בוקר טוב ליום טוב, מחכה לכוס הקפה של תפו? מה קרה? איפה כולכן? אני מתגעגעת אליכן. בוקר טוב.
M mykal New member 21/4/15 #1 בוקר טוב ליום טוב, מחכה לכוס הקפה של תפו? מה קרה? איפה כולכן? אני מתגעגעת אליכן. בוקר טוב.
ת תפו ופוזה New member 21/4/15 #2 בקר טוב מבשלת משעה חמש... נסיון אחרון להעלות כאן אחרי 3 כושלים..... יום טוב
ד דנה אז New member 21/4/15 #3 בוקר אור אחרי יום עמוס אתמול (נכנסנו הביתה ב- 19:00 כשהילדה חזרה מטיול שנתי). רוב הפגישות להיום התבטלו, מתכוונת לחזור לעבוד מהבית. הימים האלה גורמים למצב רוח מדוכדך, זקוקה לשקט שלי.
בוקר אור אחרי יום עמוס אתמול (נכנסנו הביתה ב- 19:00 כשהילדה חזרה מטיול שנתי). רוב הפגישות להיום התבטלו, מתכוונת לחזור לעבוד מהבית. הימים האלה גורמים למצב רוח מדוכדך, זקוקה לשקט שלי.
N niva99 New member 21/4/15 #4 בוקר טוב בתוכנית להיום: מספרה לקרא מאמר באנגלית להכין פעילות לקבוצה ולהתכונן נפשית לדבר מה...        
בוקר טוב בתוכנית להיום: מספרה לקרא מאמר באנגלית להכין פעילות לקבוצה ולהתכונן נפשית לדבר מה...        
H hila218 New member 21/4/15 #6 בוקר טוב מה שלומכן בנות? ערב יום הזיכרון. יום קשה... צפירה נוספת שתעשה לנו צביטה וכאב בלב.