תפילת החיילים-ילדינו שלנו כולנו.
לו יהי ! ! ! כן יהי רצון ! ! ! אלוהים גדול, שמור נא עליהם , על האוצרות הגדולים ביותר של עמנו שלנו. הי עמליה 3, אכן ואכן, בעזרת השם יתברך יהיה הסדר , והסדר טוב, לטובה הנעלה של עם וארץ ישראל שלנו. אנה אלוהים, שמור נא על ילדינו ובני עמנו היקרים עד אז. אנו צריכים מאוד את כל אחד ואחת.וביחד איתך אתפלל ל"זמנים של "שלום, שלום" קצר-או ארוך אפילו, במדרגות" הי נורית 44, המון תודה על תמונה של שחר יפהפה, של בקר נפלא, הלוואי וכזה נפלא ויפה ימלא את לבנו, בגלל בשורות טובות שתגענה ותגענה כלותגענה,לכולנו. הרבה בשורות טובות.תודה לך. הי שוש פרסלי, לילה טוב לך, ושיהיה רק טוב !!! - לכל בית ישראל !!! הי מלכה 5, מצטרפת לאופטימיות שלך: בשורות טובות!חדשות טובות!- לכולנו בעזרת השם יתברך. ונצטרף לתפילות של חיילינו שתפילותיו של כל אחד ואחד תתגשמנה במלואן. בשורות טבות ! ! ! הי mini 25, תודה לך על איחולים טובים לצה"ל, מצטרפת אליך לאיחולים לשלומם. וכמובן גם איחולים טובים לנכדיך, ולכל בני משפחתך היקרים.תהנו הנאה רבה מהיחד, (אתם ודאי נהנים). כל טוב, ברכות, ותשרה שמחה רבה במעונכם הטוב. הי yaely 2 החמודה והטובה, ודאי וודאי, עם שוחר שלום אנו. וגם המון תודה לך על השושנה האדומה, שמסביבה שושנים בצורת לב, וגם הן עצמן אדומות. וגם תודה עבור כל המסכתות עם מסרים כל כך יפים, נכונים ואנושיים. הי הפלאות של עליזה, יופי שחזרת, ונשמע ביחד בשורות טובות על קץ המלחמה הנוראה הזאת.ושלום על ישראל כבר לפני כן. הי omolsh, ראשית כל, ברוכים הבאים לכם ! ! ! ולי דווקא מסתדר יופי שחיילינו שלנו מתפללים. אני בטוחה שכל אחד ואחד מהם מתפלל ללא הרף להשאר בריא וחזק, מתחילת השרות הצבאי שהוא בהחלט לא בחר, מיד אחרי סיום הלימודים. אני שמחה שפעם גם מראים את זה. ואני מצטרפת עם כל הלב לתפילה הזכה של כל אחד מהם, מחיילינו היקרים והאהובים, ילדינו שלנו הטובים, שאתמול היו בחדר השני , ואשר הם חיים בסכנות כדי להגן עלינו כולנו. ואסיים בברכת "ברוכים הבאים" - נוספת. ותודה על שירת רחל גם כן. הי נורית 44, יישר כוח, זו אכן מצווה גדולה ונעלה לעזור לצפוניים, תודה שיידעת אותנו על כך. מחמם את הלב לשמוע את הפרוט איך ובמה עזרתם. יישר כוח, כן יירבו כמוכם ! אני מודה לאלוהים שאני צפונית, אבל לא בצפון שכל כך מסוכן שם. עם ישראל חי ועוזר אחד לשני.ממש מאוד משמח ומרגש אותי, מה שאתם עושים.ברכות, ובשורות טובות ! ! ! הי סבתא נעמי, גם אני מצטרפת לאיחולים שאת מאחלת לבתך החמודה, שהחתן יגיע הביתה בעזרת השם יתברך, ובהזדמנויות נוספות של זמני שלום, תארחי את כולם, כולם ביחד. נתפלל. בשורות טובות. הי erika 6 , יופי שחזרת, וגם יופי שאת עוזרת לשכנה המתנדבת שלך, יישר כוח, וכאילה אנשים בדיוק כמוך, כן יירבו. ונשמע ביחד בשורות טובות. לילה טוב.ואני לקחתי את שכנתי הטובה, לחגיגת טו באב- חג האהבה, בקהילה של "יהדות מתקדמת" בתוך מקלט. היתה אווירה תרבותית רגועה.היתה זמרת חביבה שארגנה כל כך יפה את הארוע. והיו קשוטים בטוב טעם עם נרות דולקים רבים מסביב.וביחד היפה הזה התפללתי בכל לבי לשלום על ישראל. בשורות טובות ! ! ! לילה שקט , לילה טוב לכו-ל-ם ! ! ! באהבה רבה לומילה