בוקר טוב ליום רביעי

לי וולף

New member
השמלה מדליקה!

(ולכזו שרשרת פחות או יותר התכוונתי -מבחינת המיקום והגודל- כשהצעתי להוסיף שרשרת לשמלת הקולור בלוק)

pixie lul

New member
שמלה ממש ממש מוצלחת באמת!

הכי מחמיאה שראיתי עליך מאז שהצטרפת לכאן

השמלה באמת מאוד יפה

אבל לטעמי זה טו מאצ' לעבודה. בגלל שהיא מאוד "שמלה שחורה קטנה" ובגלל שהחלק העליון בהיר ולמעשה מרחוק זה נראה כאילו היא סטרפלס, בעיניי זה על גבול הלא-הולם למקום עבודה...

זה לא נכון. לרוב הלבוש שלך לגמרי תואם סיטואצי

גם אם את מתלבשת יותר בהשקעה מאחרים, זה לא עושה את זה "יותר מדי" או "לא הולם", זה רק עושה את זה... מושקע.
אבל השמלה הספציפית הזו לא מושקעת, היא פשוט לא הולמת.
כשאת מתלבשת יפה למקום העבודה, אפילו אם אין בו קוד לבוש או שהקוד כולל שרוואל מעוך וגופיה מוכתמת, את מתלבשת באופן שתואם את הזמן (בוקר-צהריים), את המקום (העבודה, כך שאני מניחה, למשל, שלא תלבשי לשם שמלת חוף) ואת טעמך האישי. השמלה הספציפית הזו אמנם תואמת את טעמך האישי, אבל היא נראית מאוד שמלת-ערב, והיא לא נראית שמלה שמתאימה למקום עבודה.
כמובן שכל זה רק דעתי, וזה ממש לא מחייב אף אחת, וזה גם לא גורע מיופיה של השמלה
סתם משהו לחשוב עליו, אם תרצי.

לא יודעת, קשה לי להסכים עם זה

אני מניחה שבתמונה זה באמת נראה ככה... אבל במציאות השמלה הזו כל כך פשוטה, מבד ג'רסי הכי פשוט שיש, פלוס כיסים... קשה לי להאמין שמישהו רואה בה שמלת ערב.
אבל אני מעריכה את הפידבק

לפני שפתחתי את התמונה

בהחלט חשבתי שזו שמלת סטרפלס וחשבתי שהיא 'טו מאצ' [וזו הסיבה שכשאני בבנק אני משתדלת לא להגיב ללוקים כי אני לא יכולה לפתוח את התמונה בהגדלה] אבל עכשו כשפתחתי, היא אומנם עדיין אלגנטית אבל נראה לי שהיא יותר יומיומית בגלל הבד.

רנוארית- אני אהבתי

Taltul R

New member
לדעתי- השמלה הכי מחמיאה שראיתי אותך

לובשת עד כה.
דוז פואה!

kaij

New member
עדכוני רכבת:

הרכבת הרגילה שלי הבוקר בוטלה
למזלי גיליתי את זה מוקדם ויצאתי מהבית בזמן לרכבת שלפני
לרכבת הזו אמורים להיות 6 קרונות
הבוקר היו רק 3, בקושי הצלחתי לעלות
ואז היא לא עצרה ברוב התחנות שאחרי - ואין לי מושג מה עשו האנשים שהתכוונו לרדת/לעלות שם
הגענו לתחנת היעד באיחור בכל מקרה אז קניתי לי קפה לשיפור מצב הרוח

לבושה לא הכי מעניין - המכנסיים מיום שני
חולצה דמויית מעטפת ירוקה כהה עם פולקה-דוטס לבנים

צמיד שקיבלתי ליום ההולדת מכאן: http://www.lolarose.co.uk/lolarose.html

Happy Goth

New member
יש לרכבת ישראל שותפים בחו"ל אהה?

איזה מבאס!
באמת מגיע לך
אחרי בוקר שכזה...
צמיד מקסים! הוא נראה מבריק כזה וחלק כמו סוכריות, אם הוא היה שלי בטח הייתי "אוכלת" אותו כל הזמן...

kaij

New member
אני בעצם מועסקת ע"י רכבת ישראל

מחלקת שיווק

nowonder

New member
היה לי קטע כזה לפני שבועיים

הייתי צריכה להגיע לפגישה איפשהו מחוץ ללונדון, בערך 50 דקות בווסטרן. הבנאדם שאירגן את הפגישה היה אמור לעלות באחת התחנות בדרך, ניפגש ברכבת, ומשם נמשיך ביחד ללקוח.

הגעתי לפדינגטון סטיישן, אצתי רצתי לפלטפורמה ממנה צריכה לצאת הרכבת. והיה כתוב DELAYED. כמה דילייד? מתי תגיע? שום כלום. שאלתי באינפורמיישן, אמרו לי אל תדאגי הרכבת תגיע. אמרתי, מתי תגיע? אמרו לי "כשתגיע".
בחיי, הודו זה בלונדון.
מה שהכי הדהים אותי, זה כל האנשים שעומדים ומחכים בשלווה רבה לבואה של הרכבת.
לפני שנתיים התרחש משהו כזה בעיר מגורי בארהב. כמה מרכבות הפרוורים איחרו להגיע לתחנה, ובתחנה לא הודיעו מה קורה ומתי הרכבות יגיעו. נשבעת לך, כמעט התרחש שם מרי אזרחי + לינץ' בכרטיסנים.

הקטע הכי מעצבן, שלא הצלחתי לחבר את האייפון שלי לרשת הסוללרי המקומית, אז גם לא יכולתי להודיע לאף אחד שאני מאחרת. זה היה התגלמות הסיוט של קונטרול פריק כמוני.

kaij

New member
מהדברים שמצחיקים רק בדיעבד

הם מיואשים, זה כמעט נורמלי כל העניינים האלה עם הרכבות
ברכבת התחתית אין (אבל אין) יום בלי תקלות חמורות באיזשהו מקום
האוטובוסים דווקא סבירים

למעלה