בוקר טוב=לו יהי

תותי34

New member
שלום לכולם ורק שנישמע בשורות טובות.

אשתדל להגיעה לפגישה אני מתכוננת לבואה של ביתי מאנגליה אם הנכד .רציתי לדעת היכן בקניון בדיוקאשמח לישמועה תשובה

עמליה3

New member
בוקר טוב=לו יהי../images/Emo104.gif

מה אומר :רק שיהיה כבר טוב. לנו במרכז קשה לראות את מה שעובר על הצפונים. אם יש מישהוא מהצפון(מחיפה צפונה) שרוצה להגיע לפגישה ולהשאר עד יעבור זעם מוזמן אלינו.(יש חדר פנוי). מדוע הפורמט שלנו כל כך גרוע, בשאר הפורומים והקומונה לא השתנה הפורמט? מצרפת מצגת גנים להנאתכם

yaely2

New member
מנהל
ערב טוב לחביביי

ערב טוב, אל תלכו לישון. אני הלכתי לישון בצהריים והמחשב שלי לא התעורר איתי . צלצלתי לתמיכה שלחו אותי לבזק ושם תודה לאל במכה אחת סידרו לי את הבעיה. הם הסבירו לי שמשהו השתבש בחשמל של המודם, לחיצה פה, לחיצה שם והלוואי שכל הבעיות ייפתרו בקלות כזו. נעמי, ממש נצבט הלב למקרא הסיפור שלך. מלכה כולנו מבקשים רק את הדבר הבסיסי שבבסיסי, שיתאפשר לנו לחיות ללא פחד ואיום. להכיר את ההורים, גם אם אין קשר, ולזכור כמה מאושרים הם היו, ממש מצמרר.
למיני, יפה אמרת על ראש הממשלה והנאום שלו לאומה. לרוקסן, גם אני חושבת שללא איחוד אין התקדמות. הבאתי קטע מהמקורות על איחוד, לפי יומיים שלושה אלא שבגלל הקפצות הוא לא היה נגיש לקריאה.
אדזה, הייתי מקקבלת את עצתך, אני גם מאוד אוהבת מתוק, אלא ש... אלא ש.. פוחדת, פוחדת להשמין. אז אני משאירה את הדבש עם העוקץ לחג ראש השנה.
עמליה, תודה רבה לך על המצגת. "יש את נפשי לדעת את המעין ממנו את שואבת..." כל מצגת יפה יותר מהקודמת.
לתותי נשמח לראותך בפגישה.
ליצחק, מקווים שאתה ומשפחתך בסדר. היום דיברנו שכל אחד המציע פעילות בפורום ייקח חלק פעיל ועיקרי בנושא, ואתה הצעת לנו לעשות טיול לצפון. מבטיחים שנבוא לבקר אצלך, בטוחה שכל החברים יבואו. אנא כתוב וספר לנו איך התקופה הזו עוברת עליכם
כולנו איתכם.

ערב טוב../images/Emo163.gif

לכל באי הפורום. תודה לכל מי שבירכ/ה אותי לרגל נישואי נכדתי האהובה. תודה לכל מי שכותב/ת,שולח/ת מצגות ושולח/ת בדיחות. תודה מיוחדת לך אדזה על הטיפ של הדבש והקינמון. אני אישית לא יכולה להשתמש בזה כי אני נמצאת בתכנית אוכל שבה אי אפשר לאכול דבש. אבל לא נורא נתגבר. לילה טוב מציפי

הזוג הצעיר

צרפתי תמונה של הזוג הצעיר היא לא כל כך מוצלחת, אבל אחרי החתונה אשלח תמונות יותר יפות

לומילה1

New member
לו יהי. אכן לו יהי!!!!!!!

