בוקר טוב ליום ראשון

h i l a l

New member
בוקר טוב ליום ראשון ../images/Emo42.gif../images/Emo176.gif

בוקר טוב לכולם..........התעוררתם
שיהיה לכולנו יום נעים וחמים

h i l a l

New member
אני התעוררתי ../images/Emo199.gifכבר בשש להאכיל את גל ורומי

וליהי התעוררה לה כמעט בתשעעעעעעעעעעעעעעעע

מה זה השעות האלה???

אנחנו ביום רגיל קמים ב-7:15 (אני, ז"א) ולקראת 8 מעירה את הילדים. בשבתות / חופשות שקט בבית עד לפחות 9, לפעמים יות מאוחר.

כמו שאני מכירה אותך - דבר לא מפחיד אותך../images/Emo140.gif

אבל אני גם רוצה . לא רק ביום שבת (למרות שבנוכחי התעוררנו מוקדם מאוד...) - בכל יום.

1ויוי

New member
כולי קינאה!

ביום רגיל אני קמה ב 5:30 ואת הילדים מעירה ב 6:00 . לכי תסבירי לתינוק בן 3 חודשים שבשישבת אפשר לקום קצת יותר מאוחר. . .

דש1דש

New member
../images/Emo6.gif אז מה אני אגיד?

כל יום - חול, חג ושבת לפחות בת אחת מעירה אותי ב-5, לפעמים אפילו 4. לכי תשכנעי אותה שלא קמים כשעוד חושך בחוץ. אילו חיי כבר 4 שנים. מתרגלים מוצאים בזה נקודות אור (ויש!)

1ויוי

New member
כמוך חיה את 3 שנים

השכמה ב 5 בבוקר זה התפקיד של יהב. לא כולל התפקיד של יהלי שבגיל 3 לא הפנים שלא אמורים לקום פעמיים כל לילה. אבל הם ילדים מתחשבים ולא מתעוררים יחד אלא בתורנויות . מה נקודות האור? חוץ מזה שאם קמים בשבת ב 5 בבוקר אז עד 10 סיימתי את כל הכביסות ואני חופשיה לבלות?

דש1דש

New member
יש המון נקודות אור:

לא צריך לזרז אף ילד - יש שעתיים וחצי עד שבכלל חושבים לצאת מהבית - שותים בשלווה, מתלבשים בשלווה, מציירים, רואים טלויזיה, אוכלים בנחת ביחד ארוחת בוקר. יש זמן! (וגם לאמא יש זמן להתארגן בנחת כשהן עשוקות באחד מהנ"ל)
אפשר להעמיד מכונת כביסה (עם היה פספוס במיטה) וגם להעביר למייבש לפני שיוצאים לגן ולעבודה!
יש זמן לבדוק את הפורומים, האימייל והיתר כשהן עסוקות בסעיף הראשון בנחת
אם שכחתי להפשיר לחמניה לארוחת 10 של הילדה בגן - היא תפשיר בלי מיקרו עד שצריך באמת להכין
אפשר ללכת לטייל לפני הגן. פעם הינו אפילו הולכות לגן שעשועים - אבל עם שתיים אין לי כבר כוח לזה.... הגדולה הרוויחה...
כפעם בחצי שנה סבתא באה לתת לי לישון "עד מאוחר" 9 נראה כמו סוף היום והמון שעות שינה אקסטרא - ומי זוכר שלפני פרוץ הבנות 9 היתה שעת הקימה שלי בבוקר רגיל של עבודה
יש עוד - אבל אילו עולות לי בראש כרגע

את יש לך גנים משובחים

הילדים חובבי שינה מלידה. אצלינו יש את עדי עם השעון המעורר. ב 5:00 השכמה. היא שותה את החלב שלה וחוזרת לישון עד 6:00, אלא אם כן נעם התעורר יחד איתה ואז הלך על הלילה. היום טעיתי ועברתי בשרותים לפני שניגשתי אל עדי, אז למרות שהיא לא ממש בכתה אלא רק קיטרה, נעם כבר היה ער והם לא הצליחו לחזור לישון. וזה אחרי שהלכתי לישון ב 1:00, אבל מי צריך יותר מ 4 שעות שינה בלילה?

osi28

New member
אוף איתך../images/Emo46.gif

כשראיתי את שמך מתנוסס בראש השרשור כבר חשבתי שסוף סוף פתחת שרשור "רשמי" על הפצקולינות שלך
אז באמת מתי? (אני צריכה לקפוץ שוב למזמז את הלחיים של גל וגם להעיר את רומי...
)

בוקר מתסכל במיוחד ../images/Emo46.gif

על הבוקר נתקעתי ברמזור ברכב שעמד לפניי ברכב ישבה לא פחות מרעייתו של סוכן ביטוח. הנזק ממש מינורי אבל הם עומדים לחגוג עליי וזה מאוד מכעיס ומתסכל. במכה כמו שהיא קיבלה לא הייתי מנמיכה אפילו את הדיסק של מירי מסיקה ויוצאת מהאוטו.. אבל היא יצאה ועשתה פרצוף של היסטריה מוחלטת (ואף הוסיפה שתתבע אותי על זה שהבהלתי אותה ועל זה שאני חוצפנית). האמת? הייתי חוצפנית אבל זה רק בגלל שבאמת הנזק מינימאלי. שאר היום לא הצליח לעודד אותי במיוחד..

../images/Emo178.gif אוף, איך מבאס.

מקוה שדוקא הבעל הסוכן ביטוח שלה יבין כמה זה לא הגיוני לעשות כזה דבר.

בעלי הלך בערב לראות את ה"נזק"

מדובר באמת (באמת) במשהו מגוחך שעומד לעלות לי הרבה מאוד כסף.. לגבי בעלה, אין לו שום בעיה לעשות את כל התהליך כי הוא בתוך העניינים ולא צריך להתרוצץ מול חברות ביטוח. ברור שבנסיבות אחרות לא הייתי שומעת מהם בכלל אבל בגלל שבעלה עובד בתחום הוא צילצל אליי ואמר לי "גבירתי, יש שתי דרכים לעשות את זה או שתודי ותשלמי או שאני אגיש נגדכם תביעה ענקית ואתם תרדפו אחריי..." אז ברור שהוא מבין את החומר הרבה יותר טוב ממני וזה מאוד מאוד מתסכל.

למעלה