בוקר טוב לחבריםםםם!!!

עינת ..

New member
בוקר טוב לחבריםםםם!!!

בוקר טוב לכםםםםםםםם !!!!!!!!! תמיד כייף לראות אתכם. מרי-לו המקסימה... רקדן ה- 10 שרקד משהו משהו... יפעתי שנראתה אתמול חבל על הזמן... בייבי - והסלסה.... מאיה* - שאני מתה עליה... ארזזזזזז****** - <טוב, מתה גם עליו....חחחחח>... אינדיאניייייייייייי 35 - כייף שבאת... אייל* - שקצת התבייש... <איזה לחץץץץץ - שלא אשכח אף אחד....> ספיידריתתתתתתתת המתוקה <בהצלחהההההה >, חגית 22 הנהדרת <העגילללללל בדרךךךךך> פטישון עם הבדיחה על התימנים שהפילה אותנו על הקרשים, (וכמובן שתודה לך על המפגש), פנטום שלא הזמין אותי לרקוד, ועוד ועוד........ דידי.. דיןדון.. אורית 36 ענת 36 חגית 36 וכמובןןןןןן קפצתוששששששששששששששששש שהסתפר מדהים, והיה עם עניבה מדהימה, ושר --- חבל על הזמן.... אזזזזזז יום נהדר לכוללללללללם !!!!! :) :)

patishon

New member
לעינת...

קראתי את הודעתך בשקיקה כהרגלך בקודש את מחלקת מחמאות לכולם, מה נאמר ומה נגיד עליך ? הלוא כל מילה שנגיד עלייך תשמע מעליבה, אם יגידו שאת מקסימה -את יותר ... אם יאמרו שאת חכמה-את לא רק זה... אם ירכלו מאחורי גבך שאת יפה-את הרבה יותר... אני חושב שהיום אני יכול לגלות........ במילה אחת את מדהימה ... ואחרי הבדיחה של אתמול בערב, נתגלה עוד משהו..יש לך צחוק משגע. וי וי מה מחכה לי עכשיו אני כזה אהבל, מרגע זה הטלפון לא יפסיק לצלצל ``מה רק על עינת כתבת?`` ``מה איתי אני לא חכמה`` או למשל: ``יופי יופי מה אני לא יפה?``. טוב ח`ברה שיהיה לכולם שבוע טוב מרגע זה אני יורד למחתרת אני לא נכנס לצאט בשם פטישון, מהיום אני פיטרייה חומה. ד``א שמתם לב למעלה לכותרת מאתמול קיבלה קידום עינת שלוש נקודות. ממני שלכם עד לפעם הבאה >>>>>>>>>>>>ת פ ט י ש ו ן .

דיןדון*

New member
דייי פטישון

את עינת תעזוב עכשיו כל המאהבות שלהן הבטחתה אחרייך חכה חכה תיראה מה הן יעשו לך את כולן חיממתי עלייך

דיןדון*

New member
היה כייף להכיר אבל...........

לחלק חייבים להחליף את השם לפטישון יותר מתאים רובוט חיפוש כי הוא כל היום מחפש לרקדן עדיין לא מצאתי שם אבל רקדן בטוח שהוא לא עם יפעת אני הרי לא מתעסק כי אז יהיה קצר והכי הכי מתאים לו השם זה קפצתי שתמיד מקפץ היה באמת אחלה וכייף המון תודה למארגנים ומחכים כבר למפגש הבא ביי חברים שלכם דיןדון

למעלה