בוקר טוב! להתעורר!!!

../images/Emo66.gifבוקר טוב../images/Emo66.gif

עוד יום מתחיל אני גמורה מעייפות מצטערת בנות שלא הגבתי לכולכם ביומיים האחרונים פשוט לא הייתי בבית ורק בבוקר ובלילה הראתי סימני חיים אז אם שכחתי להתייחס למי שקנתה דירה, למי שנוסעת לסופ"ש, למי שבהריון, למי שלא, וכו' SORRY זה לא בכוונה קראתי הכל רק היכולות שלי להגיב ולכתוב היו מוגבלות אז הנה אני כאן לרשותכם באדי

g u r a

New member
../images/Emo24.gif זה בסדר באדי

רק אל תחמירי עם עצמך..קחי לך כשמתאפשר גם הפסקות למנוחה.. הגוף נוטה לזייף בדיוק כשאנחנו זקוקים לו.

s h i r k u s h

New member
בוקר טוב ../images/Emo9.gif

תשמעו קטע: הלכתי עם חברות לפני כמה ימים לקניון וקניתי מתנות לאמא שלי ולאחי אז היה שם מוכר אחד המצחיקים שיש ויצא לי ולחברות שלי לדבר איתו ה-מ-ו-ן כשחיכינו לחריטה ועד שבחרתי את ה- לאחי. הוא ביקש שאני אכתוב מכתב המלצה לבוסית שלו שטוענת שהוא לא דינמי מספיק עם הלקוחות, אז כתבתי לו על פתק מעין המלצה ושילמתי באשראי על המתנה, והיה רשום המספר טלפון הנייד שלי ואתמול בלילה הוא התקשר, בהתחלה לפי כל המחמאות שלו הייתי בטוחה שהוא מתחיל איתי עד שהוא אמר שהוא כבר תפוס ולפני חתונה אבל שיש לו חבר טוב שמאוד מתאים לי לדעתו, בחור בן 23 כמעט, שעובד בבורסה ונראה טוב וממש אחלה בחור- בהתחלה די היססתי, לא ידעתי מה לומר, במיוחד כשבכלל בדיוק הייתי בנאפיס וקצת ייבשתי ידיד שלי אבל בסוף היחלטתי לתת לזה צ`אנס. זה היה קצת הזוי כל העניין, לא אז נראה מה יהיה ופשוט נזרום, נהנה מכל העניין. <שירקוש עם גישה חדשה לחיים בכלל ובמיוחד באהבה
>

כבר גישה טובה

כן מה אכפת לך תני צ'אנס מה עם הבחור שהיה צריך להחזיר תשובה ואמר שהוא רוצה להשאר ידיד אתם עדיין בקשר? תעדכני אותי לא הייתי פה כמה זמן

s h i r k u s h

New member
מנסים להיות ידידים...

כרגע לא ממש מצליח, רבנו קצת אתמול. ראיתי שהוא קצת מקנא כשסיפרתי לו על הבחור ההוא. אגב הבחור הזה לא התקשר אליי עדיין... אולי היום

ShirShir

New member
בהצלחה מותק../images/Emo24.gif

את רואה? דברים טובים קורים ברגע שאנחנו הכי פחות מצפים לזה....
בהצלחה עם הגישה החדשה!! נראה לי שהיא כבר מתחילה לעבוד!!

maybesure

New member
וואו! זה נשמע מדהים!!!

רק בגלל המוזרות הייתי מנסה, תחשבי איזה סיפור הכרות מדהים יהיה לך לספר לנכדים
ועוד משהו: לפעמים כשרודפים אחרי אהבה היא בורחת.. ודווקא שלא מצפים לה היא מתנפלת. יום מוצלח, ותעדכני אותנו

s h i r k u s h

New member
../images/Emo45.gif

צודקת בהחלט- אסור לרוץ אחרי האהבה ולרדוף אחריה כמו שעשיתי כל חיי כמעט. מעכשיו דף חדש ומתכוונת שהוא יהיה מעוטר בלבבות אמייתים שלא אני גרמתי להם דווקא

g u r a

New member
../images/Emo45.gifלגישה החדשה

בהצלחה עם הבחור
ומאוד אהבתי את משפט הסיום.שירקוש עם גישה חדשה...

lulit

New member
בוקר מצויין לכווווווולם

סוף סוף יום חמישי. איזה כיף

ShirShir

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב לכוווווולם../images/Emo42.gif

איזה כיף שיום חמישי היום...... שיהיה לנו יום טוב וסופ"ש מ-ע-ו-ל-ה

ALY1

New member
בוקר מצויין!!!../images/Emo42.gif

מה שלום כל החולות? פצועות? בהיריון עם בחילות? כולן להרגיש טוב!!!

g u r a

New member
בוקר טוב../images/Emo141.gif

אני אחרונה היום! קמתי וחזרתי לישון..צוברת כוחות לקראת הנסיעה. יש לי עוד המון מה לעשות..ואני פה

dominogrose

New member
היום יש משייננהההה!!!!!!

בוקר טוב לכולכן!! איזה יום נפלא
אתן לא תאמינו על מה חלמתי בלילה. חלמתי על אמא של חבר שלי. שאנחנו שכנות. ואני אומרת לאמא שלי שתזמין אותי לבית שלנו. וכשהיא נכנסת לבית והיא רואה אותי היא באה ללכת אבל אז היא התחרטה והיא באה אליי וחיבקה אותי ואמרה לי שלום. אני כל כך שמחתי. ואחרי שדיברנו קצת אמרתי לה בואי נלך לבית שלך כדי להפתיע את שי (חבר שלי) שאנחנו עכשיו חברות. אז הלכנו אליה הביתה והוא היה כל כך מופתע ושמח!!! זה היה חלום כל כך יפה... אני רוצה שיהיה במציאוותתת!!!!!!!!!!!!!!

maybesure

New member
יש חזון

עכשיו צריך למצוא דרך מה דעתך לספר לה על החלום?

למעלה