לו יהי. אכן לו יהי!!!!!!!
הי עמליה 3 החמודה, ממשיכים להתפלל לשלום על ישראל. ותודה עבור ההזמנה הלבבית לפגישה, וגם על ההזמנה האישית לאירוח. אני עצמי, למרות שתכננתי חיובית להצטרף למפגש, הגיעה המלחמה הנוראה הזאת שלא הזמנו בכלל, ושיבשה את התכניות שלי, ובוודאי עוד כהנה וכהנה תכניות של אנשים נוספים בארץ ישראל . בע"ה יתברך נשמע כולנו בשורות טובות. ותודה על הקבצים היפים. הי erika 6 החמודה, ביחד איתך נקווה ונתפלל חזק לימים טובים, בתקוות גדולות לשלום. כמוך גם אני גאה במדינה הנהדרת שלנו. הי הודה 77, אם תרשי לי, אני מצרפת ברכותי שלי לציפי היקרהלכולנו, להרבה שמחות, והרבה בשורת טובות אישיות וגם לאומיות, לך עצמך ולכולנו, לכבוד השמחות שלך. כן תרבינה!!! הי yaely 2 הטובה והחמודה, תודה על איחולי הבריאות הטובים, ועוד כהנה וכהנה שהוספת לנו. גם היום אילו מילות ברכה, ומה שיש להגיד בזמן ובמקום הנכון. יופי שאת כזאת ואני גם מאוד אוהבת את הסיכום שלך: נתפלל כאילו הכל תלוי בידי האל, ונפעל כאילו הכל תלוי בנו - ישראל. המון תודה לך על הכל, וגם על היום הזה. ובע"ה נבוא כולנו לצפון לעודד את יצחק וב"ב היקרים, בימים טובים שאכן יגיעו בקרוב מאוד בעזרת השם יתברך. הי מלכה 5, את כל כך צודקת, אכן גרועים ביותר הסוחרים והמלונאים שנוהגים כך באילת. אני תקווה שיש גם אחרים שם שנוהגים כייאות, ואליהם כדאי וטוב לאורחים מהצפון לפנות. הי סבתא נעמי, לבנו ולבי שלי דואב איתך ועם ההורים של אושר דמרי ע"ה. כמה כואב. כואב מאוד. מי ייתן ו"לא עוד!!!". הי אנפה 2, אכן, מהפה שלך לאוזנים של אלוהים. הלוואי ויימשך השקט לכיוון של שלום על ישראל. מי ייתן. בע"ה יתברך. הי mini 25, אני שמחה שלנכדים שלכם יהיה חופש נעים אצל הדוד שלהם. יופי ששני הילדים שלכם דואגים איש לרעהו. תודה לאל על כך. זה ממש לא מובן מאליו. ואני שמחה שאצלכם במשפחה זה אכן כך. כל הכבוד לילדיכם הטובים. כל הכבוד לצה"ל. תפילותינו מלוות כל אחד ואחת בצה"ל שלנו. נמשיך להתפלל תפילה זכה, תפילה עם כל הלב. הי רוקסן המקורית, תודה על דבריך, ום על הקובץ היפה. מי ייתן וכל העולם יעזור לנו לחיות חיים של שלום ושלווה בארצנו שלנו. נמשיך להתפלל, וגם בע"ה יתברך כבר חוזרים אלינו חילינו החטופים. אני רואה שגם ארצת נעולם מבקשות בשבילם. הלוואי. שלום על כל עם וארץ ישראל. אמן. הי אדזה, המון תודה על המאמר אודות הערך הבריאותי של דבש ןקינמון. זה בוודאי יביא תועלת לרבים. וגם לי כמובן. נחמד שחשבת עלינו חיובי. הי תותי 34, תודה על האיחולים, וכמוך גם אנו נשמע כיחד איתך רק והרבה בשורות טובות. יופי לך עם הבת החמודה שמגיעה מאנגליה. הרבה שמחה ואושר של ה"יחד" הטוב. אני מאחלת לך. אני גם שמחה שאת מתכננת לבוא לפגישה. יישר כוח. ודאי וודאי שיהיה לך נעים להכיר את כולם, ולכולם יהיה נעים להכיר אותך. לילה טוב לכו-לם. לילה שקט שיביא בעקבותיו בשורות טובות, בשורות של שלום. לכולנו ביחד עם כל בית ישראל ,אשר כולל גם את החטופים שיחזרו אלינו בריאים ןחזקים. כן יהי רצון. לומילה