בוקר טוב ליום קסום

בוקר טוב ליום קסום

להויה יש שני צדדים החיצוני והפנימי, החיצוני יכול להיות פומבי אבל הפנימי לא. נשים לרוב רגישות יותר לפנימיות שלהן גבר פחות. כל מה שיפה הוא הפנימי .כשנשים עושות אהבה הן עוצמות עיניים הן חוות בפנימיות שלהם , גבר עושה אהבה עם עיניים פקוחות הוא נשאר צופה , הוא מביט מין הצד כאילו האהבה שנעשת מוקרנת על מסך קולנוע . אישה מטיבה לדעת את פנימיותה ויודעת לכוון אליה. היא עוצמת עינייה כשהעיניים עצומות לאהבה יש ניחוח שונה לגמרי.כששנים מחוברים יחד הביחד קיים כהוויה בפני עצמה .הרבה דברים מוכתבים ע"י העיין אבל אם נשתמש גם במישוש המגע נותן משהו שהעיניים לא יכולות לתת.ואז זה נשאר פנימי ,אז מגיע ברגע שבו שניים מתמוססים והופכים לאחד, אהבה. ליאור

אלמרה

New member
זה לא מדויק....

גם אני עוצם עיניים, אז את רוצה לגיד שאני אישה? מאיפה התובנות הללו ליאור?

אלמרה זה שאתה עוצם עיניים

שאתה עושה אהבה בכלל לא אומר שאתה אישה בטח בטח שלא זה מה שרציתי לומר. הכוונה ב"לעשות אהבה בעיניים עצומות" כמטפורה ליכולת להביט בפנימיות שלנו ,היכולת להסתכל פנימה , מעיין "עין שלישית" .היכולת להביט פנימה לראות את האור הפנימי שלנו,ואז מתוכנו מוקרן האור החוצה . וזה קל יותר לאשה , ושיש לך את היכולת הזו אלמרה אשרייך., זה כמו (להבדיל) לאשה יותר קל לבכות. כי לעשות אהבה עם "עיניים עצומות" , שחשוך לאור נרות , ומוסיקה ,יש טעם שונה .כי אז מקור האור בא מתוכנו, התחושה של לגעת המישוש שונה. ואז כשהשניים נפגשים מתוך חיבור של האור הפנימי וזה הופך את האהבה לשמימית. בוקר טוב ליאור

אלמרה

New member
אני רק רציתי להביע את המחאה שלי

אודות ההכללות הגורפות שהשתמעו מדברייך. יש לדעתי גברים רגישים לא פחות מנשים ונשים בוטות ומחוספסות הרבה יותר מגברים ואני לא חושב שיש לכן איזו חזקה על בכי. דעתי על היכולות להביט ולהסתכל פנימה, שונה מדעתך, ואגב אנחנו יכולים להביט ולראות הרבה יותר עמוק מה שמתרחש אצלכן... אבל את מתכוונת כמובן לדברים שונים ואחרים... (גברים, גברים...)

לא בקטע של "גברים גברים " אלמר

אכן יש גברים רגישים לא פחות מנשים ואפילו יותר וכלל וכלל לא התכוונתי לקטע של "גברים גברים" ממש ממש אבח ממש לא ליאור

ליאורי...../images/Emo140.gif

אני מזדהה איתך באופן מוחלט
זהו רגש שרק אשה או גבר שהדמות הנשית אצלו יותר דומיננטית יכולים להרגיש...

אורלייט

New member
רגע רגע........................./images/Emo8.gif

אז.......אם אני עוצמת עיניים וממש ממש רוצה להציץ זה אסור?
יום מלא אהבה לכם וגם לך ליאור

את יכולה גם...../images/Emo3.gif

להציץ...מידי פעם... גם לך מלאןןןן אהבה...אורייייי תביאי...

שמים1

New member
אני ליאור ../images/Emo141.gif

אני חושבת שדרך עצימת העין יש תחושה של לנצור את הרגע , את העוצמה והמגע. עצימת העיניים נות אפשרות לזרום , ללא עקבות. ואני מסכימה שגם גבר בהחלט יכול לחוש את אותן תחושות למרות שבדרך כלל גבר אוהב להביט אל תוך העיניים . מין תחושה של יחד , של את איתי באותו רגע. אין כמובן הכללות וחוקים לאהבה , אין ספר מתכונים והדרכה. הכל כשר , ראוי ומתאים.

ערב טוב ליאור../images/Emo110.gif

יקירתי,אנחנו לא סוגרים עניים בזמן הסקס בכדי להנות מיופי הנשי, לא לפספס תגובה,אנחה. התחושה הפנימית קיימת ומתחזקת בזמן
טובה. אז לך
מתוקה שתעשה לך טוב.

אוקיי אהבקושששש...../images/Emo140.gif

גם איתך אני מסכימה...
מה יהיה??
כי יש בזה משהו הגבר רואה את היופי של האשה ואז בעצם חש אותה על פי זה...יפהההההההה
טוב תביא ..
וגם...

טליה1233

New member
ליאור ../images/Emo140.gif... ובוקר טוב לכולם ../images/Emo42.gif

כתבת נהדר, מהעומק, מהפנימיות דמייני גברים עוצמים עיניים ומתמכרים להווייתם..
במקרה כזה האשה תצא מפוספסת, לחלוטין
גברים, כמו שאמר אלמרה, מתמקדים בנו הנשים כדי לא לפספס דבר, לא לפספס תגובה, אנחה וגבר אוהב, עושה אהבה עם כל הלב וזה מורגש
אז יום מלא אהבה לכולם

ואני עצמי כתבתי טליה

ונכון גם אני וגם אלמרה כתבנו שגברים עושים אהבה עם עיניים פקוחות וסגורות אבל גם אלמרה אמר שהוא גם אוהב לעצום עיניים. להתמכר לאהבה ואני מדמיינת גברים שמתמכרים להוייתם אבל בין עם עיניים פקוחות או סגורות אשה אף פעם לא תצא מפוספסת.... העיקר ובעיקר המון אהבה ליאור

טליה1233

New member
אשה לא תצא מפוספסת? ../images/Emo13.gif

אוהו, לא תמיד פנימיותה של האשה מובנת, לא תמיד האשה ברורה שפת גופה ע ד י נ ה וצריכה הכרות להכיר הארץ ומכמניה, כל עץ [שיערה], כל נקיק, כל איוושה כל רוח ריגשה, אשר בה נושבת סודות מלאכים על אהבה נוטפת ושבילי דרכים על עמוק בכל כולה, דרך גופה לאהבה.. ומי שמכיר, מנצח

יערית 1

New member
צהרים טובים לכולם

קראתי דברייך וחיוך על פניי...ניזכרתי במבט עיניים שניפגש באמצע אקט האהבה והרגש שהוא כראי הנשמה.. מסכימה גם עם הדברים שהועלו, כתבת יפה.

למעלה