בוקר טוב לך אהובי

• פותח הנושא sufa
  • פורסם בתאריך

sufa

New member
בוקר טוב לך אהובי

אני לא מאמינה שהספיק לעבור לו דף מהמכתב שכתבתי לך אתמול לפנות בוקר. (תקרא גם אותו בבקשה). הבוקר הזה כ``כ יפה, ממש כמו הבוקר של אתמול - שמש, ציפורים, אנשים מחייכים. אבל לא אצלי, אני קמתי לבוקר של גשם, בוקר אפור, בוקר של דמעות (תביט בשעון השעה 8:10 ואני רק התעוררתי). אל תשנא אותי בגלל שאני אוהבת אותך. אל תלך ממני אני לא יודעת איך לחיות בלעדייך. לפעמים נראה לי שהתחלתי לחיות ביום שהכרתי אותך, אז למדתי לצחוק, ראיתי שקיימת מילה ששמה אושר, הכרתי את המילה אהבה, והכי חשוב - התאהבתי בך (כי עד אז לא ידעתי מזה להיות מאוהבת). אני לא יודעת איך לכתוב ומה. ידיי רועדות, ואני בקושי רואה הדמעות המציפות את המסך. אל תלך ממני, אל תלך. לא יודעת אם זה אפשרי, אבל מקווה מאוד שהשמש תחייך לי הבוקר, הציפורים ישירו לי שיר וכשאצעד לי לעבודה אני אחייך לאנשים. אני יודעת שלך בכל אופן יהיה יום נפלא, אתה לא כמוני אצלך הכל ממשיך אתה מחוסן. ולמרות זאת אני מאחלת לך יום של שמש של ציפורים והמון חיוכים מסביב (ואולי, אולי, תפגוש אותי בדרך וגם אני אחייך אליך, אולי?!) מאוהבת בך סופה

סופה

אוי, אוי , אוי... קוראת את מכתבייך וחושבת ככה אני נראית, ככה אני מתנהגת, זה מה שעשיתי, צופה בך מהצד, ושואלת את עצמי הכך גם אני.. ובכן סופה יקרה, מבינה שחייך מתהפכים וליבך כואב, כאב פיזי ממש. אבל עצה לך קטנה ממשהי שעברה את זה לא מזמן, ממישהי שיודעת שעצות אחרים אין להן כל ערך, מכייון שכמו שמשהי חכמה אמרה לי אנחנו נועדנו לסבול. וכך גם את, צריכה לכאוב את הכאב כדי לצאת ממנו הלאה מחוזקת כדי לראות שהחיים יפים - עדיין - סופה הניחי לו. תני לו את האוויר שלו ואולי אולי יחזור אלייך. ותפסיקי מתוקה תפסיקי לכתוב בפורום. כי הוא בטח לא אוהב את זה ואת רק מרחיקה אותו ממך. תני לו את האוויר שלו. נסי להתמקד בדברים אחרים. נסי לעבור דקה אחר דקה, שעה אחרי שעה, נסי למצא דברים אחרים להתעסק בהם. יודעת שזה קשה, יודעת שזה כואב.. אבל היי חזקה.. שחררי מתוקה שחררי.. אני בטוחה שהוא שווה את זה, בטוחה שהוא יודע שאת אוהבת אותו. ולמרות זאת שחררי אותו. אני יודעת שתעשי בסוף את שלבך יגיד לך מכיוון. ובכל מקרה מצרפת צנצנת דבש להמתיק את הגלולה.

למעלה