בוקר טוב ליום שני

מיכל ט

New member
בוקר טוב ליום שני

השמש הפציע ואך אחד עוד לא התעורר? מדד מצב הרוח מראה על עליה קלה מאז אתמול. ובתכנית האומנותית להיום: 1. מבחן בסטטיסטיקה וSPSS 2. פגישה עם היועצת שלי לתכנון המשך תכנית החומש להכנת המטלות לסמסטר יום טוב לכולם

r66

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo39.gifבוקר טוב../images/Emo140.gif../images/Emo141.gif../images/Emo23.gif

דרוררר

New member
כבר צהריים

מתנצל שלא הספקתי בבוקר לשרשר . רצתי למבחן שהיה ב9 היה בסידר גמור!!! מצפה לציון גבוה ציון אחד כבר יש לי . זוכרים המבחן ההוא עם הלילה הלבן. אז קבלתי 79 טוב חברה ביום חמשי מאשר יגורתי........... המבחן בסטיטסטיקה.......פחס מיכלי מקווה שהמצב רוח השתפר , את היית בראש שלי היום (בלב את ממזמן) המשך יום מענין ,הולך לתפוס חרופ של איזה שענה ורץ לעבודה .....צריך לחיות ממשהו אופפפפפפפפפ איזה קשקשן
אני שלכם דרור

מיכל ט

New member
לא שמנו לב וכבר לילה

דרור מצב הרוח שלי במגמת שיפור. היה לי היום מבחן שהיה מאוד ארוך- 3 שעות. היה די קשה ואני מקווה שיהיה בסדר. אני שמחה שהיה לך מבחן טוב. אני אמורה עכשיו (יותר נכון מחר) לחזור לכתוב את העבודה המעצבנת. רק המחשבה על זה מוציאה לי את החשק לחיות. מחר אני אמורה להיות בתל אביב בפורום שיקום של מרפאות בעיסוק. טוב, לילה טוב מיכל

ailag

New member
בלה

אני נהיית קצת חולה :( סימני שפעת, אולי בגלל שאני קמה עם שעון מעורר? במשך כל הסמסטר זה לא הפריע.. (הייתי חולה פעם אחת, וגם אז הצלחתי לבוא לשיעורים). my resolution is לסיים את הסיכום בפיזיקה מחר, מקסימום מחרתיים. המבחן הוא ביום שלישי בשבוע הבא, אבל צריך להתכונן הרבה. כשאני אסיים את הסיכום - טלפון למורה פרטי
כ"כ רציתי להצליח בכוחות עצמי, עכשיו אני גם לא מצליחה וגם לא בכוחות עצמי.

ailag

New member
ההתקדמות

אפס. הסיכום מקיף כמעט חצי סמסטר, כלומר את "החצי הקל של הסמסטר". היום הייתי חולה יותר (בין 37.3 ל37.8 נחשב?) ופשוט שרפתי את כל היום. אני יכולה להתרכז כשאני חולה. גם אם לא, יש לי דברים אחרים שיכולתי לעשות - אם אלו ציורים שאני צריכה לצייר (למטרות שונות) או ספרים שרציתי לקרוא. ושרפתי את היום בפורומים. אוף.

ailag

New member
ואחת מהתוצאות הגיעה.

לא קשור למבחן בפיזיקה, אבל הגיעה תוצאה מהמבחן של לפני שבועיים וקצת. 19. איך יכול להיות שקיבלתי 19?

אני מקווה שאת כבר בקו הבריאות../images/Emo101.gif

אמא שלי מספרת כבר שנים שקיבלתי מאה במבחן לכל מי שמתעניין. היא "שוכחת" לספר שמדובר בבחינה הפסיכומטרית |אייקון של אוופס|. גליה, ציון כזה כבר קרה ל"חבר" שלי (אם את מבינה למה אני מתכוון?). לא נורא, בדיוק בגלל זה אנחנו ניגשים למועד ב' (ולא נוסעים לחופשה בפריז) - גידי

ailag

New member
בערך, הלך לי הקול :(

בארקייד, תוך כדי מרוץ מכוניות. אני תמיד צועקת כשאני מתחרה במישהו במרוץ מכוניות. דוקא מתחיק שאתה מזכיר את זה, חשבתי לנסוע לחו"ל לפני הסמסטר (כי לא עשיתי טיול שאחרי הצבא) אבל זה דפק את התוכנית. לא נראה לי שאני אצליח את מועד ב'. אם חשבתי שאיכשהו אני בסדר, מקסימום אני אכשל ואקבל 50, וקיבלתי 19.. מועד ב' באמת יהיה טוב יותר? והייתי מאמינה לסיפור על הפסיכומטרי אם היה אפשרי לקבל שם 100

למעלה