הי עמליה 3 החמודה, ממשיכים להתפלל לשלום על ישראל. ותודה עבור ההזמנה הלבבית לפגישה, וגם על ההזמנה האישית לאירוח. אני עצמי, למרות שתכננתי חיובית להצטרף למפגש, הגיעה המלחמה הנוראה הזאת שלא הזמנו בכלל, ושיבשה את התכניות שלי, ובוודאי עוד כהנה וכהנה תכניות של אנשים נוספים בארץ ישראל . בע"ה יתברך נשמע כולנו בשורות טובות. ותודה על הקבצים היפים. הי erika 6 החמודה, ביחד איתך נקווה ונתפלל חזק לימים טובים, בתקוות גדולות לשלום. כמוך גם אני גאה במדינה הנהדרת שלנו. הי הודה 77, אם תרשי לי, אני מצרפת ברכותי שלי לציפי היקרהלכולנו, להרבה שמחות, והרבה בשורת טובות אישיות וגם לאומיות, לך עצמך ולכולנו, לכבוד השמחות שלך. כן תרבינה!!! הי yaely 2 הטובה והחמודה, תודה על איחולי הבריאות הטובים, ועוד כהנה וכהנה שהוספת לנו. גם היום אילו מילות ברכה, ומה שיש להגיד בזמן ובמקום הנכון. יופי שאת כזאת ואני גם מאוד אוהבת את הסיכום שלך: נתפלל כאילו הכל תלוי בידי האל, ונפעל כאילו הכל תלוי בנו - ישראל. המון תודה לך על הכל, וגם על היום הזה. ובע"ה נבוא כולנו לצפון לעודד את יצחק וב"ב היקרים, בימים טובים שאכן יגיעו בקרוב מאוד בעזרת השם יתברך. הי מלכה 5, את כל כך צודקת, אכן גרועים ביותר הסוחרים והמלונאים שנוהגים כך באילת. אני תקווה שיש גם אחרים שם שנוהגים כייאות, ואליהם כדאי וטוב לאורחים מהצפון לפנות. הי סבתא נעמי, לבנו ולבי שלי דואב איתך ועם ההורים של אושר דמרי ע"ה. כמה כואב. כואב מאוד. מי ייתן ו"לא עוד!!!". הי אנפה 2, אכן, מהפה שלך לאוזנים של אלוהים. הלוואי ויימשך השקט לכיוון של שלום על ישראל. מי ייתן. בע"ה יתברך. הי mini 25, אני שמחה שלנכדים שלכם יהיה חופש נעים אצל הדוד שלהם. יופי ששני הילדים שלכם דואגים איש לרעהו. תודה לאל על כך. זה ממש לא מובן מאליו. ואני שמחה שאצלכם במשפחה זה אכן כך. כל הכבוד לילדיכם הטובים. כל הכבוד לצה"ל. תפילותינו מלוות כל אחד ואחת בצה"ל שלנו. נמשיך להתפלל תפילה זכה, תפילה עם כל הלב. הי רוקסן המקורית, תודה על דבריך, ום על הקובץ היפה. מי ייתן וכל העולם יעזור לנו לחיות חיים של שלום ושלווה בארצנו שלנו. נמשיך להתפלל, וגם בע"ה יתברך כבר חוזרים אלינו חילינו החטופים. אני רואה שגם ארצת נעולם מבקשות בשבילם. הלוואי. שלום על כל עם וארץ ישראל. אמן. הי אדזה, המון תודה על המאמר אודות הערך הבריאותי של דבש ןקינמון. זה בוודאי יביא תועלת לרבים. וגם לי כמובן. נחמד שחשבת עלינו חיובי. הי תותי 34, תודה על האיחולים, וכמוך גם אנו נשמע כיחד איתך רק והרבה בשורות טובות. יופי לך עם הבת החמודה שמגיעה מאנגליה. הרבה שמחה ואושר של ה"יחד" הטוב. אני מאחלת לך. אני גם שמחה שאת מתכננת לבוא לפגישה. יישר כוח. ודאי וודאי שיהיה לך נעים להכיר את כולם, ולכולם יהיה נעים להכיר אותך. לילה טוב לכו-לם. לילה שקט שיביא בעקבותיו בשורות טובות, בשורות של שלום. לכולנו ביחד עם כל בית ישראל ,אשר כולל גם את החטופים שיחזרו אלינו בריאים ןחזקים. כן יהי רצון. לומילה

erika6

New member
בוקר טוב עמליה ולחברי הפורום

נקווה שהימים הקשים מאחורנו, ונסתכל קדימה בתקווה לשלום. שמעתי את נאומו של ראש הממשלה ומה אגיד לכם אני גאה במדינה שלי למרות כל הקשיים. אינני יודעת למה שינו את הפורמט, זה רק מבלבל

הודה 77

New member
לציפי היקרה

הרבה ברכות לשמחתך. את ראויה להרבה הרבה שמחות .מגיע לך מכל טוב הודה.

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב. יש סליחה לסליחה,../images/Emo140.gif

לעמליה חמודה ולכולם שלום ,
אין צורך בסליחה.
ללא ביקורת הייתה האנושות בעידן הטרום גלגל עדיין. בפורום שינויים הם דבר מבורך. בפורום שלנו כאשר לאדם יש תלונה הוא מייד מציע דרך לנוסח חדש, או לדרך חדשה. אדם מציע טיול במקום מעניין, נפלא. שיקום ויעשה. כמובן תוך שיתוף פעולה כדי למנוע כפילויות. אדם מציע מפגש בעיר זו או אחרת? נהדר, שיחפש מקום ראוי ומתאים ויידע כדי שלא יהיו כפילויות. עמליה, אם את בעד שינוי פורמט גם זה מצוין, קדימה כתבי חדש ונדון. בעניין השרשור באותה הזדמנות אני רוצה לשוב ולבקש מכולם, לכתוב הודעה רק בשרשור של אותו יום. בעת כתיבת הודעתכם אנא הסתכלו בבקשה כמה הודעות למעלה לוודא שאכן זה היום הנוכחי, כי במידה ותימחק הודעה שנכתבה במקום לא מתאים, ימחקו גם כל ההודעות שמתחתיה. חבל. בריאות המון בריאות לנו, ולכל העם הנפלא שלנו. שלא ייפגעו ילדינו – חיילינו ולא אנו, שנחייה בשלוות הנפש כשצאצאינו סביבנו. אנא, שנתפקד כראוי בגוף ובנפש. אנו נעשה הכול כדי הגן על עצמנו ועל פיסת האלוהים הקטנה שלנו, ואתה אלוה עזור לנו ממעל. נתפלל כאילו הכל תלוי בידי האל ונפעל כאילו הכל תלוי בנו - ישראל

