בוקר טוב ליום רביעי

אההה!!

זה היה התכנון המקורי.
חגורה בורוד עז בזוקה או ירוק אבל הנעליים שחשבתי שיתאימו ממש לא התאימו.
אז הלכתי על בטוח יותר במיוחד כשזה לבנק ולא ללימודים :)

מה שכן, השמלה בבנק, גרפה הרבה מחמאות.

וברח לפני הזמן

כמובן שאתמול עניין הנעליים תוקן.. התחדשתי לי בשני זוגות

אם כי יש עוד שלושה סנדלים ששמתי עליהן עין ועצרתי

מזל שהחנות נסגרה כשעברתי בה שוב

Bacio

New member
אוהבת את הצבעים (פוקסיה אהובתי)

למרות שאני לא מתחברת כ"כ ללהכניס חולצה למכנסיים, במקרה של חצאית (ובעיקר כזו מסוג עיפרון) לדעתי זה חובה. תבדקי אם זה לא נראה יותר טוב. הסיבה העיקרית, לטעמי, זה שהחצאית הזו עושה את עבודת האיסוף של הבטן כ"כ יפה, שצריך לאפשר לה.

ששת22

New member
תודה

החצאית הזאת קצת גדולה עליי במותן אז אני לא יכולה להכניס את החולצה ואני גם לא אוהבת (ניסיתי בבוקר).

Zorikit

New member
מקסימה!

מאוד יפה לך חצאיות קצרות, רגליים נהדרות יש לך! והצבע משגע!
2 הערות:
1.בגלל הצווארון/מפתח של החולצה אני לא בטוחה שלהכניס אותה לתוך החצאית זה רעיון טוב, יש מצב שזה היה רק מגדיל לך את החזה עוד יותר.
אבל נראה לי שהחצאית לא מספיק גבוהה ולכן לא אוספת את ה"שניצלים" וחותכת אותך?
2. עם חולצה כזאת עדיף ללבוש חזיה מהסוג שגורם לחזה להיות יותר לרוחב מאשר לפרונט לדעתי. החזה נראה פחות גדול והחולצה לא תמתח ככה עליו.

ששת22

New member
תודה

החצאית לא כל כך גבוהה ואכן לא אוספת שום דבר כי היא גם גדולה עליי וגם הגזרה שלה לא משהו.
קניתי חצאית עפרון עכשיו ברנואר שנראית מעולה אבל אני מרגישה שהיא יותר מדי לעבודה.
בקשר לחזיה, אני באמת אנסה פעם הבאה לשים חזיה יותר סגורה ואז אולי זה ייראה יותר טוב.

אוהבת את הטיפים שלכם

חצאית עפרון היא לגמרי הגזרה בשבילך

רציתי להציע (1) להכניס את החולצה פנימה - ואז ראיתי שכתבת שניסית ואת לא אוהבת. אני לגמרי מבינה את התחושה שלך כי בפעמים הראשונות שהציעו לי כאן לנסות היה לי מאוד קשה, הרגשתי שזה מדגיש בדיוק מה שאני שונאת. אני מציעה שבכל זאת תשקלי, תעשי נסיון הדרגתי. אובייקטיבית - זה נראה יותר טוב ובאופן מפתיע זה מטשטש יותר מאשר משיכת החולצה מעל

רציתי להציע (2) שתמשכי אותה כלפי מעלה, אבל אז ראיתי שכתבת שהיא בגזרה נמוכה ומעט גדולה במתניים. אז ממליצה לך להשקיע בחצאית גבוהה יותר במידתך בגזרת עיפרון. היא מאוד מאוד הולמת אותך

ששת22

New member
תודה

כמו שרשמתי לזוריקית קניתי חצאית עפרון שנראית ממש טוב מרנואר אבל זה נראה לי יותר מדי בשביל העבודה.

efrato1

New member
למה היא נחשבת בעינייך ליותר מידי

בשביל העבודה?

היא יקרה מידי ליום יום?
מבד מנצנץ?
הצבע לא מספיק סולידי?

אם ענית לא לכל השאלות והבעייה היחידה איתה היא שאת נראית איתה חתיכית מידי, אז נשמע שהיא מתאימה בול בשביל העבודה

Taltul R

New member
לי החצאית נראית לגמרי מתאימה לעבודה

אני מדמיינת אותך, עם האאוטפיט של היום, רק עם החצאית החדשה במקום זו שלבשת, והחולצה בתוך החצאית... יאמ יאמ יאמ

אגב, הצבע והגזרה של החולצה שלבשת היום מדהימים עליך!

Taltul R

New member
רגע, בעצם, קנית אותה בשחור או בסגלגל?

הנחתי משום מה שקנית אותה בשחור, ולכן כתבתי שהיא תהיה מושלמת עם החולצה של היום.

לי וולף

New member
מסכימה עם כולן

הצבע של החולצה מקסים והשילוב נכון בעיקרון אך לא מספיק טוב בגלל גובה החצאית
מקווה שתמצאי את האומץ לעבור לחצאית החדשה

efrato1

New member
מסכימה עם טלטול

לגמרי מתאימה לעבודה!
זה פשוט גירסא טובה יותר של מה שאת לובשת ברגע זה

קדימה, להתחיל ללבוש אותה לעבודה ולרכוש וללבוש לעבודה עוד פריטים שפסלת מהסיבות הלא נכונות

ששת22

New member
תודה, אני אכן מנסה לשנות לאט לאט את הסגנון

לבוש שלי כי אני לא יודעת להתלבש ולקנות בגדים שמחמיאים לי.

morli4

New member
חצאית יפה

ונראה לי שהיא ממש תחמיא לך. מחכה לתמונה...

pixie lul

New member
אני קניתי אותה במוקה! היא מקסימה

וגם אני בעד שתלבשי אותה לעבודה, וגם מצטרפת לכל אלה אמרו שחצאיות בגזרה הזו הן מעולות עליך.

למעלה