בוקר טוב לכולכם

אורה התמונות יפות ../images/Emo45.gif

ממבט מקרוב המוצגים ממש מרשימים. ביקרנו באתר בקיץ ונהננו מאוד. ניסיתי להכנס לאתר התמונות הראשי ולא הצלחתי להכנס למאגר. ראיתי שיש שם תמונות לפי נושאים עוד משנת 1948... נוסטלגיה אמיתית - חבל רק שהממשק איטי כל כך. שבוע טוב לך ולכל החברים

maxima

New member
אורה ...יש גיל ויש תרגיל....../images/Emo13.gif

הכל לפי מצב הרוח..

סבאאורי

New member
ערב טוב ושבוע טוב לכולם

קיבלתי היום במייל ואני לא יודע איך להתייחס לזה. אולי דני יודע משהו בנושא זה... ברכות

dani 123

New member
סבאאורי וכולם

זוהי שיטת הונאה ידועה כאשר אתם מחייגים את המספר המבוקש אתם עושים את תהליך "עקוב אחריי" למספר של סלקום. יש עוד שיטות הונאה טלפוניות דומות. לדוגמא מקבלים שיחה פרסומת ואומרים לכם שבכדי להוריד אותכם מהרשימה לחצו על ... משרד התקשורת ממליץ לסגור מיידית את הטלפון ולא ללחוץ על אף לחצן.

dani 123

New member
שיטת הונאה נוספת,

הופץ על ידי משרד התקשורת -----לאחרונה הופעלה הונאה טלפונית חדשה: > > מקבלים שיחה שהיא שיחת גוביינא מ"מוקד חירום בלינסון" (או מוקד חירום > אחר). וכך בעצם גורמים לכל אדם שאינו מכיר את ההונאה לאשר מיידית את שיחת > הגוביינא במחשבה שכנראה זה משהו חשוב. > > השיחת גוביינא גם היא מוקלטת ובא נאמר "מישהו מאצלכם נפצע בדרך לפתח תקוה > והוא נלקח לבית חולים בלינסון, יש להתקשר מיד למוקד בית חולים בלינסון בטלפון > *72052572230 " > > באופן אוטומטי כל אדם יתקשר מיד למספר מבלי לדעת כי הוא מבצע הפניה של קו > הטלפון למספר סלקום ובכך הוא נותן למבצע ההונאה את האפשרות להשתלט על קו > הטלפון באמצעות ביצוע עוד שיחת גוביינא שעוברת ישירות לסלקום שלו ואז הוא > יכול להקיש קודים שנותנים לו להשתלט על קו הטלפון ולהתחיל לחגוג על חשבון > בעל הקו. > > שימו לב !!! > > אל תקבלו שיחות גוביינא ממי שאתם לא מכירים וכן אל תחייגו שום מספר > המתחיל בכוכבית מבלי לברר קודם מה משמעות המספר.

סבאאורי

New member
ערב טוב לכולם

קיבלתי היום במייל ואני לא יודע איך להתייחס לזה. אולי דני יודע משהו בנושא...?מביא לידיעתכם. ברכות

maxima

New member
ערב טוב....עיפה ורצוצה....

זחלתי אליכם להגיד שבוע טוב הייתי עם הנכדים כל היום כשאחת חולה עוד מעט אלך לעולם החלומות

ora11

New member
מה קורה התפטז השתגע?

שבוע טוב לכם חברים. ההודעות מופיעות פעמיים וגם שלוש. לילה טוב מקסימה וחלומות פז, כמו שירין הנכד שלי אומר שינה טובה ומתוקה.

emmy5

New member
ORA11תחרות עם הפורום 50+

כבר לא מוצאים את הידיים והרגליים

yaely2

New member
מנהל
סוף סוף יש גם לי משהו נחמד ../images/Emo103.gif

שלום לכולם
חזק חזק תולדות האישה בגיל 7 מכניסים אותה למיטה ומספרים לה סיפור. בגיל 17 מספרים לה סיפור, ומכניסים אותה למיטה. בגיל 27 נכנסת למיטה ולא עושה סיפור. בגיל 37 מספרת סיפור, כדי להיכנס למיטה. בגיל 47 נכנסת למיטה, ואחר כך עושה סיפור בגיל 57 מספרת סיפור כדי לא להיכנס למיטה. בגיל 67 נגמר הסיפור עם המיטה. יעלי

סבאאורי

New member
אממי - אני מוותר על תחרויות

ממין זה ומקווה שאצלנו זה לא יקרה. לא ויכוחים ולא בעיות אחרות... ברכות

למעלה