עמליה3

New member
ליעלי =הפורמט

הפורמט של שליחת הודעות שונה לרעה.האותיות קטנטנות ולא ברורות . פשוט הקודם היה יותר טוב ובשאר הפורומים לא שונה. בעינין השרשורים המבלבלים. בפורום ynet הוספת ההודעה למעלה וכך קוראים כל יום את ראשית הדף ושאר ההודעות יורדות עם כל ההודעה חדשה למטה בדף ואז אין בילבול. זו רק הצעה אך הנהלת תפוז לא צריכה הצעות ממני. מצרפת מצגת נחמדה מונציה

לעמליה בענין גודל אותיות:

את יכולה בעצמך לקבוע את גודל האותיות. תיכנסי לתצוגה תבחרי גודל טקסת ואז תבחרי איזה גודל שאת רוצה. נסי.

yaely2

New member
מנהל
איזה מזל שלא הבנתי../images/Emo3.gif

שלום כולם
הרווחנו. עכשיו כל אחד ייזום: טיול, מפגש, או כל רעיון אחר ונצא נשכרים. תודה מעומק הלב לעמליה,
. אמרתי את דעתי עלייך לפני ימים ספורים אצילת נפש נ.ב. חייבת לצאת בדחיפות. אתייחס לשאר ההודעות כשאחזור.

מלכה 5

New member
בוקר טוב, שקט ורגוע, מבקשת יותר

מידי? כואב לי מאד שבאילת גוזלים את הבאים מהצפון. לסוחרים ומלונאים אלה כנראה לב של אבן.

בוקר טוב בוקר עם תקווה חדשה

האם יהיה שקט היום? נקווה שיעבור עם פחות "חדשות" החייל שנהרג אתמול בשכם, אושר דמרי, - אמנם לא הכרתי אותו אישית, אבל הייתי בברית שלו, ואני זוכרת את האושר של ההורים שלו שהחליטו לקרוא לו אושר. זה היה בנם בכורם. עם השנים התרחק הקשר בינינו, אבל הלב דואב בשבילם.

erika6

New member
יעלי מדובר בפורמט החדש של תפוז

ולא של הפורום "הודעת תגובה" בשלב זה אפשר גם לכתוב בפורמט הישן ראו כתוב " הוספת הודעה{לעמוד הישן} מקליקים ומופיע הדף הישן

mini25

New member
בוקר טוב פורום חמים אתמול היתמלאתי

גאווה למישמע הנאומים הרגשתי שוב ישראלית גאה בפעם הראשונה רציתי לתת לביבי חיבוק .הלואי ותמיד היינו ככה .אבל זה כמובן אוטופיה.העיקר שעכשיו כולנו מאוחדים ונקוהשהיום יהיה שקט .הילדים שלי מבקשים שהבוא אליהםלתל אביב אבל אני נישארת בקריות לא זזה מפה .בתי נסעה עם ילדיה הקטנים לאחיה במרכז אחרי שיכנועים .לפחות שם הילדים מרגישים קצת מהחופש הגדול שגם כך היתפקשש.ושוב לכולנו יום טוב ונעים .וצהל תמשיכו והשם איתכם .ותפילותינו מלוות אותכם.

בוקר טוב ל-../images/Emo82.gif פורום 60+, מיני,

כל כך מסכימה אתך בנושא האחדות בעם, כאשר אנחנו מאוחדים, אנחנו מנצחים, איחוד תמיד מלכד , ומצבור האנרגיות באיחוד כזה מביא לניצחון. ראו דפי ההיסטוריה שלנו. אגב, גם בעולם , בסקרים שונים שראיתי, מסתבר שיש יותר תומכים כיום לפעולות שישראל עושה בלבנון, כי לכולם נמאס מהטרור העולמי בהנהגת איראן וסוריה.
תפילה לשובם בשלום של חיילנו החטופים שקיבלתי באימייל, "אלוהים, אבינו שבשמים תשמור על חיילנו שנחטפו למען ילדיך האהובים שאתה אוהב. תשמור עליהם מכל צרה ומכל פגע בבקשה אלוהים תחזיר אותם הביתה בריאים ושלמים . אנחנו בניך מבקשים תשמור עליהם " ותוספת משלי גם לשלום חיילנו בחזיתות עזה ולבנון, ללום אזרחי מדינת ישראת שנמצאים תחת הפגזות הטילים , הקטיושות והקסאמים. ולשלום כל אזרחי מדינת ישראל באשר הם שמים קשים אלה לא תורמים לרגיעה שלהם. אמן.

למעלה