בוקר טוב לכולכן

בוקר טוב לכולכן

טוב אז לא הייתי בפורום הרבה זמן מכל מיני סיבות אבל עכשיו חזרתי. הטיפול האחרון שלי היה בפברואר וכמובל שלא הצליח. אחרי הטיפול הזה לא קיבלתי את המחזור חודשיים ואז גם כן עם "עזרה" של הכדורים. אמרתי לעצמי שהחודש אני אקבל כמו שצריך ואז אני אחזור לטיפולים ונחשו מה - כמובן שלא קיבלתי עדיין. אני אמתין עוד כמה ימים,, אלך לעשות את הבדיקת דם ואחר כם את המרשם לכדורים. האם קרה פה למישהיא פה שאחרי כמה טיפולים של IVF המחזור השתבש לה לגמרי? כי ללפני הטיפולים המחזור שלי היה מגיע כל 40 יןם (+-) ועכשיו קשה לו.

הרמוניה

New member
היי רונית

השאלה היא איזה דכוי קיבלת הדקא הארוך למשל ידוע (לפחות לי אבל גם לאחרות....) כמי שעלול לעכב את בואו של המחזור בחודשים רבים..... לי מה שעזר בסוף היה פרוגילטון שלקחתי-ואז הוא חזר להיות סדיר בכל אופן שווה לעשות בדיקת דם (אולי בכל זאת, במסגרת הניסים) ואם לא לדבר עם הרופא ולבקש עזרה בהבאת המחזור הסורר הרבה הצלחה הרמוניה

מיליקי

New member
שלום רונית

כשפעם את היית בפורום - אני לא הייתי, אז אנחנו לא מכירות עדיין. בכל מקרה רציתי לומר לך ברוכה השבה, והנעלמת מכאן מהר (והפעם לתמיד...). מנסיוני הארוך אני יכולה לומר לך שטיפולים הורמונליים בהחלט יכולים לשבש את המחזור. מחזורים ארוכים (כמו שלך) נוטים אפילו יותר להשתבש, כמו שהסביר לי פעם אחד הרופאים. וכמובן, כפי שהסבירה הרמוניה - אחרי דיכוי, ובעיקר אם זה דקא ארוך, אז דחיית המחזור היא כמעט דבר רגיל. אבל, תמיד כדאי להתייעץ עם הרופא אם יש לך חששות!! מילי

שריתא

New member
גם אני חדשה

אני אמורה לקחת זריקת כוריגון היום בערב, האם 36 שעות להזרעה זה מקסימום או אפשר גם יותר. באיזה יום מהמחזור אמורים לקחת את הכוריגון, האם זה קבוע או לפי בדיקת גודל הזקיקים? קראתי גם שאתם מציינות את שיטת בר-טוב, מה זה ?

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

ההודעה שלך התחבאה לה בצד. בשביל "לעשות כניסה" תמיד שווה להתחיל הודעה חדשה
אני מניחה שאת כבר אחרי ההזרעה, אז מחזיקה לך אצבעות להצלחה
את הכוריגון מזריקים כאזר הזקיקים בשלים. לרוב זה שקלול של גודל זקיקים, רמת פרוגסטרון ורמת E2. שיטת בר טוב, היא שיטה להפרדת תאי זרע תחת מיקרוסקופ מיוחד, על מנת להזריק אותם לביציות (איקסי) בIVF. בהצלחה
נועם

נועם@בת

New member
אם קיבלת לפני הטיפול דקפפטיל ארוך

השיבוש יכול לנבוע ממנו. הדקה מדכא את הפרשת הורמוני הביוץ. אם לא מופרשים הורמונים לא מתפתחת רירית ולכן גם אין וסת. פני לרופא ובקשי לעשות בדיקת דם, כדי לראות מה הפרופיל ההורמונלי שלך. במידה וההורמונים על מצב אפס- אפשר להתחיל טיפול חדש בלי לחכות לוסת. בהצלחה שבת שלום נועם

דקפפטיל

קיבלתי דקפפטיל לאורך כל הטיפול כמו שאתן יודעות אבל זו הפעם הראשונה שזה עושה לי ככה בעיות

נועם@בת

New member
תמיד יש פעם ראשונה ../images/Emo8.gif

הדקה הארוך משבש רציני, הקצר פחות אגרסיבי. באופן כללי לא תמיד יש לנו אותה תגובה להורמונים ולטיפול, כי הגוף שלנו קצת יותר מורכב משרשרת אחת של פעולה ותגובה. נועם

למעלה