטרס) פתולוגי (כלומר כזה שיש לו השפעה ממשית על מצב גופני או על כניסה להריון) כגורמים אחרים לגמרי: בעיקר מצבים לא מוכרים או חדשים ורמות לחץ מעבר מה שאנחנו מתמודדים עימם ביום יום (למשל: מוות חו"ח, פרידה, מעבר דירה, הגירה, מחלות). ישנה טבלה שמגדירה גורמי לחץ ורמות לחץ, שאם ממש תרצו אני מניחה שאצליח למצוא אותה בערימות חומר שנשאר לי מהלימודים. לדבר על דברים כאלו והשתתפות בקבוצות תמיכה ידוע בתחום הפסיכולוגיה דווקא כגורם מקל על לחץ חריג (סטרס), בשל כל הגורמים שנקבתי למעלה. זהו. סתם יצא שהשתפכתי בעיקר בשביל עצמי..... שיהיה לנו בהצלחה

למעלה