בוקר טוב ליום חמישי

בוקר טוב ליום חמישי

השמש מאירה משעות מוקדמות והעירה אותי כבר ב7 בבוקר בחוץ חמים ונעים אבל בבית עדיין קר וצריך שמיכה חמה השירה של הציפורים ממלאת אתהאויר בשריקות ואני שוכבת במיטה מקשבה לשירת הציפורים המבשרים את האביב

לוקחת לי יום חופשה

ים של תכנונים היו לי להיום , לצערי הכל מתבטל לוקחת לעצמי את היום הזה לנוח , לצבור כוחות , כל כך קר לי היום

דוביבר

New member
מאיגרא רמה ?

אבוי. לאן נעלמו: "השמש מאירה משעות מוקדמות והעירה אותי כבר ב7 בבוקר בחוץ חמים ונעים אבל בבית עדיין קר וצריך שמיכה חמה השירה של הציפורים ממלאת אתהאויר בשריקות ואני שוכבת במיטה מקשבה לשירת הציפורים המבשרים את האביב"

הן ממשיכות לשיר

ואני מתכרבלת מתחת לשמיכה החמה מנסה למצוא את האיזון הפנימי לחמם את הגוף ולהרגיע את האיזון של גוף נפש למצוא את השקט בתוכי

li 3 האחת

New member
בוקר טוב נסיכה...

גם לי היו המון תוכניות ונכון לעכשיו יחכו.. לא מזמן יצאתי מתחת לשמיכה לשמש החממימה. כן אתן לעצמי כמה ימים לאתאושש לאסוף את עצמי ולחזור במלוא המרץ לאישה שהייתי אך לפני שנה. אומנם צום היום אבל נפשית אני מרוקנת לכן גם לא אצום. אצא לי למרפסת אכין נס גדול והתענג על השמש... שיהיה יום קסום מלא אור..וצום קל לאלו שצמים... ~לי

מיק41

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo42.gif

ליאת.... קחי לך את הזמן... שום דבר לא יברח..... גם לך נסיכה.....כל הסידורים יחכו...... תנוחי.... אני אחרי בישולים.....וכביסות..... תכף אצא לכמה סידורים ואח"כ להחזיר את הילדים מבי"ס..... זהו נגמר הבוקר...... קצררררררר...... שיהיה יום נפלא מיכל

אחהצ טובים לכם או לכןןןן?... אני מכינה מזוודה

חורפית מאוד נוסעת עוד כ12 שעות לפראג הקררררההה.... לחופשה קצרה חוזרת בין שני לשלישי ישר לעבודה !!! תהנו לכם כאן בחמימות הישראלית ... חג שמח לכולם בפורום!!! ליאתוש אני כבר מרגישה עליך סוג של הקלה ואחרי שדיברנו לנו אמש יודעת שאת בדרך הנכונה כמו שכבר אמרתי לך ומאמינה בך !!! אל תוותרי לעצמך !!!אוהבת אותך המונים נדבר כשאחזור לא עוזבת אותך ...את במחשבתי !!!

חופשה נעימה

אמרו לי שפראג נהדרת ,אז נותר לאחת לך טיול נעים שתחזרי עם המון לויות על מפגשים מיוחדים העיר הקרירה הזו

מיק ../images/Emo24.gif

מאחלת לך ים של כוחות לטפל בחבורה המקסימה שלך אין ספק שלא מתירים לך הרבה זמן פנוי אבל בטוחה שזה אושר גדול להיות אמא עסוקה

היום יום מקסים

תראי איך העולם מקבל אותך היום עם מזג אויר אביב שאמרים שנסגרת דלת נפתחות שני דלתות אחרות שיורדים הכי נמוך , משם אפשר רק לטפס במעלה ההר אז טיפוס נעים ליאת האמיצה יודעת שאת תגיעי לראש ההר שוב זה רק עניין של זמן , הרגליים יובילו אותך למקומת טובים ונחמדים

רוזהלי

New member
נסיכה יקרה

אני מאחלת לך הרבה בריאות. שבת מתקרבת ומזג האוויר מחייך אלייך

למעלה